Facebook
Steam

Fnatic GUI 2010 v1.01

Cu popularitatea anterioară a Fnatic Counter-Strike 1.6 GUI, Patrik "Carn" Sättermon a creat a doua versiune GUI pentru jucătorii celebrului fps. Echipa Fnatic este o echipă de jocuri video profesionistă foarte cunoscută, compusă din jucători din întreaga lume, care îşi câştigă existenţa prin participări în turnee internaţionale de gaming. Vă prezint GUI folosit de echipa Counter-Strike 1.6.

 

Descarcă FnaticMSI GUI 2010 v1.01

 

1) Instalare: Pentru a optimiza grafica GUI Fnatic, utilizatorul trebuie să instaleze din folderul cu numele care se potriveşte cu rezoluţia. De exemplu, dacă utilizaţi 800x600, extrageţi fişierele din folderul numit "800x600". Extrage fişierele corespunzătoare în / steamapps / nume cont / Counter-Strike /. Pentru a evita problemele, vă rugăm să permiteţi suprascrierea tuturor fişierelor în procedura de extracţie. Jucătorii FnaticMSI  sfătuiesc ca toată lumea să dezactiveze accelerarea mouse-ului. Pentru a dezactiva accelerarea mouse adăugaţi -noforcemparms -noforcemaccel la opţiunile de lansare (Steam) sau folosiţi Mouse Fix în Windows XP. Ambele au acelaşi rezultat.

fnaticgui.jpg

2) Configuri: Utilizatorul poate schimba cu uşurinţă între configurile jucătorilor Fnatic. Se execută configul pe care doriţi să-l utilizaţi scriind numele jucătorului în consolă. De exemplu, pentru a executa configul lui f0rest deschideţi consola, sicrieţi "f0rest" şi apăsaţi ENTER. Sunt disponibile următoarele configuri: Carn, DSN, f0rest, GeT_RiGhT şi threat. Utilizatorul poate executa de asemenea, configul prin adăugarea "+ nume de jucător", în opţiunile de lansare Counter-Strike (Steam).

3) Hărţi: GUI Fnatic vine cu hărţile pe care jucătorii Fnatic le utilizează pentru antrenamente.

aim_glock.bsp
aim_glocker.bsp
aim_map_usp.bsp
aim_ak_map.bsp
de_tuscan.bsp

4) Atenţie: GUI Fnatic foloseşte setări speciale concepute pentru Counter-Strike profesional, aprobate de ESL (www.esl.eu). Va sfătuim să evitaţi schimbările în configuri, pentru a evita ilegalitatea în competiţiile Counter-Strike.

 

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or