Facebook
Steam

FnaticMSI GUI 2011

Echipa fnatic este una de succes în competiţiile internaţionale de gaming online, mai ales cea de Counter-Strike 1.6. Anual este lansat un GUI (Graphical User Interface) profesional folosit de ei, care include configurile lor folosite în competiţii ca ESL (Electronic Sports League). GUI-ul mai include câteva hărţi de antrenament, mai ales aim, un meniu de comandă, are buguri fixate şi un generator de nick-uri. Acesta funcţionează doar pe jocul Counter-Strike 1.6 original, steam.

 

INSTALARE FNATICMSI GUI 2011

Pentru a optimiza grafica FnaticMSI GUI, utilizatorul trebuie să instaleze din folderul care corespunde rezoluţiei folosite. De exemplu, dacă utilizezi rezoluţia 800x600 în joc, extrage fişierele din folderul denumit "800x600" în /steamapps/counter-strike/. Ai grijă să permiţi suprascrierea tuturor fişierelor. Dacă utilizatorul are un alt GUI instalat, trebuie dezinstalat prin ştergerea folderului "Counter-strike" din /steamapps/. Jucătorii FnaticMSI recomandă tuturor scoaterea accelerării mouse-ului. Pentru oprirea accelerării adăugaţi -noforcemparms -noforcemaccel la opţiunile de lansare din Steam.

 

CONFIGURI

Utilizatorul poate schimba cu uşurinţă configurile folosite de jucătorii FnaticMSI prin apăsarea tastei F10, care accesează linia de comandă. De asemenea schimbarea configului se poate face prin scrierea numelui jucătorului în consolă. Pentru a executa configul lui cArn din consolă, tastează "carn" şi apasă ENTER. Următoarele configuri ale jucătorilor sunt disponibile: cArn, dsn, Xizt, Delpan şi pita.

HARTI

GUI-ul vine cu hărţile de tip aim folosite de jucătorii echipei în antrenamente:
aim_ak_map.bsp
aim_glock.bsp
aim_glocker.bsp
aim_map_usp.bsp
de_tuscan.bsp
de_mirage.bsp

ACTUALIZARI

- Design nou
- Adăugate configurile jucătorilor noi
- Meniu de comandă optimizat
- Generator nick-uri
- Bug de conectare fixat

 

VIDEO WORLD CYBER GAMES 2011

 

fnatic2011_screen.jpg

 

GUI-ul foloseşte setări profesionale din counterstrike şi care sunt aprobate de ESL (www.esl.eu). Vă recomandăm să nu schimbaţi setările din config, pentru a nu intra în ilegalitate în competiţiile counterstrike profesionale.

 

Descarca FnaticMSI GUI 2011

 

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or