Facebook
Steam

TrackMania Nations Forever

trackmania_cover.jpg

Un joc gratuit, free game, în cel mai adevărat sens al cuvântului, TrackMania Nations Forever vă permite să conduceţi cu viteze mari pe piste distractive şi spectaculoase în solo şi moduri de multiplayer. TrackMania Nations Forever este o versiune a popularei serii de curse TrackMania creată de compania Nadeo. Jocul oferă o versiune "Forever" a mediului Stadion, un mod solo şi 65 de piste progresive dificile. TrackMania Nations Forever reuneşte un număr şi mai mare de jucători decât versiunea originală, datorită modurilor de multiplayer, funcţiilor inovatoare online şi interactivitatea revoluţionară între jucători. Pentru TrackMania Nations Forever, studioul Nadeo a ales să profite de capacităţile PC-ului, platforma creativă şi de comunicaţii, în scopul de a permite unui număr mai mare de jucători de a împărtăşi o experienţă de joc unică.  Spre deosebire de alte jocuri de curse online, nu există piese auto de cumpărat şi upgrade-uri disponibile. Toată lumea porneşte echipat cu aceeaşi maşină, ceea ce înseamnă că atât jucătorii vechi şi noi sunt pe picior de egalitate. Deşi TrackMania este un joc multiplayer, nu există o interacţiune cu jucătorii adverşi. Competitorii se pot vedea reciproc pe ecran, dar maşinile lor nu interacţionează una cu cealaltă. Acest lucru înseamnă că jucătorii pot trece prin fiecare ca şi cum acestea ar fi fantome, fără coliziuni între ei.

trackmania1.jpg

Moduri de joc:

Time Attack - Cel mai obişnuit mod. Jucătorii concurează şi încearcă să termine turul în cel mai scurt timp posibil. Dacă termini înainte de expirarea timpului, poţi relua turul, pentru îmbunătăţirea turului.
Team - Jucătorii sunt separaţi în două echipe. Echipa cu media mai ridicată a clasărilor câştigă.
Laps - Jucătorul care efectuează primul turele stabilite este câştigătorul.
Cup - Acesta este cel mai lung mod. Jucătorii concurează pe mai multe piste şi primesc puncte. Jucătorul cu cele mai multe puncte câştigă.
Rounds - Asemănător cu Cups, dar durează mai puţin. Se adună puncte, câştigă cel cu cele mai multe puncte adunate.

trackmania2.jpg

 

Descarca TrackMania Nations Forever

 

Cerinţe Sistem:

Sistem Operare: Windows 2000/XP/Vista/ Windows 7
Procesor: Pentium IV 1.6GHz / AthlonXP 1600+ sau mai recente
Placa Video: 16 MB compatibil DirectX 9.0c sau mai recente
DirectX: DirectX 9.0c
RAM: 256 MB (512 MB pentru  Windows Vista, Windows 7)
Placa Sunet: compatibil DirectX
HDD: 750 MB spaţiu liber

Sursa: http://store.steampowered.com


COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or