Facebook
Steam
Welcome, Guest

Rules

Orice abatere asupra acestor reguli duce la avertizarea utilizatorilor sau în cazuri extreme la ştergerea conturilor acestora.

1. Fiecare user se poate înregistra şi folosi un singur cont. Înregistrările multiple şi folosirea mai multor conturi, duce la o banare permanentă a tuturor conturilor.

2. Este interzisă postarea de informaţii, fişiere etc. cu încălcarea dreptului de autor şi a drepturilor conexe prevăzute de Legea 8/1996, precum şi a oricăror alte drepturi ale terţilor. ( In caz de vreţi să prezentaţi ceva dintr-un articol folosiţi cuvintele voastre ).

3. Este interzisă folosirea excesivă a MAJUSCULELOR, smileys-urilor sau caracterelor colorate sau îngroşate. Scrieti corect. Evitaţi limbajul de messenger.

4. Fără reclame la alte siteuri, forumuri, etc. ( cu exceptia link-urilor către site-uri de upload fişiere consacrate ).

5. Este interzis atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor, folosirea de cuvinte obscene, ameninţătoare, abuzive sau indecente, rasismul, comportamentul nepotrivit sau ofensator.

6. Nu scrieti 2 mesaje unul dupa altul,  în caz de nevoie editaţi mesajul anterior.

7. Înainte de a posta un nou topic, asigură-te ca subiectul nu a fost discutat de alţi useri în prealabil. Foloseste opţiunea CĂUTARE pentru a fi sigur ca nu încalci regulamentul. Adminii si Moderatorii işi rezervă dreptul de a şterge sau închide un asemenea topic.

8. Înregistrarea folosind ca nick denumirea paginii WEB personale sau a firmei dumneavoastră sau ce are conotaţii sexuale este interzisă de prezentul regulament. De asemenea nu sunt permise şi vor fi şterse nick-uri asemănătoare cu cele ale moderatorilor sau administratorilor, făcute special pentru a creea confuzie.

9. Să vă abţineti de la a răspunde cu o insultă dacă sunteţi provocat sau consideraţi că altcineva a postat un mesaj "inflamator". Nu contează cine a început primul.

10. Nu este permisă trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar dacă este făcută prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lanţ" ori mailuri in masă, mesaje instant etc. Este de asemenea interzisă publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice altă activitate menită a înşela încrederea unor alte persoane, precum şi orice activităţi similare unor fapte în privinţa cărora s-a probat în trecut potenţialul infracţional.

11. Transmiterea de informaţii false, vulgare, defăimătoare, pornografice, cu orientare sexuală, injurături, insulte sau orice alte activităţi ilegale pe teritoriul României! Rasismul, antisemitismul şi atacul la persoană sunt şi ele interzise. Acest punct se refera în special dar nu numai la legea 48/2002 (privind prevenirea şi sanctionarea tuturor formelor de discriminare). Mesajele exprimă părerea autorilor, care sunt singurii responsabili pentru consecinţele (legale sau de altă natura) ale publicării acestora.

12. Articolele de pe site pot fi preluate, doar dacă sunt publicate integral, fără modificări şi ca sursă va fi trecut http://clubcs.ro cu link valid.

13. Vizitând acest site acceptaţi plasarea cookies în browserele voastre de către site şi furnizori terţi. Dacă nu sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate nu vizitaţi paginile acestui site.

* Orice post considerat total off-topic va fi şters de moderatori, fără avertizare prealabilă.

Staff-ul îsi rezervă dreptul de a schimba regulamentul ori de câte ori se consideră a fi necesar.

Read more...
Time to create page: 0.057 seconds