Jump to content
Sign in to follow this  
AbsolutVodka

Politica Donatiilor

Recommended Posts

Pentru a nu exista eventuale discutii in viitor pe tema donatiilor aveti expuse mai jos politicile serverului MC.CLUBCS.RO legate de donatii
Cititi inainte de a efectua o donatie !

1. Donatiile sunt STRICT optionale , puteti juca pe server fara a efectua o donatie si aveti acces garantat la toate facilitatile Minecraft Vanilla conform noi politici MOJANG AB legata de SCAMM-uri , si la multe facilitati oferite de pluginurile instalate
2. Donatii se vor folosi doar pentru plata serverului sau pentru trecerea acestuia la un plan superior . In concluzie nu trebuie sa va panicati ca , un owner va folosi banii din donatii in scop personal 
3. Odata efectuata donatia , prin orice modalitate , banii respectivi vor intra direct in contul serverului de unde nu pot fi extrasi de catre ownerii fiind redirectionati spre plata hostului.
4. Donatiile PaySafe , Sms , Transfer de credit se vor efectua doar in prezenta responsabilului cu donatiile de pe Skype ! Deci pentru a efectua o donatie , veti lua legatura cu acesta pe Skype , la ID : Mc.Clubcs.Ro sau  pe Discord: DisTrugator#2548 ! Noi avem doar o singura adresa de Skype , ownerii nu au Skype public . Noi nu va trimitem cereri iar Skype-ul oficial va avea mereu ca poza de profil Logo-ul serverului !

5. Donatiile PayPal se efectueaza pe Site-ul de donatii automate al serverului: http://store.clubcs.ro. Orice tentativa de fraudare a donatiilor automate va fi aspru pedepsita.
6. Nu exista "Am donat si nu am primit" , odata efectuata plata , gradul va este acordat DIRECT sau in cazul in care aceasta trebuie verificata , in maxim 24 de ore de la efectuara platii bineinteles doar in cazuri Exceptionale ! Donatiile automate efectuate pe site pot avea delay de cateva ore pana la aplicare (In general procesarea dureaza 10-15 minute).
7. Donatiile NU SUNT RETURNABILE ! Ganditi-va de 2 ori inainte sa efectuati o donatie deoarece odata ce ati platit nu va veti mai putea recupera banii.
8. Cereti intotdeauna aprobarea parintilor sau a tutorelui legal in cazul in care nu aveti varsta majora de 18 ani inainte de efectuarea unei donatii pentru evitarea unor eventuale probleme si acuzatii.
9. Aceste prevederi pot fi modificate fara o notificare in prealabil de catre Owneri

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×