Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
AbsolutVodka

Regulament CLUBCS.RO

Recommended Posts


REGULAMENTOrice abatere de la aceste reguli duce la avertizarea utilizatorilor, sau in cazuri extreme, la stergerea conturilor acestora.

1. Fiecare utilizator poate inregistra si folosi un singur cont. Inregistrarile multiple si folosirea mai multor conturi duc la banarea permanenta a tuturor conturilor.

2. Este interzisa postarea de informatii, fisiere etc. cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor.

3. Este interzisa folosirea excesiva a MAJUSCULELOR, smiley-urilor sau a caracterelor colorate si/sau ingrosate.

4. Reclamele la alte site-uri, forumuri, etc. sunt interzise (cu exceptia link-urilor catre site-uri consacrate, gen Facebook, YouTube etc).

5. Sunt interzise atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportamentul nepotrivit sau ofensator.

6. Nu postati 2 mesaje unul dupa altul. In caz de nevoie, editati mesajul anterior.

7. Inainte de a posta un nou topic, asigurati-va ca subiectul nu a fost discutat anterior de catre alti utilizatori. Adminii si moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge sau inchide asemenea topic-uri.

8. Inregistrarea folosind ca nick denumirea paginii web personale sau a firmei dumneavoastra, ori cu nick-uri ce au conotatii sexuale sau obscene este interzisa de prezentul regulament. De asemenea, nu sunt permise si vor fi sterse nick-urile asemanatoare cu cele ale moderatorilor sau administratorilor, folosite special pentru a crea confuzie.

9. Abtineti-va de la a raspunde cu o insulta daca sunteti provocati sau daca considerati ca altcineva a postat un mesaj "inflamator". Nu conteaza cine a inceput conflictul.

10. Nu este permisa trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate catre alti membri, chiar daca aceasta este facuta prin intermediul mesajelor private. Trimiterea de mail-uri nesolicitate, scrisori in lant, ori mail-uri in masa sunt, de asemenea, interzise.

11. Transmiterea de informatii false, vulgare, defaimatoare sau cu tenta sexuala este strict interzisa. Rasismul, antisemitismul si atacul la persoana sunt, de asemenea, interzise. 

12. Orice postare considerata off-topic va fi stearsa de catre moderatori, fara avertizare prealabila.

13. Staff-ul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul ori de cate ori se considera a fi necesar.
[br]

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 2
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...