Jump to content
Sign in to follow this  
Frankye

Counter Strike 1.6 2019

Recommended Posts

cs16-2019.jpg

A venit timpul pentru o versiune îmbunătățită a vechiului joc Counter Strike 1.6. Este o versiune stabilă, se descarcă rapid iar instalarea durează maxim 3 minute. Este versiunea originală, fără modificări. Asta înseamnă un FPS ridicat și stabilitate. Mai jos vom enumera principalele noutăți aduse de această versiune. Pentru download puteți accesa această pagină - Download CS 1.6 - Este cea mai accesată pagină pentru a descărca Counter Strike 1.6 din România. Este o versiune compatibilă cu toate sistemele de operare, inclusiv Windows 10. Dacă cs-ul nu rulează, click dreaptă pe shortcut și folosiți opțiunea run-as-administrator.

Dacă aveți sugestii în legatură cu acest joc le puteți spune. Meniul din joc poate fi afișat prin tasta H. Avem parte de un meniu complex ce oferă o mulțime de opțiuni de joc, foarte optime pentru un gameplay optim.

 

1. Kit-ul beneficiază de protecția anti-slowhack SM Shield V4. Asta înseamnă că anumite servere nu vă pot binda tastele sau modifica fișiere din CS

2. Avem parte de un meniu complex, apăsând pe tasta H vom avea o mulțime de setări legate de grafică, comenzi, chat, opțiuni diverse, etc.

3. S-au introdus modele de tip HD de pe Steam pentru Counteri și Tero.

4. La internet regăsim doar servere românești, în comparație cu alte cs-uri care sunt pline de redirecte și servere ce folosesc slowhack.

5. Funcționează cu boți.

6. A fost testat pe sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și Windows 10. Pe toate funcționează fără probleme.

7. Pentru a avea certitudinea că pozele vor fi 100% salvate, este recomandat să instalați kit-ul în altă partiție decât /C.

8. Setările rămân salvate.

9. Servere speciale pentru download de mare viteză.

10. Alte îmbunătățire le veți descoperi singuri.

 

Sper să nu se considere reclamă pentru că dorim să oferim jucătorilor rămași de CS 1.6 un kit optim. Doar așa mai putem ține în viață acest joc. Spor la fraguri tuturor!

 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

Intr-adevar e un topic binevenit si probabil una dintre resursele cel mai des cautate pe aici.

Cum a specificat si colegul meu in motivul Moderarii post-ului, pe viitor sa nu mai lasi Link-uri spre alte Forumuri/Site-uri sau servere concurente deoarece va fi considerata reclama. 

In rest, felicitari !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...