Sari la conținut

Forum-ul a primit o actualizare majora a temei, daca intampinati bug-uri nu ezitati sa contactati un administrator!

Omuldefier123

cerere unban Romtelecom

Postări Recomandate

*Nickname:Romtelecom
*Nume real:Madalin
 
*Vârsta:16
 
*Data și ora la care ai primit ban:acum 5 minute
 
*Autorul banului:nu stiu
 
*Motivul:nush
 
*Alte precizări:nu am
 
*De ce ai pretenția la unban? (argumentare cerere): pt ca luasem unban de la owner sau nush de la cine si cand intru pe sv  vad ca imi   iau ban asa fara motiv  sper sa iau  unban pt ca luasem ban pe nedrept eu nu am facut nici o capcana nu am incalcat nici o regula unde scrie ca daca eu gasesc un shulker plin cu dmd nu am voie sa l iau????   Multumesc pentru atenti acordata!
 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si apropo am luat ban fara motiv dc nu imi dati unban? sau daca nu meritam dc am mai luat unban aseara azi dimineata nush ca eu am fost  corect nu am incalcat nimic va rog dati mi unban

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1 la mana: Fiecare utilizator are dreptul la MAXIM 1 cont pe IP ! Tinand cont ca, pe langa faptul ca aveai ban pe primul cont si in momentul respectiv faceai "Ban Bypass" ai incalcat si limita de conturi. Rezultatul fiind oricum ban permanent pe respectivul cont.

2 la mana: Discutia era legata de obtinerea unor iteme de la un Admin fara acordul acestuia si refuzul de a le returna. Aerul de superioritate fata de Staff nu te ajuta in astfel de cazuri.

3 la mana: Meriti sa fii judecat impreuna cu camarazii cu care jucai pe server. Baietii aia mistocari care ieri au venit sa-mi sara mie in cap cu amenintari si figuri, pe langa o gramada de alte jigniri aduse serverului si colegilor din Staff.

Nu stau la discutii legate de Unban pe niciunul din conturile tale. Tocmai ai primit ban permanent pe IP si pe celelalte.

O zi buna!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.