Sari la conținut

Forum-ul a primit o actualizare majora a temei, daca intampinati bug-uri nu ezitati sa contactati un administrator!

Postări Recomandate

 

*Nick-ul tau: Omuldefier
 
*Nick-ul reclamatului: Rin
 
*Motiv: mi o dat mute fara sa fac nimic 
 
*Dovezi: https://imgur.com/a/iPacz3K      sau  https://imgur.com/a/z9WLuXu

Alte argumente: frate oameni ca astia gasesti des parerea mea e ca nu merita vip l am intrebat unde gasesc mere op si el ma lua la sictir cu inca 2 si dupa ce la zic ca nu stiu sa ajute playeri ori nu stiu imi zice sa nu il enervez si imi da mute
 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai primit mute de la un Operator, mai exact de la ElenaAlexandra. Reclamantul de care spui tu cu numele Rin, este un simplu flyer. Nu are acces la comenzi de genul. Te sfatuiesc ca pe viitor sa fi mai atent cand faci o reclamatie. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, eu ti-am dat mute pentru comentarii inutile , nu Rin. Daca cineva are grad mic, si tu consideri ca nu are autoritate repede sari pe persoana respectiva. Rin te-a ajutat raspunzand la ale tale intrebari iar tu continuai cu comentarii inutile. 

In al doilea rand , playerii nu sunt obligati sa iti raspunda la intrebari , din diferite motive, unul ar fi ca nu stiu raspunsul. Cineva ti-a dat un sfat sa cauti pe google raspunsul la intrebare si tu repede ai sarit  ca nu te ajuta nimeni, ca toti sunt nefolositori. Zixlet nu e obligat sa iti raspunda la intrebari , flyer ul nu face parte din staff, asa cum a zis si el. 

Tot ce pot spune e ca e un post fara rost. Data viitoare masoara-ti comportamentul si nu te mai agita atat. 

T/C

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.