Jump to content

phobia

Administrator Global
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

phobia last won the day on December 4

phobia had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. phobia

  Unban acordat. Dacă te mai prind că încalci regulamentul cu ceva, așa cum ți-l scot ți-l pot băga și la loc. T/C.
 2. phobia

  Nu te încadrezi în cerinţele noastre, îmi pare rău. Cerere respinsă, T/C.
 3. phobia

  Nu am de unde să ştiu că nu mă bagi în conferinţă cu vecinul, vecina, prieteni de ai tăi ş.a.m.d, nu mai insista. Aşteaptă-ţi verdictul.
 4. phobia

  Nu ai primit ban pentru conturi multiple, ai primit ban pentru moduri după ce ţi-am zis de nu ştiu câte ori să nu mai foloseşti, trecând şi prin 2 banuri şi tot ai continuat să foloseşti acel mod. Aceasta scuză cu "vărul" tău, nu o halesc din păcate. Nu aveţi cum să aveţi acelaşi IP, asta dacă nu vă jucaţi de pe acelaşi calculator. O să mă gândesc dacă o să îţi dau unban sau nu.
 5. phobia

  T/C.
 6. phobia

  Playerul respectiv a fost banat timp de 3 zile. T/C
 7. phobia

  MIXAN - Banat 3 zile + mute 48 de ore; sNack007 - mute 48 de ore; EduardGG - mute 128 de ore; T/C.
 8. phobia

  Salut TheRedDaniel, Banul este unul temporar respectiv 3 zile, fiind prima abatere. Nu este un ban permanent. Ne vei arăta că te-ai schimbat după ce vor trece acele 3 zile. Sper. Dacă nu.. o să se repete istoria. Nu îţi voi acorda unban deoarece este unul temporar şi nu are rost atâta timp cât el va expira în 3 zile. Mult succes în viitor, şi să nu se mai repete. T/C.
 9. phobia

  Salut PuffzoR, Mulţumim de reclamaţie. Playerul respectiv a fost suspendat timp de 3 zile ca prima abatere. T/C.
 10. phobia

  Playerul respectiv a fost suspendat. Mulţumim de reclamaţie, T/C.
 11. phobia

  Salut PuffzoR, Mulţumim pentru reclamaţia făcută. Playerii : - IULIAN2009 - Mihai_06; Au fost banaţi timp de 3 zile pentru utilizarea x-rayului. Playerul darkworld11 a primit mute 10 ore pentru limbajul abuziv. T/C
 12. phobia

  Ai incercat să faci reclamă, scrie clar în regulament că orice legat de reclame este complet interzis şi este banabil. Orice fel de tip de reclamă este banabilă. Banul rămâne, având în vedere că ai făcut post-hunt peste tot, deci.. succes. T/C.
 13. phobia

  Salut GunterMOG, Cu părere de rău, la noi nu se oferă banuri pe motive banale şi nici dacă nu suntem complet siguri de asta. Argumentul tău "Eu pur si simplu aveam noroc la diamante pot dovedi, printr-un test teamviewer sau orice altfel de test ca nu am x-ray." este destul de invalid şi nu poţi dovedi asta acum, având în vedere că după atâta timp trecut puteai deja să îţi reinstalezi windowsul de 10 ori, sau să dai clean complet. DisTrugator este unul dintre Fondatorii acestui server, şi crede-mă, el nu execută comenzi dacă nu verifică concret absolut tot. Trecând la al doilea argument al tău, "Deoarece eu ma constat nevinovat. Si nu am folosit nici un fel de hack." Şi vrei să-mi spui mie că "mina" ta, este legit? Nu prea cred. Haide să ne uităm amândoi la mina ta, ce zici? Aceste tunele total random, în toate direcţile, sus şi apoi în jos, chiar insişti să-mi spui că tu eşti legit? E ca şi cum mi-ai spune că un porc deţine 6 picioare şi are potenţial de a zbura. Hai să fim serioşi. Următorul print cu "mina" ta: Este aproximativ la fel ca şi prima poză, doar că dintr-un alt unghi, unde din nou se văd tunelele pe ici-colo ce nu îşi au sensul, şi nu am văzut vreodată în viaţa mea pe cineva ce minează în halul acesta. Cunosc oameni care minează haotic, şi crede-mă, tot par mai legit decât ce ai tu aici. Banul este unul temporar, respectiv 3 zile ca prima abatere. Dacă vei mai fii prins din nou utilizând orice fel de hacked client, textură overlay de tip x-ray, sau chiar x-ray în sine, vei primi 14 zile suspend, urmat apoi de permanent. Succes în continuare. Cerere respinsă, T/C.
 14. phobia

  New

  Am mai avut acest plugin şi în trecut, nu suntem siguri că o să-l băgăm din nou. O să văd.
 15. phobia

  O să văd ce pot face în legătură cu asta, dacă nu voi reuși mă voi gândi la alt eveniment. T/C
×