Jump to content

phobia

Administrator
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

phobia last won the day on December 4 2018

phobia had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. phobia

  Demisie acordata.
 2. phobia

  1. Ai greşit locaţia, ţi-am mutat eu topicul. 2. Nu ai ce căuta pe alt nume, tocmai ţi-ai câştigat blacklist. 3. Unbanul nu se acordă. T/C
 3. phobia

  Nimic că sunt rebel.
 4. phobia

  În continuare, DisTrugator nu a zis nimic de faptul că-ţi retrage blacklist-ul de a face cerere de grad. O să închid topicul, dacă va fii nevoie o să-l redeschidă el. Respins. T/C.
 5. phobia

  Nu mai comenta la topic odată ce un admin ţi-a răspuns la cerere şi a rezolvat problema. Data viitoare îţi dau warn şi ţie, încă odată. T/C.
 6. phobia

  Dacă mai faci vreo cerere din mute ţi-l fac ban. Ai warn pentru spam.
 7. phobia

  Mute-ul va rămâne. Ai înjurat mult prea mult, ne-ai arătat că te lauzi cu ce ai. Nu voi scoate mute-ul, să-ţi fie învăţare de minte ca data viitoare când mergi undeva şi pierzi la ceva, să nu necesiţi la înjurăturile de cireadă pe care le-ai folosit asupra lui Lewciifer şi alţi playeri. T/C
 8. phobia

  O să aştept răspunsul celui ce ţi-a dat mute. Ca să ştiu sigur ce s-a întâmplat.
 9. phobia

  Lewciifer reintrodus în staff ca şi Helper.
 10. phobia

  ban

  Ai fost banat IP de către consola deoarece ai tot încercat să intri după ce ai primit ban pentru X-RAY, sistemul ce oferă instant ban celor ce încearcă să scape de pedeapsa. Banul rămâne. T/C.
 11. phobia

  Respins. Nu te încadrezi în următoarele cerinţe : • minim 16 ani; • minim 5 posturi pe forum; • minim 50 de ore jucate pe server; Ce ar fi ca data viitoare să citeşti măcar condiţiile înainte să faci cererea. 😄 Succes în continuare. T/C.
 12. phobia

  Salut. Ce pachet deţii de la Cloud Center?
 13. phobia

  Înjurăturile adresate serverului nu constau în mute, constau în blacklist. 😄 Odată ce ai început să ne arăţi că tu ai şi că tu dregi, nici nu ştiu de ce ai mai venit sa faci cerere unmute.
 14. phobia

  Dacă o să adăugăm o arena cu keep arena de pvp actuală nu o să mai fie folosită de nimeni pentru că tuturor le este frică că o să-şi piardă itemele. Şi aşa nu mai există pvp altundeva, nimeni nu stă fără protecţia pvp activă. 😄
 15. phobia

  Nu. Care mai e distracţia pvp-ului? Unde mai e riscul? Unde mai e.. jocul în sine?
×