Jump to content

phobia

Administrator
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

phobia last won the day on September 17

phobia had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. phobia

  Nu era treaba ta să vorbești pentru prietenul tău, trebuia s-o facă el.
 2. phobia

  Dacă ai fii vrut să vină doar prietenul tău i-ai fii dat mesaj privat prin comanda /msg [Nume] text. În regulament scrie destul de clar, reclama de ORICE tip nu este permisă. Nu cred că nu știi această comandă.
 3. phobia

  @lupoiualex te rog să nu mai faci double-post, ai buton de edit.
 4. phobia

  Revino peste 14 zile cu o nouă cerere după ce te încadrezi complet în cerinţele noastre, data viitoare respectă modelul nostru şi uită-te mai atent peste condiţiile noastre pentru grad. Respins. T/C
 5. phobia

  Au fost adăugate 3 tipuri de flori la shop : Rose Bush, Sunflower, Liliac. A fost adăugat un tutorial pentru a-ţi face propriul shop la tine pe insulă. (/warp tutorialshop). Voi aştepta şi alte propuneri dacă va mai fi ocazia. Succes în dezvoltarea insulelor şi vă urez o zi/seară frumoasă. T/C.
 6. phobia

  Dacă am adăuga astea în shop ar fi mult prea uşor. O să mă gândesc în adăugarea florilor. Dar leather/feather/mâncare nu prea cred. Sunt ouă de gâini/vaci la shop. +se mai spawnează şi natural pe o platformă de grass.
 7. phobia

  Salut Solitec, Te-aş ruga să enumeri itemele pe care aţi dori voi să le achiziţionaţi şi nu sunt. În legătură cu minishop-ul, o să ne gândim şi o să vedem dacă îl activăm sau nu.
 8. 2/10, bari negre, poză most prob luată de pe google.
 9. phobia

  Nu, nu ai glumit cu absolut nimic. Tu ştii doar să te plângi de absolut tot, nu ştii să apreciezi ce ai. Ai încălcat regulamentul, nu doar o dată ci de mai multe ori. Ai fost banat permanent, banul nu va fii scos. Dacă donezi asta nu înseamnă că ai bypass peste regulament şi poţi face ABSOLUT ce te taie pe tine capul. Banul rămâne. T/C.
 10. phobia

  Golden adăugat în staff ca şi helper.
 11. phobia

  Pro şi din partea mea, grad acordat. Dacă ai întrebări legate de gradul tău şi de comenzi, contactează un Administrator. T/C. edit: Te rog să te conectezi pe toate secţiunile pentru a-ţi primi gradul peste tot.
 12. phobia

  Aparent a apărut o greşeală, orele din condiţii au fost schimbate de către un Administrator. Înainte erau 50 de ore, nu 30 la activ. Şi nu este vorba că nu mă "intersectez" cu tine, doar că atunci când se pune o întrebare pe chat aproape mai mereu Asuna răspunde la ele, pe tine un prea te-am văzut să o faci. Nu ţi-o zic în nume de rău, oricum DisTrugator sau Vodka o să ia decizia finală.
 13. phobia

  Salut Golden, Am văzut că ai cât de cât activitate, dar de ajutat totuşi nu prea te-am văzut să o faci. Nu deţii 50 de ore, deţii 46 de ore şi 30 de minute. O să las unul dintre fondatori sau alţi administratori/membrii staff să-şi dea cu părerea în legătură cu tine înainte de a acţiona.
 14. phobia

  Am :)))). Am/N-am făcut pe mine în public?
 15. phobia

  monkaS
×