Jump to content
 • Sign Up

ElenaAlexandra

Administrator
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by ElenaAlexandra

 1. ElenaAlexandra

  Rezolvat
 2. ElenaAlexandra

  In primul rand, eu ti-am dat mute pentru comentarii inutile , nu Rin. Daca cineva are grad mic, si tu consideri ca nu are autoritate repede sari pe persoana respectiva. Rin te-a ajutat raspunzand la ale tale intrebari iar tu continuai cu comentarii inutile. In al doilea rand , playerii nu sunt obligati sa iti raspunda la intrebari , din diferite motive, unul ar fi ca nu stiu raspunsul. Cineva ti-a dat un sfat sa cauti pe google raspunsul la intrebare si tu repede ai sarit ca nu te ajuta nimeni, ca toti sunt nefolositori. Zixlet nu e obligat sa iti raspunda la intrebari , flyer ul nu face parte din staff, asa cum a zis si el. Tot ce pot spune e ca e un post fara rost. Data viitoare masoara-ti comportamentul si nu te mai agita atat. T/C
 3. ElenaAlexandra

  Respins . Nu îndeplinești condițiile cerute. Topic mutat . Ai grija unde postezi data viitoare. Helper: vechime minimă pe server de 14 zile, minim 30 de ore la activ, minim 5 posturi pe forum, experiență medie Minecraft.
 4. ElenaAlexandra

  De la mine ai PRO. Esti destul de activ.
 5. ElenaAlexandra

  Ai o cerere facuta mai devreme ce a fost respinsa. Daca tu tot faci cereri ,nu inseamna ca vei avea sanse mai mari sa primesti unmute! Cerere respinsa!
 6. ElenaAlexandra

  A primit mute 2 ore.
 7. ElenaAlexandra

  ban

  Ai primit unban . Incearca sa te conectezi, daca in continuare ai probleme lasa-mi un mesaj sau da un restart la router .
 8. ElenaAlexandra

  ban

  Nu ai nici un ban pe server ! Ai avut timp de 7 zile ban, dar acesta a expirat. Astept dovada ca inca mai ai ban . Topicul va ramane deschis 24 de ore pana aduci dovezi!
 9. ElenaAlexandra

  Nu minai ca tot omul, te urmaream de ceva vreme. Nu a fost doar un diamant, atunci a fost momentul cand te-am omorat. Ai dovezile mai jos , eu nu cred ca mergand direct spre diamante inseamna sa minezi "ca tot omul" . Ai ban 3 zile , resemneaza-te ! Dovezi Topic mutat , data viitoare ai grija unde postezi ! Edit: BanAvoid , comentarii inutile , Ai primit IPBAN. Dovezi extra (nu mai fi tare in gura ca nu ai hack , stii prea bine ce ai acolo !) Unban-ul nu se acorda ! T/C
 10. ElenaAlexandra

  1. Gradele incep de la Helper 2. Nu ai varsta necesara 3. Gradul de flyer se acorda doar prin sistemul de top vote Cerere respinsa . T/C
 11. ElenaAlexandra

  Eu zic să îți dau un 2 german . Sa mai crească media puțin. 😁😁😁
 12. ElenaAlexandra

  Rezolvat . A primit ban 14 zile. Multumim de sesizare !
 13. ElenaAlexandra

  A primit ban 3 zile .
 14. ElenaAlexandra

  PRO . Din partea mea meriti mai mult decât helper . Treaba de helper o faci de câțiva ani . Succes !
 15. ElenaAlexandra

  Din câte știu eu nu ți-a dar ban pentru acea "gluma". Ți-a dat ban pentru grieff și superioritatea ta inutilă . Din câte știu eu ar trebui să asculți de cei din staff nu sa te pui in gura cu ei și să te crezi Dumnezeu . Ti s-a atras atenția de n ori asupra faptelor tale. Ți s-a zis sa nu dai iteme , sa ai grija cu gradul , etc. Toți din staff ti-am zis sa ai grija la atitudinea ta , te crezi superiori tuturor . Din partea mea ban ul poate rămâne . Nu depinde de mine . Eu doar mi-am zis părerea .
 16. ElenaAlexandra

  Din partea mea ai PRO. Meriti o șansă . Succes
 17. ElenaAlexandra

  N-am M-am/nu m-am împiedicat și am căzut în fața persoanei pe care o plăceam
 18. ElenaAlexandra

  😂
 19. ElenaAlexandra

  Lewciifer a fost retrogradat la default . -Demisie
 20. ElenaAlexandra

  Demisie acceptata . Succes la liceu! Te asteptam sa revii cand vei avea timp .
×
×
 • Create New...