Sari la conținut

Forum-ul a primit o actualizare majora a temei, daca intampinati bug-uri nu ezitati sa contactati un administrator!

DisTrugator

Fondator
 • Topic-uri

  84
 • Înregistrat in

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Orice postat de DisTrugator

 1. DisTrugator

  Ai primit automat Blacklist de la sistem pe tot serverul. Ti-am scos acum IP-ul din lista celor blocate si nu ar trebui sa ai probleme. P.S: IP-urile blocate de sistem nu apar in vreo lista fizica pe server ci doar pe dedicat in IPTable @phobia. @Maxim incearca sa te conectezi acum pe server. Ar trebui sa mearga.
 2. DisTrugator

  Salutare, Bine ai revenit in echipa !
 3. DisTrugator

  Patch 5.3.2: - Sistemul antireclama a fost actualizat. Filtrele au fost imbunatatite pentru o mai buna detectare a "Vanatorilor de jucatori" - A fost tradus si regandit "Playtimetop" -ul - Au fost adaugate mai multe mesaje de avertisment inainte de stergerea entitatilor - A fost acualizat Sistemul anti boti (HTPPS + SOCKET Proxy List) - A fost adaugata "Bara de HP" pentru entitati si jucatori pe Skyblock
 4. DisTrugator

  Ban permanent pe IP. Nu discut nimic legat de unban.
 5. DisTrugator

  1 la mana: Fiecare utilizator are dreptul la MAXIM 1 cont pe IP ! Tinand cont ca, pe langa faptul ca aveai ban pe primul cont si in momentul respectiv faceai "Ban Bypass" ai incalcat si limita de conturi. Rezultatul fiind oricum ban permanent pe respectivul cont. 2 la mana: Discutia era legata de obtinerea unor iteme de la un Admin fara acordul acestuia si refuzul de a le returna. Aerul de superioritate fata de Staff nu te ajuta in astfel de cazuri. 3 la mana: Meriti sa fii judecat impreuna cu camarazii cu care jucai pe server. Baietii aia mistocari care ieri au venit sa-mi sara mie in cap cu amenintari si figuri, pe langa o gramada de alte jigniri aduse serverului si colegilor din Staff. Nu stau la discutii legate de Unban pe niciunul din conturile tale. Tocmai ai primit ban permanent pe IP si pe celelalte. O zi buna!
 6. DisTrugator

  Patch 5.3.1: Update de securitate major in Hub. Au fost remediate niste exploit-uri ale sistemului antigrief.
 7. DisTrugator

  Constructiile acelea din Hub banuiesc ca tot nu sunt opera ta . Am sa ma ocup de exploit-ul respectiv si il voi patch-ui azi. Felicitari pentru realizate, ai banIP. Bafta!
 8. DisTrugator

  Salutare, Tin sa precizez faptul ca nu suntem obligati sa raspundem la cererile de Unban pentru banuri temporare, acestea expirand dupa o perioada bine determinata. Oricum ca raspuns la cererea ta, pot sa-ti spun ca ai minat dubios direct la diamante a doua oara, cum se poate vedea si in capturile de ecran de mai jos. Foarte interesant este insa ca dupa aproape 1 minut in care "ai studiat" terenul privind in jur oarecum prin pereti ai sapat direct perpendicular in jos la acele diamante care ti-au scapat in prima faza. Nu contest faptul ca explicatia ta ar fi plauzibila, insa nici nu exclud varianta in care ai avea un posibil Hack ascuns, deci vei fi tinut sub observatie. Banul daca nu ma insel ar trebui sa expire azi.
 9. DisTrugator

  Am, direct pe geam. Am/N-am dormit pe autobuz si am ratat statia
 10. DisTrugator

  Unii se vor prinde mai greu despre ce e vorba. Era util sa fi atasat un GIF sau ceva ca exemplu, in care construiai un cerc cu raza de 5 blocuri sau pe acolo.
 11. DisTrugator

  Tutorial bine realizat, scurt, la obiect. E ce trebuie. Felicitari ! Astept sa mai vad ceva tutoriale de la tine curand 😉
 12. DisTrugator

  N-am. (Am trecut cu 5 dupa ce l-am batut pe prof la carti ) Am/N-am negociat cu centuristele tariful
 13. DisTrugator

  Activitate ai pe server, cel putin pe Skyblock. Sa vedem cum te descurci ca Helper. Perioada de proba inccepe azi si se termina in 16.02.2019. Dovedeste ca meriti gradul, ca esti activ, saritor in a ajuta jucatorii si ca ai experienta necesara. Astept un Reply aici cu o propunere pentru server, de asemenea si o contributie pe care doresti sa o aduci in viitor .
 14. DisTrugator

  2
 15. DisTrugator

  Inactivitatea 🙏
 16. Le-as da foc si as praji mici, la o bere cu Vodka 😂 Colegul de "celula" :))
 17. DisTrugator

  N-au barurile atata bautura, Nu. Am/N-am incercat sa fumez busuioc
 18. DisTrugator

  Tinand 🙏
 19. DisTrugator

  Din seria "Old but Cringe" mi-am reamintit de piesa asta 🤣
 20. DisTrugator

  Salut, Am vazut ca esti activ din punct de vedere al reclamatiilor. Esti destul de atent la chat si la ce se intampla, de aceea o sa trec cu vederea faptul ca nu te incadrezi in limita de varsta si am sa iti dau o sansa, bineinteles cu o perioada de proba tot de 7 zile pentru a vedea cum te descurci si te comporti cu restul. Perioada de proba intre 09.02.2019 si 16.02.2019. Sa lasi un Reply in acest topic cu o propunere pentru server dar si o contributie pe care doresti sa o aduci serverului si comunitatii in viitor
 21. DisTrugator

  Salutare. Ai mai fost in echipa acum ceva timp, ma bucur sa te vad dornic de a reveni. Esti acceptat: Perioada de proba incepand de azi 08.02.2019 pana in 15.02.2019. Sa lasi un REPLY aici cu propunerea ta pentru server, dar si cu o contributie pe care ai dori sa o aduci in viitor.
 22. DisTrugator

  Salutare. Respectivul a primit banIP. Multumim pentru sesizare !
 23. DisTrugator

  Salut. Perioada ta de proba este de 7 zile, incepand de azi 8.02.2019 pana in data de 15.02.2019. Dovedeste ca meriti gradul, ajuta jucatorii si fii cooperativ cu restul echipei ! Si te rog sa specifici ce propunere ai tu pentru server si cum ai dori sa contribui la dezvoltarea acestuia.
 24. DisTrugator

  Cel care ti-a acordat gradul a uitat sa-ti acorde si Sub-gradul de veteran. Problema rezolvata.