Jump to content
 • Sign Up

DisTrugator

Fondator
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

DisTrugator last won the day on May 21

DisTrugator had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

Social Info

3 Followers

Recent Profile Visitors

606 profile views
 1. DisTrugator

  Ai primit Veteran.
 2. DisTrugator

  Helperul respectiv a primit o mustrare constand intr-un avertisment. La urmatoarea abatere se vor lua masuri. Cat despre tine, si tu vei lua in avertisment pentru flame la adresa Echipei Administrative. Ti s-a precizat faptul ca Balanta a fost resetata in urma deciziei Echipei din cauza unor unor metode de money farm practicate de jucatori inainte de adaugarea Shop-ului. Aceasta decizie a fost sustinuta si de 80% dintre jucatori. Toti au pierdut banii, nu doar tu. Ai fost indrumat sa ceri explicatii si pe discord daca nu ai fost multumit de raspuns.
 3. DisTrugator

  Grad acordat.
 4. DisTrugator

  Album nou 😉
 5. DisTrugator

 6. DisTrugator

  Neimportant. Cuvant nou: Argentina
 7. DisTrugator

  Ai trecut nickname-ul gresit in cererea de unban. A trebuit sa ghicesc eu cu cati de "o" e
 8. DisTrugator

  Sa zicem ca de data asta trecem cu vederea dar e ultima data ... Ai mai avut si alte antecedente in trecut. Ai primit unban.
 9. DisTrugator

  Salutare, Va anuntam ca am demarat procedurile de Wipe pentru Sectiunea Survival. Serverul va fi mutat complet pe 1.13.2 iar pe perioada in care vom lucra nu va fi disponibil. Ca bonus serverul BETA de 1.14 a fost mutat pe serverul principal si veti putea juca acolo intre timp. Urmeaza ca in curand si restul sectiunilor sa primeasca WIPE. Vom anunta aici starea lucrarilor de mentenanta. Daca aveti intrebari puteti posta tot aici.
 10. DisTrugator

  Asuna, Paranoid, Seek si InsaneNormality au fost scosi in afara Staff-ului datorita perioadei indelungate de inactivitate.
 11. DisTrugator

  Salut, Intr-adevar e un topic binevenit si probabil una dintre resursele cel mai des cautate pe aici. Cum a specificat si colegul meu in motivul Moderarii post-ului, pe viitor sa nu mai lasi Link-uri spre alte Forumuri/Site-uri sau servere concurente deoarece va fi considerata reclama. In rest, felicitari !
 12. DisTrugator

  Cuvant Nou: Sobolan
 13. DisTrugator

  Tastatura a dormit sub fata mea 😎 Am/n-am baut otet crezand ca e apa.
 14. DisTrugator

  Lasand la o parte Cenzura, pentru cei care mai lucreaza si noaptea:
 15. DisTrugator

  Dat fiind faptul ca actualul numar de membrii Staff este foarte mic, serverul nostru are nevoie de oameni interesati sa se implice in dezvoltarea acestui proiect, persoane dedicate, de incredere si cu o gandire cat mai matura. Daca doresti sa aplici pentru un loc in echipa trimite-ne un mesaj pe adresa de Email: [email protected] in care sa oferi cateva informatii generale despre tine: Nume, prenume, varsta, o adresa de contact des utilizata: Skype/Discord etc, o scurta descriere a ta, hobby-urile si pasiunile tale dar si experienta anterioara si daca ai lucrat in trecut intr-o comunitate sau pentru o comunitate administrand/detinand server de Minecraft. Nu exista de data aceasta cerinte minime. Selectia o vom face in primul rand pe baza complexitatii prezentarii voastre si Experienta bineinteles poate sa reprezinte un avantaj, DAR asta nu e obligatoriu. Puteti aplica pana in data de 15.05.2019. Astept mesajele voastre. Succes !
×
×
 • Create New...