Jump to content

DisTrugator

Fondator
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DisTrugator last won the day on December 12

DisTrugator had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Social Info

3 Followers

Recent Profile Visitors

162 profile views
 1. DisTrugator

  GabryY14 si Paranoid au fost retrogradati la default in urma perioadei indelungate de inactivitate.
 2. DisTrugator

  Mute permanent la amandoi.
 3. DisTrugator

  Lipsa totala de respect din ceea ce vad aici fata de Operatori, urmarirea propriului interes, cel de a obtine grad si probabil atat. Asta e tot ce reiese din cererea ta. Ti s-a atras atentia asupra unor subiecte, dar tu ai sarit cu motivari doar ca sa "te scoti". Ce te face mai special pe tine daca pe Skyblock nu sunt alti membri staff momentan ? Acesta este singurul motiv valabil pe care il poti argumenta in cerere ... si cam atat. De implicat nu te implici, si cu siguranta nici daca ai fi primit Helper nu ai fi facut-o. Esti absolut incapabil sa accepti criticile altora, lucru absolut esential pentru ati corecta greselile si a fi mai atent pe viitor ! Ca sa fim intelesi cu privire la un lucru, REPLY-urile multiple intr-o cerere nu sunt permise si vor fi considerate post hunt. Oricine mai vine cu formule de adresare de genul "Hai pa" catre operatori, luand in deradere si la misto parerea acestora este respins din start si nu mai are dreptul sa candideze nici pe viitor pentru rank. Din punctul meu de vedere cererea este mai mult decat respinsa, este anulata, iar tu vei fi adaugat pe lista neagra nefiind binevenit in staff sau la orice activitate organizata de noi care va avea ca premii rank-uri sau beneficii sub forma de permisiuni. O zi buna !
 4. DisTrugator

  Salutare. Din pacate este o limitare a pluginului in sine care nu permite extinderea protectiei insulei dupa ce aceasta a fost generata deja pentru ca ar da peste cap celelalte insule existente, ajungand lipite in anumite locuri una de alta .
 5. DisTrugator

  0,0194123983 matematic vorbind.
 6. DisTrugator

  A fost adaugat /warp Enchant pe Survival care functioneaza pe baza sistemului de vote points. Pentru fiecare vot veti putea folosi Warpul o data.
 7. DisTrugator

  A mai avut 2 banuri tot pentru X-ray. A 3 - a abatere e Ban permanent pe IP. Topic inchis.
 8. DisTrugator

  N-ai specificat ce anume ar trebui sa contina acest Shop. Propunerea e prea vaga ... s-a mai propus asta deja, dar mult mai detaliat.
 9. DisTrugator

  Asuna promovata la Helper. Mult succes !
 10. DisTrugator

  Pune titlul topicului corect. Ce este mai exact ? Reclamatie ? Cerere de unban ? Link-urile puse total anapoda, felicitari. Cand o sa faci un topic frumos redactat o sa-l luam in serios.
 11. DisTrugator

  Nu tolerez astfel de atitudine de "GHENA" fata de staff-ul de pe server. Din partea mea sa va luati adio de la unban cand veniti cu astfel de afirmatii legate de operatori. Atat timp ca noi va respectam, ar trebui sa o faceti si voi. Iar legat de tine Notsoraka, pe viitor pune-ti frana la atitudinea asta superioara si la glume daca vrei sa nu ai de-a face cu ban-ul inca o data. Invata sa respecti si regulile de posting ale comunitatii ...
 12. DisTrugator

  Categorie si DNS dezactivate: Server offline mai mult de 48 de ore.
 13. DisTrugator

  Ati primit amandoi unban. Sa nu se mai repete. Cititi regulamentul !
 14. DisTrugator

  De data asta trecem cu vederea dar pe viitor sa nu se mai repete. Aveti unban.
 15. DisTrugator

  ShadowStep99 a primit remove pentru inactivitate.
×