Jump to content

DisTrugator

Fondator
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DisTrugator last won the day on February 12

DisTrugator had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Social Info

3 Followers

Recent Profile Visitors

282 profile views
 1. DisTrugator

  Unii se vor prinde mai greu despre ce e vorba. Era util sa fi atasat un GIF sau ceva ca exemplu, in care construiai un cerc cu raza de 5 blocuri sau pe acolo.
 2. DisTrugator

  Tutorial bine realizat, scurt, la obiect. E ce trebuie. Felicitari ! Astept sa mai vad ceva tutoriale de la tine curand 😉
 3. DisTrugator

  N-am. (Am trecut cu 5 dupa ce l-am batut pe prof la carti ) Am/N-am negociat cu centuristele tariful
 4. DisTrugator

  Activitate ai pe server, cel putin pe Skyblock. Sa vedem cum te descurci ca Helper. Perioada de proba inccepe azi si se termina in 16.02.2019. Dovedeste ca meriti gradul, ca esti activ, saritor in a ajuta jucatorii si ca ai experienta necesara. Astept un Reply aici cu o propunere pentru server, de asemenea si o contributie pe care doresti sa o aduci in viitor .
 5. DisTrugator

  2
 6. DisTrugator

  Inactivitatea 🙏
 7. Le-as da foc si as praji mici, la o bere cu Vodka 😂 Colegul de "celula" :))
 8. DisTrugator

  N-au barurile atata bautura, Nu. Am/N-am incercat sa fumez busuioc
 9. DisTrugator

  Tinand 🙏
 10. DisTrugator

  Din seria "Old but Cringe" mi-am reamintit de piesa asta 🤣
 11. DisTrugator

  Salut, Am vazut ca esti activ din punct de vedere al reclamatiilor. Esti destul de atent la chat si la ce se intampla, de aceea o sa trec cu vederea faptul ca nu te incadrezi in limita de varsta si am sa iti dau o sansa, bineinteles cu o perioada de proba tot de 7 zile pentru a vedea cum te descurci si te comporti cu restul. Perioada de proba intre 09.02.2019 si 16.02.2019. Sa lasi un Reply in acest topic cu o propunere pentru server dar si o contributie pe care doresti sa o aduci serverului si comunitatii in viitor
 12. DisTrugator

  Salutare. Ai mai fost in echipa acum ceva timp, ma bucur sa te vad dornic de a reveni. Esti acceptat: Perioada de proba incepand de azi 08.02.2019 pana in 15.02.2019. Sa lasi un REPLY aici cu propunerea ta pentru server, dar si cu o contributie pe care ai dori sa o aduci in viitor.
 13. DisTrugator

  Salutare. Respectivul a primit banIP. Multumim pentru sesizare !
 14. DisTrugator

  Salut. Perioada ta de proba este de 7 zile, incepand de azi 8.02.2019 pana in data de 15.02.2019. Dovedeste ca meriti gradul, ajuta jucatorii si fii cooperativ cu restul echipei ! Si te rog sa specifici ce propunere ai tu pentru server si cum ai dori sa contribui la dezvoltarea acestuia.
×