Jump to content

DisTrugator

Fondator
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DisTrugator last won the day on February 12

DisTrugator had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Social Info

3 Followers

Recent Profile Visitors

378 profile views
 1. DisTrugator

  Va primi mute 8 ore. T/c
 2. DisTrugator

  Va primi o avertizare pentru limbaj, desi nu e o fapta chiar atat de grava pentru a face o reclamatie, sa fim seriosi.
 3. DisTrugator

  V-am pus DNS-ul pe noua adresa. Ar trebui sa se propage in cam 24 de ore. V-am mai adaugat ca DNS si CS.CLUBCS.RO, oricum era liber.
 4. DisTrugator

  Incepand de azi demarez procedurile de actualizare a serverului la Versiunea 1.13.2. Treptat voi actualiza sectiunile si unde va fi cazul voi da WIPE. Survivalul momentan ramane pe 1.12 si voi reveni asupra lui cand voi avea toate pluginurile lansate in versiuni stabile pentru 1.13.2. Din pacate munca pe sectiunea Quests se suspenda momentan, Insane s-a retras din lipsa de timp iar din Staff-ul actual se pricep foarte putini sau de asemenea nu au timpul necesar cum nu il am nici eu. Nu pot da un termen anume cat va dura aceasta actualizare, asta depinzand si de implicarea Staff-ului. Daca vor contribui poate terminam intr-o saptamana, daca nu, ne putem indinde pe 2 luni ... Irelevant. La final mai vreau sa fac o precizare legata de inactivitate, cei inactivi mai mult de 10 zile din Staff, fie si din cel Administrativ sau Donatori vor ramane fara grade. Cei care se vor implica si vor pune mana pentru a ajuta vor fi promovati !
 5. DisTrugator

  Contacteaza-ma pe Discord DisTrugator#2548 sa-ti comunic noua parola.
 6. DisTrugator

  Ai primit automat Blacklist de la sistem pe tot serverul. Ti-am scos acum IP-ul din lista celor blocate si nu ar trebui sa ai probleme. P.S: IP-urile blocate de sistem nu apar in vreo lista fizica pe server ci doar pe dedicat in IPTable @phobia. @Maxim incearca sa te conectezi acum pe server. Ar trebui sa mearga.
 7. DisTrugator

  Salutare, Bine ai revenit in echipa !
 8. DisTrugator

  Patch 5.3.2: - Sistemul antireclama a fost actualizat. Filtrele au fost imbunatatite pentru o mai buna detectare a "Vanatorilor de jucatori" - A fost tradus si regandit "Playtimetop" -ul - Au fost adaugate mai multe mesaje de avertisment inainte de stergerea entitatilor - A fost acualizat Sistemul anti boti (HTPPS + SOCKET Proxy List) - A fost adaugata "Bara de HP" pentru entitati si jucatori pe Skyblock
 9. DisTrugator

  Ban permanent pe IP. Nu discut nimic legat de unban.
 10. DisTrugator

  1 la mana: Fiecare utilizator are dreptul la MAXIM 1 cont pe IP ! Tinand cont ca, pe langa faptul ca aveai ban pe primul cont si in momentul respectiv faceai "Ban Bypass" ai incalcat si limita de conturi. Rezultatul fiind oricum ban permanent pe respectivul cont. 2 la mana: Discutia era legata de obtinerea unor iteme de la un Admin fara acordul acestuia si refuzul de a le returna. Aerul de superioritate fata de Staff nu te ajuta in astfel de cazuri. 3 la mana: Meriti sa fii judecat impreuna cu camarazii cu care jucai pe server. Baietii aia mistocari care ieri au venit sa-mi sara mie in cap cu amenintari si figuri, pe langa o gramada de alte jigniri aduse serverului si colegilor din Staff. Nu stau la discutii legate de Unban pe niciunul din conturile tale. Tocmai ai primit ban permanent pe IP si pe celelalte. O zi buna!
 11. DisTrugator

  Patch 5.3.1: Update de securitate major in Hub. Au fost remediate niste exploit-uri ale sistemului antigrief.
 12. DisTrugator

  Constructiile acelea din Hub banuiesc ca tot nu sunt opera ta . Am sa ma ocup de exploit-ul respectiv si il voi patch-ui azi. Felicitari pentru realizate, ai banIP. Bafta!
 13. DisTrugator

  Salutare, Tin sa precizez faptul ca nu suntem obligati sa raspundem la cererile de Unban pentru banuri temporare, acestea expirand dupa o perioada bine determinata. Oricum ca raspuns la cererea ta, pot sa-ti spun ca ai minat dubios direct la diamante a doua oara, cum se poate vedea si in capturile de ecran de mai jos. Foarte interesant este insa ca dupa aproape 1 minut in care "ai studiat" terenul privind in jur oarecum prin pereti ai sapat direct perpendicular in jos la acele diamante care ti-au scapat in prima faza. Nu contest faptul ca explicatia ta ar fi plauzibila, insa nici nu exclud varianta in care ai avea un posibil Hack ascuns, deci vei fi tinut sub observatie. Banul daca nu ma insel ar trebui sa expire azi.
 14. DisTrugator

  Am, direct pe geam. Am/N-am dormit pe autobuz si am ratat statia
 15. DisTrugator

  Unii se vor prinde mai greu despre ce e vorba. Era util sa fi atasat un GIF sau ceva ca exemplu, in care construiai un cerc cu raza de 5 blocuri sau pe acolo.
×
×
 • Create New...