Jump to content

DisTrugator

Fondator
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Social Info

1 Follower

Recent Profile Visitors

75 profile views
 1. DisTrugator

  ShadowStep99 a primit remove pentru inactivitate.
 2. DisTrugator

  Am sa fac o paranteza, intru cat nu a fost explicat clar cum va puteti face propriul SHOP. Folositi sign-urile de [TRADE] pe care le plasati urmand pasii de aici: Tutorial Essentials Trade Sign Pentru ca jucatorii sa ajunga la Shop-ul vostru folositi sistemul de Warps integrat in Skyblock, pe scurt tot ce trebuie sa faceti e sa plasati un sign cu [Welcome] pe primul rand si optional un mesaj de intampinare pe urmatoarele randuri. Jucatorii care doresc sa va viziteze insula sau Shop-ul vor folosi meniul /is warps sau pur si simplu comanda /is warp [Nume].
 3. DisTrugator

  Frumusetea necontestabila
 4. DisTrugator

  Ai dreptate. Esti singura "psrsoana" de aici. Specie unica. Restul suntem persoane
 5. DisTrugator

  Am (inselat aparatul de cafea cu o bacnota lipita cu banda scotch pe care am scos-o mai apoi afara) Am/n-am tras pe nas ... (orice praf, chiar si faina intra in discutie )
 6. DisTrugator

  Acest topic nu este loc de polemici in nici un caz. V-as ruga sa va mutati pe chat si sa lasati cererea doar pentru pareri PRO/CONTRA, fara alte reply-uri aiurea ! Golden, pe viitor nu mai da reply la propria cerere si Phobia, discutiile de genul asta se poarta pe chat/mesaje private/topicuri pentru discutii libere, etc. Deocamdata, am vazut ca esti activ dar nu m-am lamurit din punctul de vedere al experientei si al implicarii tale in a ajuta jucatorii. Sa zicem PRO, bineinteles pentru o perioada de teste. Mai asteptam pareri din partea staff-ului.
 7. DisTrugator

  Am. Sa continuam... Am/n-am luat supradoza de calmante
 8. DisTrugator

  Daca e sa incepem cu pareri, am sa incep eu: Ai facut 2 post-uri consecutive in acelasi topic, ceea ce e considerat PostHunt. Era suficient sa faci un singur post in care sa incluzi si descrierea topicului si scopul lui dar si primul material postat. In afara de o poza neagra cu cateva contururi eu nu disting nimic. Asta nu se numeste avatar... Mai exerseaza pe viitor daca vrei sa-ti faci propriul topic cu "PhotoShop Work", nu de alta dar macar sa aiba un rost.
 9. DisTrugator

  Edit: Nu se accepta in comunitate servere care au boti controlati de CPU pe ele. Folositi un plugin pentru mesaje automate care sa ofere detalii despre server.
 10. DisTrugator

  Avem niste conditii de respectat, indiferent daca ducem sau nu lipsa de Staff. Revino dinnou cu o cerere peste 14 zile, acumuleaza activitate, prezinta dovezi care sa sustina afirmatiile tale, altfel sunt doar vorbe in vant. Convinge-ma ca ai experienta cu care te lauzi si mai discutam. Deocamdata gradul nu se acorda. Topic Inchis.
×