Jump to content

AbsolutVodka

Fondator
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by AbsolutVodka

 1. AbsolutVodka

  Mai jos aveti atasat un launcher de Minecraft care merge atat cu conturi premium (Mojang) cat si cu conturi cracked. Apasa aici pentru a descarca.
 2. AbsolutVodka

  In acest topic fiecare utilizator poate posta ce piesa asculta in momentul de fata. Pentru a posta, aveti de luat la cunostinta urmatoarele lucruri: - In mesaj, trebuie sa existe un link catre piesa - Puteti posta MAXIM 2 POST-URI la 24 de ore pentru a evita spam-ul.
 3. AbsolutVodka

  Onoranți
 4. AbsolutVodka

  Am Am/N-am baut atat de rau incat a trebuit sa vina ambulanta sa ma ia cu targa
 5. AbsolutVodka

  Paint master 💪 10
 6. AbsolutVodka

  Edit: Bug-ul a fost remediat, cel putin pe moment. Topic inchis.
 7. AbsolutVodka

 8. AbsolutVodka

  Aici se postează respectând formatul de mai jos bugurile descoperite pe server. Bug: Dovada: O descriere a situației:
 9. AbsolutVodka

  În acest topic vor posta membrii staff ce doresc să le fie dezactivat gradul deţinut după modelul următor: Nickname: Nume real: Vârsta: Grad deţinut: Motivul plecării: Alte argumente:
 10. AbsolutVodka

  Echipa MC.CLUBCS.RO Fondatori : - DisTrugator - InsaneNormality - AbsolutVodka Operatori : - ElenaAlexandra - ph0bia1337 - Thedarksid3r Owneri : - Paranoid Admini : - MasterYi - Asuna - megarafa1 Moderatori : - Ravensaw VIP's : - Helperi : - Lewciifer
 11. AbsolutVodka

  https://www.youtube.com/watch?v=3blVBWRSCgk
 12. AbsolutVodka

  https://www.youtube.com/watch?v=OS3hPxdDNeQ
 13. AbsolutVodka

  In acest topic vor fi raportate toate problemele, bug-urile sau neregulile descoperite pe forum. Model: *Problema / Bug: *Descriere: *Dovada (poza):
 14. AbsolutVodka

  Comunitatea ClubCs.Ro va ureaza un bun venit! Mai jos aveti un model pe care va rugam sa il folositi. Orice membru poate raspunde oricarei prezentari. - Nume real: - Nick: - Varsta: - De unde ai auzit de noi?: - Ce iti place sa faci in timpul liber?: - Care este pasiunea ta?: - Comentarii:
 15. AbsolutVodka

  Orice membru are obligatia de a respecta acest model, in caz contrar topic-ul respectiv ajunge in cosul de gunoi. Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Model: *Link catre playlist: *Genul pieselor din playlist ( rap, pop, rock, etc ) : Alte comentarii:
 16. AbsolutVodka

  In cazul in care postati in aceasta sectiune, asigurati-va ca nu incalcati vreuna din regulile de mai jos. - Modelul trebuie respectat obligatoriu. - Orice topic care nu respecta modelul este trimis la cosul de gunoi. - Fiecare utilizator are voie sa posteze DOAR 1 TOPIC ACTIV. Daca doreste sa il refaca, poate da edit, sau cere unui moderator sa trimita subiectul original la cos. - Titlul subiectului pentru crearea unui PlayList sa fie: [Playlist] Nume - Nu aveti voie sa raspundeti la mai mult de 3 topic-uri consecutive. - Nu aveti voie sa raspundeti la mai mult de 3 topic-uri / zi.
 17. AbsolutVodka

  Numele filmului: Anul apariției: Gen (ex. acțiune, comedie, horror): Rating IMDB: Link către Trailer: O scurtă descriere despre film:
 18. AbsolutVodka

  In cazul in care postati in aceasta sectiune, asigurati-va ca nu incalcati vreuna din regulile de mai jos. - ORICINE poate sa raspunda, dar cu conditia de a ajuta autorul topic-ului, fara a-l incurca. - Nu aveti voie sa repetati raspunsurile date deja. - Problemele banale, precum si topicurile facute in bataie de joc sunt interzise. - Nu aveti voie sa raspundeti altor probleme din acelasi topic, decat problemei principale. - Nu aveti voie sa faceti reclama la propriul server sau comunitate. Pentru fiecare problema se face un topic nou.
 19. AbsolutVodka

  In aceasta categorie se vor posta diferite probleme pe care le intampinati la server-ul propriu. Pentru a ne fi mai usor, va trebui sa completati un model specific, care ne va ajuta sa gasim o solutie cat mai rapida. Model: Problema (ce te deranjeaza): Poza cu problema: Detaliaza problema (de cand apare problema): Cum ai incercat sa rezolvi (ce ai incercat sa faci): Platforma pe care ruleaza server-ul: Ce pluginuri ai instalate (insirati toate pluginurile): Versiunea plugin-urilor de pe server: Alte comentarii:
 20. AbsolutVodka

  In cazul in care postati in aceasta sectiune, asigurati-va ca nu incalcati vreuna din regulile de mai jos. - ORICINE poate sa raspunda, dar cu conditia de a ajuta autorul topic-ului, fara a-l incurca. - Nu aveti voie sa repetati raspunsurile date deja. - Problemele banale, precum si topicurile facute in bataie de joc sunt interzise. - Nu aveti voie sa raspundeti altor probleme din acelasi topic, decat problemei principale. Pentru fiecare problema se face un topic nou.
 21. AbsolutVodka

  In aceasta categorie se vor posta diferite probleme pe care le intampinati la un joc anume. Pentru a ne fi mai usor, va trebui sa completati un model specific, care ne va ajuta sa gasim o solutie cat mai rapida. Model: 1. Problema (ce te deranjeaza): 2. Poza cu problema: 3. Detaliaza problema (cand se intampla): 4. Cum ai incercat sa rezolvi (ce ai incercat sa faci): 5. Alte comentarii:
 22. AbsolutVodka

  In acest topic vor fi raportate toate problemele, bug-urile sau neregulile descoperite pe forum. Model: *Problema / Bug: *Descriere: *Dovada (poza):
 23. AbsolutVodka

  In acest topic se vor posta propunerile / sugestiile cu privire la forum. Acestea vor fi analizate de catre echipa administrativa.
 24. AbsolutVodka

  Vreau sa te vad activ pe chat si sa ajuti jucatorii noi cu informatii despre server, comenzi, etc... PRO
×