Jump to content

AbsolutVodka

Fondator
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by AbsolutVodka

 1. AbsolutVodka

  Echipa MC.CLUBCS.RO Fondatori : - DisTrugator - InsaneNormality - AbsolutVodka Operatori : - ElenaAlexandra - ph0bia1337 - Thedarksid3r Owneri : - Admini : - ClosetaXD Moderatori : - MasterYi VIP's : Helperi : - Asuna ———————————————————— Premium VIP's : - RazHor (4 euro) - tyni (5 euro) - zRukkieXVI_ (5 euro) - xHoodi (5 euro) - imHazar (5 euro) - SpaceUp (5 euro) - Frunzik (5 euro) - rosuionut1997 (3 euro) - Drew (3 euro) - HoroR (5 euro) - Florin (5 euro) - SmoKe (5 euro) - Boo (5 euro) - Humuhumunukunu (3 euro) - Fabulosul (5 euro) - Shintagoddo (4 euro) - EternalGamer (5 euro) Membri Premium : - SasoriDSR (5 euro) Admini Premium : - DarkDoge (12 euro) - Bernatmontilla (12 euro) Owneri Premium : - skylike2 (20 euro) - megarafa1 (20 euro) - HapPy28 (20 euro) - HolyAnarchy (20 euro) - Absolut Vodka (30 euro) - Markus (20 euro) - Ionut74 (20 euro) - bogdyyyFBI (20 euro) - niko002 (20 euro) Moderatori Premium : - Angelo95 (9 euro) - AlexBaFrt112 (10 euro) - Ripcio (10 euro) - Harry_Potter (13 euro) - TheN0rbiSK (10 euro) - LPG (8 euro) Staff donations : - Thedarksid3r (5 euro) - InsaneNormality (20 euro) - dani (20 euro) - ElenaAlexandra (10 euro)
 2. AbsolutVodka

  În acest topic vor posta membrii staff ce doresc să le fie dezactivat gradul deţinut după modelul următor: Nickname: Nume real: Vârsta: Grad deţinut: Motivul plecării: Alte argumente:
 3. AbsolutVodka

  In acest topic vor fi raportate toate problemele, bug-urile sau neregulile descoperite pe forum. Model: *Problema / Bug: *Descriere: *Dovada (poza):
 4. AbsolutVodka

  In acest topic se vor posta propunerile / sugestiile cu privire la forum. Acestea vor fi analizate de catre echipa administrativa.
 5. AbsolutVodka

  In acest topic vor posta cei ce doresc gradul de Veteran pe forum. Cerinte Grad de Veteran pe cel putin o sectiune a Serverului (100 de ore jucate) Vechime minima de 2 saptamani. Model: *Nickname: *Ore jucate pe server: *Experiență în Minecraft: *Vechime pe server: Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și trebuie incluse în cerere!
 6. AbsolutVodka

  Butonul de edit apare sub text, langa Quote.
 7. AbsolutVodka

  Fiecare grad are condiții ce trebuiesc îndeplinite pentru a-l primi; Acestea sunt: Operator: nu se acordă prin cerere, promovarea se face de către Fondator pe baza meritelor. (Indisponibil); Owner: vechime minimă pe server de 6 luni, 500 de ore la activ, minim 60 de posturi pe forum și experiență în Minecraft minim 2 ani. (Închis); Admin: vechime minimă pe server de 3 luni, minim 300 de ore la activ, minim 30 de posturi pe forum și experiență în Minecraft de minim 1 an. (Închis); Moderator: vechime minimă pe server de 45 de zile, minim 200 de ore la activ, minim 15 posturi pe forum și experiență în Minecraft de minim 9 luni, (Închis). Builder: Nu se mai acordă. VIP: Nu se mai acordă. Helper: vechime minimă pe server de 14 zile, minim 30 de ore la activ, minim 5 posturi pe forum, experiență medie Minecraft. Fiecare jucător are dreptul să posteze o cerere o dată la 14 zile, dacă termenul acesta este incălcat, cererea va fi respinsă. Aplicantul trebuie să aibă minim 16 ani, să aibă aptitudinea de a comunica ușor și deschis, de a fi imparțial în decizii și de a da dovadă de încredere, calitate și profesionalism. Membrii cu drept de vot au obligația de a acorda PRO sau CONTRA unei cereri pentru a se hotărî prin vot dacă aplicantul este acceptat sau respins. Gradele se acordă în ordine crescătoare, pornind de la Helper. Peste grade nu se sare. Cei ce aspiră la un grad mai mare fără să fi deținut funcțiile anterioare din ierarhie vor fi respinși din start! *Aceste condiții sunt obligatorii și trebuie îndeplinite pentru a fi acceptați în staff-ul serverului! Dacă nu indepliniți aceste condiții, nu va mai obosiți să faceți cererea!*
 8. AbsolutVodka

  Edit: Am vazut ca ai scos botii. Ti-am dat categoria si DNS-ul. Mai departe te descurci... Topic inchis.
 9. AbsolutVodka

  DNS-ul iti va fi alocat in curand. Categoria o vei primi maine cel tarziu. Daca ai intrebari nu ezita sa ma contactezi.
 10. AbsolutVodka

  Salut. Ce pachet ai de la Keks?
 11. AbsolutVodka

  Spawneaza-te pe server. TC.
 12. AbsolutVodka

  Da-mi un motiv bun pentru care sa-ti recapeti gradul (global sau nu). Tot odata spune-mi ce parere ai despre forum...
 13. AbsolutVodka

  Acel ban a fost temporar, respectiv o ora. Acum poti intra pe server. Topic inchis.
 14. AbsolutVodka

  Nu te incadrezi cerintelor, ai nevoie de minim 50 de ore jucate pe server. Gradul nu se acorda. Topic inchis.
 15. AbsolutVodka

  In aceasta categorie vor posta cei care doresc pluginuri configurate de comunitatea noastra , pluginuri cu sursa oficiala ( dev.bukkit - spigot ) Nu vor fi luate in considerare cererile de confiigurare ale unor pluginuri care nu sunt aprobate de administratori bukkit Orice link catre pluginurile fara sursa va fi sters NU se accepta pluginuri personale , asanumite creatii neaprobate de spigot si bukkit sau piratate de pe alte site-uri Oferim suport la configurare doar pentru pluginurile Non Premium , Pluginurile Gratuite ! Nu se cere un model anume ! Doritori sunt rugati sa descrie in detaliu ce configurari doresc in compatibilitate cu pluginul
 16. AbsolutVodka

  Tutorial instalare OptiFine Intai si intai OptiFine este un mod ce optimizeaza minecraft-ul , fiind folosit de majoritatea jucatorilor. Cateva beneficii Instalare Pasul1: -Intram pe google si scriem OpiFine , primul site fiind cel oficial iar de aici alegem subtitlul "Downloads" Pasul2: -Odata ajunsi pe aceasta pagina , alegem versiunea care sa fie aceeasi cu cea pe care jucam minecraft ( Ex: Daca jucam pe Minecraft 1.9.4 alegem OptiFine 1.9.4 HD U E3 ) si dam click pe Download , posibil sa va apara un site cu reclame , asteptam 3 secunde iar apoi dam click pe "Skipe Ad" si o sa va apara pagina de descarcare. Eu voi alege 1.12 Pasul3: -Fisierul descarcat va fi unul de tip .jar , dam click pe el si se va deschide o fereastra mica , aici apasam pe install si asteptam. Un mesaj o sa apara cum ca OptiFine a fost instalat cu succes , apasam OK si fereastra se va inchide. Pasul4: -Deschideti launcher-ul vostru de Minecraft iar in coltul din stanga-jos, la profile alegem "OptiFine" dupa care dam play sa se se deschida Minecraft-ul. Pasul5: -Odata ce minecraft-ul s-a deschis , veti observa mici schimbari , intram intr-o lume facuta de noi, iar la Optiuni>Setari Video putem observa ca au aparut mai multe setari , aici puteti modifica daca sunteti siguri de ceea ce faceti. Acesta a fost tutorialul ,sper ca a fost util ,daca aveti intrebari le puteti pune aici.
 17. AbsolutVodka

  Aici se postează respectând formatul de mai jos bugurile descoperite pe server. Bug: Dovada: O descriere a situației:
 18. AbsolutVodka

  Pentru a nu exista eventuale discutii in viitor pe tema donatiilor aveti expuse mai jos politicile serverului MC.CLUBCS.RO legate de donatii Cititi inainte de a efectua o donatie ! 1. Donatiile sunt STRICT optionale , puteti juca pe server fara a efectua o donatie si aveti acces garantat la toate facilitatile Minecraft Vanilla conform noi politici MOJANG AB legata de SCAMM-uri , si la multe facilitati oferite de pluginurile instalate 2. Donatii se vor folosi doar pentru plata serverului sau pentru trecerea acestuia la un plan superior . In concluzie nu trebuie sa va panicati ca , un owner va folosi banii din donatii in scop personal 3. Odata efectuata donatia , prin orice modalitate , banii respectivi vor intra direct in contul serverului de unde nu pot fi extrasi de catre ownerii fiind redirectionati spre plata hostului. 4. Donatiile PaySafe , Sms , Transfer de credit se vor efectua doar in prezenta responsabilului cu donatiile de pe Skype ! Deci pentru a efectua o donatie , veti lua legatura cu acesta pe Skype , la ID : Mc.Clubcs.Ro sau pe Discord: DisTrugator#2548 ! Noi avem doar o singura adresa de Skype , ownerii nu au Skype public . Noi nu va trimitem cereri iar Skype-ul oficial va avea mereu ca poza de profil Logo-ul serverului ! 5. Donatiile PayPal se efectueaza pe Site-ul de donatii automate al serverului: http://store.clubcs.ro. Orice tentativa de fraudare a donatiilor automate va fi aspru pedepsita. 6. Nu exista "Am donat si nu am primit" , odata efectuata plata , gradul va este acordat DIRECT sau in cazul in care aceasta trebuie verificata , in maxim 24 de ore de la efectuara platii bineinteles doar in cazuri Exceptionale ! Donatiile automate efectuate pe site pot avea delay de cateva ore pana la aplicare (In general procesarea dureaza 10-15 minute). 7. Donatiile NU SUNT RETURNABILE ! Ganditi-va de 2 ori inainte sa efectuati o donatie deoarece odata ce ati platit nu va veti mai putea recupera banii. 8. Cereti intotdeauna aprobarea parintilor sau a tutorelui legal in cazul in care nu aveti varsta majora de 18 ani inainte de efectuarea unei donatii pentru evitarea unor eventuale probleme si acuzatii. 9. Aceste prevederi pot fi modificate fara o notificare in prealabil de catre Owneri
 19. AbsolutVodka

  Efectuarea Donatiilor Inainte de a efectua o donatie nu uitati sa cititi Politica Donatiilor Metode de plata : - Paysafe : Odata ce detineti un BON PaySafe cu un Pin VALID neutilizat cu valoarea necesara donatiei pe care doriti sa o efectuati veti lua legatura direct cu responsabilul cu DONATIILE pe Skype la urmatoarea adresa : Mc.Clubcs.Ro . Acesta este singurul loc unde Sunt colectate donatiile PaySafe . Orice alta "asazisa adresa de contact" este considerata un fals ! Odata ce ati luat legatura cu acesta , ii veti da Pinul PaySafe sau o poza cu Bonul respectiv iar , dupa ce il va verifica bineinteles , veti primi gradul dorit . - Bancar : Prin depunerea directa a sumei respective la orice ATM BCR in contul serverului RO30RNCB0219151528110005. Sunt acceptate numai donatiile in RONI (Lei). La depunerea banilor vi se va solicita un act de identitate . La detalii veti specifica userul vostru de pe server , o adresa de email de contact si numele din buletin. - PayPal : Donatiile prin Paypal se fac direct pe site-ul de donatii automate al serverului: http://store.clubcs.ro . Odata efectuata tranzactia, beneficiile vor fi acordate in cateva ore de catre sistem. - Cod reincarcabil : Atentie !!! Plata cu cod reincarcabil se poate face doar folosind un COD ORANGE valid si neutilizat . Asemeni celorlalte 2 metode de mai sus , puteti sa trimiteti codul direct pe Skype la adresa curenta (Mc.Clubcs.RO) sau pe Discord: DisTrugator#2548 , unde veti discuta LIVE cu responsabilul cu Donatiile , sau puteti sa ne trimiteti un Mail cu acesta la adresa play.clubcs@gmail.com respectand modelul de mai jos: - Nickname: (numele de pe server) - Nume real: - Varsta: - Date de contact: (Skype, Discord, Mail) - Beneficii dorite: (Gradul/Kitul/Permisiunile dorite) - Cod reincarcabil ORANGE : (codul numeric de reincarcare) - Valoarea codului : (Euro) * Atentie: Donatiilor prin cod reincarcabil li se aplica TVA de 1 Euro per tranzactie impus de host, astfel suma care intra in contul serverului va fi mai mica cu un euro decat suma bruta donata de dumneavoastra.(Ex: Cod reincarcare 5 Euro = 4 euro in cont server) Donatiile sunt strict optionale . Tine de latitudinea fiecaruia daca vrea sau nu sa ajute serverul sa se dezvolte. In cazul in care aveti orice alte intrebari , nu ezitati sa ne contactati. Cu stima Echipa Administrativa MC.CLUBCS.RO
 20. AbsolutVodka

  Model Propunere Nick-name: Sectiunea: (Survival,Skyblock,Kingdoms, etc) Propunere: Descriere: Mai multe detalii: De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : * Toata lumea are dreptul sa isi expuna parerea despre o propunere facuta lasand un reply in topicul respectiv. * Stafful nostru va analiza propunerile facute si in functie de parerile celorlalti si de aplicabilitatea acestora, vor fi implementate sau nu.
 21. AbsolutVodka

  Model: *Nick-ul tau: *Nick-ul reclamatului: *Motiv: *Dovezi: *Alte argumente: Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuie incluse si completate in reclamatie!
 22. AbsolutVodka

  Model cerere Mute *Nick-ul tău: *Nick-ul reclamatului: *Motiv: *Dovezi: Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și trebuie incluse în cerere!
 23. AbsolutVodka

  Model cerere UnMute *Nick-ul tău: *Ora și data la care ai primit mute: *Motivul: *Durata mute: *Adminul care a acordat mute-ul: *Alte argumente: *De ce ai pretenția la unmute? (argumentare): Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și trebuie incluse în cerere!
 24. AbsolutVodka

  Model: *Nick-ul tău: *Nick-ul celui reclamat: *Motivul: *Descriere: *Dovezi: Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și trebuie incluse în cerere!
 25. AbsolutVodka

  Model cerere Unban *Nickname: *Nume real: *Vârsta: *Data și ora la care ai primit ban: *Autorul banului: *Motivul: *Alte precizări: *De ce ai pretenția la unban? (argumentare cerere): Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și trebuie incluse în cerere!
×