Jump to content

AbsolutVodka

Fondator
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by AbsolutVodka

 1. In aceasta categorie vor posta cei care doresc pluginuri configurate de comunitatea noastra , pluginuri cu sursa oficiala ( dev.bukkit - spigot ) Nu vor fi luate in considerare cererile de confiigurare ale unor pluginuri care nu sunt aprobate de administratori bukkit Orice link catre pluginurile fara sursa va fi sters NU se accepta pluginuri personale , asanumite creatii neaprobate de spigot si bukkit sau piratate de pe alte site-uri Oferim suport la configurare doar pentru pluginurile Non Premium , Pluginurile Gratuite ! Nu se cere un model anume ! Doritori sunt rugati sa descrie in detaliu ce configurari doresc in compatibilitate cu pluginul
 2. AbsolutVodka

  Poti pune si discord sau email daca ai. Pe ce sectiune joci cel mai mult?
 3. AbsolutVodka

  Voi incerca sa rezolv culoarea textului, dar va trebui sa vad cum fac sa se aplice permanent....pentru ca am mai umblat odata la ea si s-a resetat dupa o zi.
 4. AbsolutVodka

  Am observat acest bug dupa ce am facut update-ul respectiv, impreuna cu cateva altele marunte, insa nu am timp saptamana asta de ele... trebuie sa-mi dau atestatul. Le voi rezolva in cursul saptamanii viitoare.
 5. AbsolutVodka

  Seek promovat la Moderator.
 6. AbsolutVodka

  Am, chiar azi 😂😂 Am/N-am furat catalogul pentru a-mi motiva absentele.
 7. AbsolutVodka

  Urassc intra in echipa administrativa ca scripter.
 8. AbsolutVodka

  Rezolvat.
 9. AbsolutVodka

  4
 10. AbsolutVodka

  Onoranți
 11. AbsolutVodka

  Am Am/N-am baut atat de rau incat a trebuit sa vina ambulanta sa ma ia cu targa
 12. AbsolutVodka

  Paint master 💪 10
 13. AbsolutVodka

  Edit: Bug-ul a fost remediat, cel putin pe moment. Topic inchis.
 14. AbsolutVodka

 15. AbsolutVodka

  https://www.youtube.com/watch?v=3blVBWRSCgk
 16. AbsolutVodka

  https://www.youtube.com/watch?v=OS3hPxdDNeQ
 17. AbsolutVodka

  In acest topic vor fi raportate toate problemele, bug-urile sau neregulile descoperite pe forum. Model: *Problema / Bug: *Descriere: *Dovada (poza):
 18. AbsolutVodka

  Comunitatea ClubCs.Ro va ureaza un bun venit! Mai jos aveti un model pe care va rugam sa il folositi. Orice membru poate raspunde oricarei prezentari. - Nume real: - Nick: - Varsta: - De unde ai auzit de noi?: - Ce iti place sa faci in timpul liber?: - Care este pasiunea ta?: - Comentarii:
 19. AbsolutVodka

  In acest topic fiecare utilizator poate posta ce piesa asculta in momentul de fata. Pentru a posta, aveti de luat la cunostinta urmatoarele lucruri: - In mesaj, trebuie sa existe un link catre piesa - Puteti posta MAXIM 2 POST-URI la 24 de ore pentru a evita spam-ul.
 20. AbsolutVodka

  Orice membru are obligatia de a respecta acest model, in caz contrar topic-ul respectiv ajunge in cosul de gunoi. Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Model: *Link catre playlist: *Genul pieselor din playlist ( rap, pop, rock, etc ) : Alte comentarii:
 21. AbsolutVodka

  In cazul in care postati in aceasta sectiune, asigurati-va ca nu incalcati vreuna din regulile de mai jos. - Modelul trebuie respectat obligatoriu. - Orice topic care nu respecta modelul este trimis la cosul de gunoi. - Fiecare utilizator are voie sa posteze DOAR 1 TOPIC ACTIV. Daca doreste sa il refaca, poate da edit, sau cere unui moderator sa trimita subiectul original la cos. - Titlul subiectului pentru crearea unui PlayList sa fie: [Playlist] Nume - Nu aveti voie sa raspundeti la mai mult de 3 topic-uri consecutive. - Nu aveti voie sa raspundeti la mai mult de 3 topic-uri / zi.
 22. AbsolutVodka

  Numele filmului: Anul apariției: Gen (ex. acțiune, comedie, horror): Rating IMDB: Link către Trailer: O scurtă descriere despre film:
 23. AbsolutVodka

  In cazul in care postati in aceasta sectiune, asigurati-va ca nu incalcati vreuna din regulile de mai jos. - ORICINE poate sa raspunda, dar cu conditia de a ajuta autorul topic-ului, fara a-l incurca. - Nu aveti voie sa repetati raspunsurile date deja. - Problemele banale, precum si topicurile facute in bataie de joc sunt interzise. - Nu aveti voie sa raspundeti altor probleme din acelasi topic, decat problemei principale. - Nu aveti voie sa faceti reclama la propriul server sau comunitate. Pentru fiecare problema se face un topic nou.
 24. AbsolutVodka

  In aceasta categorie se vor posta diferite probleme pe care le intampinati la server-ul propriu. Pentru a ne fi mai usor, va trebui sa completati un model specific, care ne va ajuta sa gasim o solutie cat mai rapida. Model: Problema (ce te deranjeaza): Poza cu problema: Detaliaza problema (de cand apare problema): Cum ai incercat sa rezolvi (ce ai incercat sa faci): Platforma pe care ruleaza server-ul: Ce pluginuri ai instalate (insirati toate pluginurile): Versiunea plugin-urilor de pe server: Alte comentarii:
 25. AbsolutVodka

  In cazul in care postati in aceasta sectiune, asigurati-va ca nu incalcati vreuna din regulile de mai jos. - ORICINE poate sa raspunda, dar cu conditia de a ajuta autorul topic-ului, fara a-l incurca. - Nu aveti voie sa repetati raspunsurile date deja. - Problemele banale, precum si topicurile facute in bataie de joc sunt interzise. - Nu aveti voie sa raspundeti altor probleme din acelasi topic, decat problemei principale. Pentru fiecare problema se face un topic nou.
×
×
 • Create New...