Jump to content

AbsolutVodka

Fondator
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

AbsolutVodka last won the day on October 28

AbsolutVodka had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

Social Info

2 Followers

About AbsolutVodka

 • Birthday 05/14/2000

Recent Profile Visitors

194 profile views
 1. AbsolutVodka

  In acest topic vor fi raportate toate problemele, bug-urile sau neregulile descoperite pe forum. Model: *Problema / Bug: *Descriere: *Dovada (poza):
 2. AbsolutVodka

  In acest topic se vor posta propunerile / sugestiile cu privire la forum. Acestea vor fi analizate de catre echipa administrativa.
 3. AbsolutVodka

  Butonul de edit apare sub text, langa Quote.
 4. AbsolutVodka

  Edit: Am vazut ca ai scos botii. Ti-am dat categoria si DNS-ul. Mai departe te descurci... Topic inchis.
 5. AbsolutVodka

  DNS-ul iti va fi alocat in curand. Categoria o vei primi maine cel tarziu. Daca ai intrebari nu ezita sa ma contactezi.
 6. AbsolutVodka

  Salut. Ce pachet ai de la Keks?
 7. AbsolutVodka

  Spawneaza-te pe server. TC.
 8. AbsolutVodka

  Da-mi un motiv bun pentru care sa-ti recapeti gradul (global sau nu). Tot odata spune-mi ce parere ai despre forum...
 9. AbsolutVodka

  Acel ban a fost temporar, respectiv o ora. Acum poti intra pe server. Topic inchis.
 10. AbsolutVodka

  Nu te incadrezi cerintelor, ai nevoie de minim 50 de ore jucate pe server. Gradul nu se acorda. Topic inchis.
 11. AbsolutVodka

  In acest topic vor posta cei ce doresc gradul de Veteran pe forum. Cerinte Grad de Veteran pe cel putin o sectiune a Serverului (100 de ore jucate) Vechime minima de 2 saptamani. Model: *Nickname: *Ore jucate pe server: *Experiență în Minecraft: *Vechime pe server: Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și trebuie incluse în cerere!
 12. AbsolutVodka

  In aceasta categorie vor posta cei care doresc pluginuri configurate de comunitatea noastra , pluginuri cu sursa oficiala ( dev.bukkit - spigot ) Nu vor fi luate in considerare cererile de confiigurare ale unor pluginuri care nu sunt aprobate de administratori bukkit Orice link catre pluginurile fara sursa va fi sters NU se accepta pluginuri personale , asanumite creatii neaprobate de spigot si bukkit sau piratate de pe alte site-uri Oferim suport la configurare doar pentru pluginurile Non Premium , Pluginurile Gratuite ! Nu se cere un model anume ! Doritori sunt rugati sa descrie in detaliu ce configurari doresc in compatibilitate cu pluginul
 13. AbsolutVodka

  Tutorial instalare OptiFine Intai si intai OptiFine este un mod ce optimizeaza minecraft-ul , fiind folosit de majoritatea jucatorilor. Cateva beneficii Instalare Pasul1: -Intram pe google si scriem OpiFine , primul site fiind cel oficial iar de aici alegem subtitlul "Downloads" Pasul2: -Odata ajunsi pe aceasta pagina , alegem versiunea care sa fie aceeasi cu cea pe care jucam minecraft ( Ex: Daca jucam pe Minecraft 1.9.4 alegem OptiFine 1.9.4 HD U E3 ) si dam click pe Download , posibil sa va apara un site cu reclame , asteptam 3 secunde iar apoi dam click pe "Skipe Ad" si o sa va apara pagina de descarcare. Eu voi alege 1.12 Pasul3: -Fisierul descarcat va fi unul de tip .jar , dam click pe el si se va deschide o fereastra mica , aici apasam pe install si asteptam. Un mesaj o sa apara cum ca OptiFine a fost instalat cu succes , apasam OK si fereastra se va inchide. Pasul4: -Deschideti launcher-ul vostru de Minecraft iar in coltul din stanga-jos, la profile alegem "OptiFine" dupa care dam play sa se se deschida Minecraft-ul. Pasul5: -Odata ce minecraft-ul s-a deschis , veti observa mici schimbari , intram intr-o lume facuta de noi, iar la Optiuni>Setari Video putem observa ca au aparut mai multe setari , aici puteti modifica daca sunteti siguri de ceea ce faceti. Acesta a fost tutorialul ,sper ca a fost util ,daca aveti intrebari le puteti pune aici.
 14. AbsolutVodka

  Aici se postează respectând formatul de mai jos bugurile descoperite pe server. Bug: Dovada: O descriere a situației:
 15. AbsolutVodka

  Pentru a nu exista eventuale discutii in viitor pe tema donatiilor aveti expuse mai jos politicile serverului MC.CLUBCS.RO legate de donatii Cititi inainte de a efectua o donatie ! 1. Donatiile sunt STRICT optionale , puteti juca pe server fara a efectua o donatie si aveti acces garantat la toate facilitatile Minecraft Vanilla conform noi politici MOJANG AB legata de SCAMM-uri , si la multe facilitati oferite de pluginurile instalate 2. Donatii se vor folosi doar pentru plata serverului sau pentru trecerea acestuia la un plan superior . In concluzie nu trebuie sa va panicati ca , un owner va folosi banii din donatii in scop personal 3. Odata efectuata donatia , prin orice modalitate , banii respectivi vor intra direct in contul serverului de unde nu pot fi extrasi de catre ownerii fiind redirectionati spre plata hostului. 4. Donatiile PaySafe , Sms , Transfer de credit se vor efectua doar in prezenta responsabilului cu donatiile de pe Skype ! Deci pentru a efectua o donatie , veti lua legatura cu acesta pe Skype , la ID : Mc.Clubcs.Ro sau pe Discord: DisTrugator#2548 ! Noi avem doar o singura adresa de Skype , ownerii nu au Skype public . Noi nu va trimitem cereri iar Skype-ul oficial va avea mereu ca poza de profil Logo-ul serverului ! 5. Donatiile PayPal se efectueaza pe Site-ul de donatii automate al serverului: http://store.clubcs.ro. Orice tentativa de fraudare a donatiilor automate va fi aspru pedepsita. 6. Nu exista "Am donat si nu am primit" , odata efectuata plata , gradul va este acordat DIRECT sau in cazul in care aceasta trebuie verificata , in maxim 24 de ore de la efectuara platii bineinteles doar in cazuri Exceptionale ! Donatiile automate efectuate pe site pot avea delay de cateva ore pana la aplicare (In general procesarea dureaza 10-15 minute). 7. Donatiile NU SUNT RETURNABILE ! Ganditi-va de 2 ori inainte sa efectuati o donatie deoarece odata ce ati platit nu va veti mai putea recupera banii. 8. Cereti intotdeauna aprobarea parintilor sau a tutorelui legal in cazul in care nu aveti varsta majora de 18 ani inainte de efectuarea unei donatii pentru evitarea unor eventuale probleme si acuzatii. 9. Aceste prevederi pot fi modificate fara o notificare in prealabil de catre Owneri
×