Jump to content

AbsolutVodka

Fondator
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

AbsolutVodka last won the day on October 28 2018

AbsolutVodka had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

Social Info

2 Followers

About AbsolutVodka

 • Birthday 05/14/2000

Recent Profile Visitors

277 profile views
 1. AbsolutVodka

  Mai jos aveti atasat un launcher de Minecraft care merge atat cu conturi premium (Mojang) cat si cu conturi cracked. Apasa aici pentru a descarca.
 2. AbsolutVodka

  Onoranți
 3. AbsolutVodka

  Am Am/N-am baut atat de rau incat a trebuit sa vina ambulanta sa ma ia cu targa
 4. AbsolutVodka

  Paint master 💪 10
 5. AbsolutVodka

  Edit: Bug-ul a fost remediat, cel putin pe moment. Topic inchis.
 6. AbsolutVodka

 7. AbsolutVodka

  https://www.youtube.com/watch?v=3blVBWRSCgk
 8. AbsolutVodka

  https://www.youtube.com/watch?v=OS3hPxdDNeQ
 9. AbsolutVodka

  In acest topic vor fi raportate toate problemele, bug-urile sau neregulile descoperite pe forum. Model: *Problema / Bug: *Descriere: *Dovada (poza):
 10. AbsolutVodka

  Comunitatea ClubCs.Ro va ureaza un bun venit! Mai jos aveti un model pe care va rugam sa il folositi. Orice membru poate raspunde oricarei prezentari. - Nume real: - Nick: - Varsta: - De unde ai auzit de noi?: - Ce iti place sa faci in timpul liber?: - Care este pasiunea ta?: - Comentarii:
 11. AbsolutVodka

  In acest topic fiecare utilizator poate posta ce piesa asculta in momentul de fata. Pentru a posta, aveti de luat la cunostinta urmatoarele lucruri: - In mesaj, trebuie sa existe un link catre piesa - Puteti posta MAXIM 2 POST-URI la 24 de ore pentru a evita spam-ul.
 12. AbsolutVodka

  Orice membru are obligatia de a respecta acest model, in caz contrar topic-ul respectiv ajunge in cosul de gunoi. Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Model: *Link catre playlist: *Genul pieselor din playlist ( rap, pop, rock, etc ) : Alte comentarii:
 13. AbsolutVodka

  In cazul in care postati in aceasta sectiune, asigurati-va ca nu incalcati vreuna din regulile de mai jos. - Modelul trebuie respectat obligatoriu. - Orice topic care nu respecta modelul este trimis la cosul de gunoi. - Fiecare utilizator are voie sa posteze DOAR 1 TOPIC ACTIV. Daca doreste sa il refaca, poate da edit, sau cere unui moderator sa trimita subiectul original la cos. - Titlul subiectului pentru crearea unui PlayList sa fie: [Playlist] Nume - Nu aveti voie sa raspundeti la mai mult de 3 topic-uri consecutive. - Nu aveti voie sa raspundeti la mai mult de 3 topic-uri / zi.
 14. AbsolutVodka

  Numele filmului: Anul apariției: Gen (ex. acțiune, comedie, horror): Rating IMDB: Link către Trailer: O scurtă descriere despre film:
×