Jump to content

Paranoid

Moderator
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Paranoid last won the day on October 10 2018

Paranoid had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Paranoid

 • Birthday 09/01/1998

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Paranoid

  Contra. Ceva mai multa activitate ar fi bine venita.
 2. Paranoid

  Numele real este relevant ca să știm cui ne adresăm. De altfel, te-aș ruga să folosești butonul de edit și să nu mai faci dublu post.
 3. Paranoid

  Mi s-a mai spus ca sunt urat, dar nu in felul asta. Tot 1, pastram traditia.
 4. Paranoid

  10/10. Pierce-ul din ureche face toti banii.
 5. Paranoid

  PRO
 6. Paranoid

  Am. Am/N-am băut până m-am făcut muci.
 7. Paranoid

  Și cel ce închide șirul, câștigă. RazaNT.
 8. Paranoid

  Lista veche s-a păstrat, dar nu a mai fost actualizată de mult și cred că 90% din ea nu mai e valabilă. Cererile de grade în schimb nu s-au păstrat. Vina mea, nu știam că ai deja grad. Ups. Eu unul nu am nimic împotrivă să primești permisiuni suplimentare. Succes!
 9. Paranoid

  Mai întâi postează tot în topicul ăsta o cerere similară cu cea din model, chiar dacă nu aspiri neapărat la gradul de admin. Scrie măcar nick-ul, vârsta, numele, Steam ID-ul și experiența ca să ne facem o idee. Cererile sunt orientative, precum o carte de vizită. Este esențial să știm cu cine stăm de vorbă, iar printr-o cerere ce respectă modelul și este completată corect ne putem contura o părere. Cam ăsta e scopul cererii și sper că te-am lămurit într-o oarecare măsură.
 10. Paranoid

  25.09.2018: Vârsta minimă pe care aplicantul trebuie să o aibă a fost modificată de la 14 la 16 ani. 26.09.2018: Condițiile au suferit modificări. Gradele de Moderator, Admin și Owner prin cerere au fost închise și gradul de Operator prin cerere a fost indisponibilizat permanent. Anumite criterii de bază au fost reduse, astfel unele grade au devenit mai accesibile. Rog membrii staff să posteze aici fiecare modificare adusă condițiilor, dacă este cazul.
 11. Paranoid

  Forumul arata fain, deja se simte mult mai premium si cu aer de comunitate profi. Felicitari pentru asta. Motiv bun, motiv bun...hmmm. DisTrugator m-a chemat inapoi, vorbeste cu tribunul despre asta.
 12. Nickname: Paranoid Nume real: Îl știți Vârsta: 20 Primele 3 cifre din CNP: 198 Adresă de contact (Skype): O știți și p-asta Gradul dorit: Habar nu am, ce vrea DisTrugator Ore jucate pe server: Câteva sute, mii? Experiență în Minecraft: 5 ani, probabil Vechime pe server: De dinainte de vreme.
×
×
 • Create New...