Jump to content

Paranoid

Administrator
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Paranoid last won the day on October 10

Paranoid had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Paranoid

 • Birthday 09/01/1998

Recent Profile Visitors

96 profile views
 1. Paranoid

  Mi s-a mai spus ca sunt urat, dar nu in felul asta. Tot 1, pastram traditia.
 2. Paranoid

  10/10. Pierce-ul din ureche face toti banii.
 3. Paranoid

  PRO
 4. Paranoid

  Am. Am/N-am băut până m-am făcut muci.
 5. Paranoid

  Și cel ce închide șirul, câștigă. RazaNT.
 6. Paranoid

  Lista veche s-a păstrat, dar nu a mai fost actualizată de mult și cred că 90% din ea nu mai e valabilă. Cererile de grade în schimb nu s-au păstrat. Vina mea, nu știam că ai deja grad. Ups. Eu unul nu am nimic împotrivă să primești permisiuni suplimentare. Succes!
 7. Paranoid

  Editeaza-ți postarea și nu mai face posturi multiple. Ăsta e modelul: •Nick : •/Skype /Discord: •Varsta (minim 13 ani ) •Steam : ON/OFF •De ce doriti sa fiti admin pe acest server?: •Ati citit regulamentul(Cuvant Cheie) •Intervalul de ore in care puteti fi activ?: Creează-ți topic dedicat cererii tale de grad (aici: https://clubcs.ro/forum/index.php?/forum/72-cerere-grad/), folosește modelul de mai sus în cerere și așteaptă răspuns din partea lui ZelleN.
 8. Paranoid

  Deși nu vreau să intervin peste categoria lui ZelleN, trebuie să fac câteva precizări. 1. Kratos și CHINA DONEZ TALENT nu au respectat modelul în întregime, evitând anumite răspunsuri precum cel legat de vârstă. "Ok" nu este o vârstă. Modelul este unul simplu de completat, am pretenția ca măcar datele de bază să fie trecute. 2. La o nouă cerere pentru grad se deschide topic nou, nu se postează într-un topic deja existent al altui membru. Partea asta m-a deranjat în mod special, doresc mai multă atenție pe viitor. 3. Cuvântul cheie din regulament este "********". Îl găsiți la punctul 16 din Regulament Admini. Am pretenția ca nou veniții să citească regulamentul pentru o mai bună înțelegere. Aici nu mă refer numai la categoria de Counter Strike a lui ZelleN, mă refer la TOATE categoriile de interes, inclusiv la Regulamentul General.
 9. Paranoid

  Mai întâi postează tot în topicul ăsta o cerere similară cu cea din model, chiar dacă nu aspiri neapărat la gradul de admin. Scrie măcar nick-ul, vârsta, numele, Steam ID-ul și experiența ca să ne facem o idee. Cererile sunt orientative, precum o carte de vizită. Este esențial să știm cu cine stăm de vorbă, iar printr-o cerere ce respectă modelul și este completată corect ne putem contura o părere. Cam ăsta e scopul cererii și sper că te-am lămurit într-o oarecare măsură.
 10. Paranoid

  25.09.2018: Vârsta minimă pe care aplicantul trebuie să o aibă a fost modificată de la 14 la 16 ani. 26.09.2018: Condițiile au suferit modificări. Gradele de Moderator, Admin și Owner prin cerere au fost închise și gradul de Operator prin cerere a fost indisponibilizat permanent. Anumite criterii de bază au fost reduse, astfel unele grade au devenit mai accesibile. Rog membrii staff să posteze aici fiecare modificare adusă condițiilor, dacă este cazul.
 11. Paranoid

  Forumul arata fain, deja se simte mult mai premium si cu aer de comunitate profi. Felicitari pentru asta. Motiv bun, motiv bun...hmmm. DisTrugator m-a chemat inapoi, vorbeste cu tribunul despre asta.
 12. Nickname: Paranoid Nume real: Îl știți Vârsta: 20 Primele 3 cifre din CNP: 198 Adresă de contact (Skype): O știți și p-asta Gradul dorit: Habar nu am, ce vrea DisTrugator Ore jucate pe server: Câteva sute, mii? Experiență în Minecraft: 5 ani, probabil Vechime pe server: De dinainte de vreme.
×