Jump to content

Kotomi

Veteran
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kotomi last won the day on February 7

Kotomi had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

217 profile views
 1. Kotomi

  Nickname: Asuna Nume real: - Vârsta: - Grad deţinut: Admin Motivul plecării: Sa-mi faca noile papusi treaba 🙂 Alte argumente: Felicitari pentru inteligenta Disu , sa-ti tot bati joc asa de staff in continuare
 2. Kotomi

  Pro, ești destul de activ și ajuți și playerii .
 3. Kotomi

  A primit mute 2h.
 4. Kotomi

  Contra ! De ce? Pentru ca ti s-a atras atentia si in trecut, la celelalte cereri, sa ajuti playerii pe chat, aparent inca nu o faci. Consider ca daca vrei helper trebuie sa muncesti putin pentru el . Plus pe viitor cand faci o cerere asigura-te ca o sa si poti intra pe server ca sa avem si noi restul din staff motive pentru pro si contra .
 5. Kotomi

  A primit ban, multumim de sesizare! As prefera cand vezi staff on in tab sa folosesti comanda /report 🙂 . E mai rapida decat forumul.
 6. Kotomi

  Nu este un mute dat fara sens :), in conditiile in care te-am avertizat (fara comanda) de 3 ori inainte sa nu mai spamezi sau sa prelungesti. In plus ai prea multe warn-uri din aceeasi cauza.
 7. Kotomi

  Contra din câteva motive: - aseară un player prelungea și desigur că nu i-ai atras atenția - ești prea disperat să primești Helper, ceea ce-mi lasă suspiciuni - și ce viitor Helper vine și cerșește iteme pe survival pe motiv că " vrei să îți schimbi baza"?
 8. Kotomi

  *Nickname: Asuna *Nume real: Îl știe cine trebuie *Vârsta: 20 *Primele 3 cifre din CNP: 298 *Adresă de contact (Skype): - *Ore jucate pe server: 28 de zile și 17 ore *Experiență în Minecraft: 4 ani *Vechime pe server: Aproape 2 ani
×
×
 • Create New...