Jump to content

MOVY

Admin SNOW
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MOVY

  Am mai verificat inca o data, incearca acum din nou. Daca nu iti merge, da-mi add pe STEAM si rezolvam, posibil sa fie vreo greseala pe undeva, desi cred ca s-a rezolvat acum.
 2. MOVY

  Revin cu mentiunea ca ai fost scos din banlist. Admit ca este posibil sa fi avut o interpretare gresita asupra ta, de aceea parerea unuia, sau a mai multor colegi, conteaza foarte mult in cazul tau. Sper ca nu ti-am creat vreun disconfort anume, nici nu e vorba de vreo chestie personala, sau cearta, ci doar de ceea ce am mentionat deja in primul meu POST. Bafta!
 3. MOVY

  Pro, indeplinesti criteriile!
 4. MOVY

  CONTRA! Nu mi se pare ca indeplinesti conditiile.
 5. MOVY

  Si eu PRO, daca vei fi activ si pe FORUM si pe SERVER! Esti pe server, te-am vazut de cateva ori si esti ok.
 6. MOVY

  PRO, admin cu experienta, de bun simt, activ
 7. MOVY

  Eram 50-50 Lorin, ai vazut...initial nu ti-am dat. Au fost cateva faze, care totusi dau de inteles ca ai fi avut wall. Eu postez demo-urile si lasam sa vedem ce spun si ceilalti admini. Repet, nu este evident wall-ul, dar, sunt cateva faze suspecte. De fiecare data, nu m-am inselat cu privire la aim-uri, wall-uri, etc, dar esti un caz greu de rezolvat si am preferat sa fiu preventiv. Plus ca, atunci cand m-am bagat spec, nu jucai, stateai pe loc si la sfarsit ai preferat sa joci mid, lucruri care dau putin de gandit. Dovada: 1. https://www.mediafire.com/file/zdqbiffxszh0t16/lor.dem/file 2. https://www.mediafire.com/file/n5wha7j6ix2ccx8/lorin.dem/file
 8. MOVY

  Ti-as fi dat PRO, daca citeai regulamentul. CONTRA!
 9. MOVY

  OK, multumesc!
 10. MOVY

  Sunt deja admin, doar ca primul grad, care are accesul destul de limitat. La asta ma refeream. Multumesc de informatii! Credeam ca s-au pastrat cererile vechi de admin aprobate, cat si listele cu actualii admini. Seara buna!
 11. MOVY

  Nu stiu daca exista asa ceva, stiu ca promovarile se fac dupa anumite criterii, nu prin cerere, dar as vrea o treapta mai sus, sau gradul de la care pot sa supun schimbarea hartii la vot, cat si restartul hartii. Multumesc! Astept parerile/deciziile.
×
×
 • Create New...