Jump to content

megarafa1

Staff MC
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About megarafa1

 • Birthday 11/05/2001

Recent Profile Visitors

117 profile views
 1. megarafa1

  Nu prea stiu cum esti pe server fiindca am fost inactiv dar din detaliile cererii si din nevoia de staff eu zic PRO.
 2. megarafa1

  Rezolvat de ClosetaXD. edit: Playerul respectiv a fost banat definitiv pentru injuraturile adresate staff ului cat si serverului alaturi de amicul lui Surundi. #phobia
 3. megarafa1

  Din spusele tale tu tot tii cu dintii faptul ca nu ai folosit X-ray , nu? Ei bine nu scapi de ban. Intamplarile vin cam asa : eu am stat online pe vanish timp de vreo 30 de minute in care tu probabil , repet , probabil ai folosit comanda de /list sau tab-ul pentru a vedea daca sunt admini online , neobservand nici un admin online ai activat respectivul X-ray si asa ai intrat in mina gasind doar diamante , nu si lapis sau gold sau ce ai tot specificat tu mai sus , diamante pe care le-ai gasit intr-un interval scurt de timp , dupa ce mi-ai starnit curiozitatea am stat spectator pe tine si am ajuns la concluzia ca folosesti X-ray din faptul ca tu efectiv te duceai fix la minereuri astfel lasand un tunel extrem de anormal . Tunel -->> *click* Chat -->> *click* Ban-ul ramane. Acesta fiind primul ban , este temporar dar al doilea ban devine permanent si pe IP , ai grija si o seara buna. Rog un coleg sa inchida topicul.
 4. megarafa1

  Pro , chiar daca nu indeplinesti cerintele , am cam avea nevoie de helperi pe server si daca aceea chiar este varsta ta imi da cateva sperante care sper sa nu se dovedeasca a fi false.
×
×
 • Create New...