Jump to content

megarafa1

Staff MC
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About megarafa1

 • Birthday 11/05/2001

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. megarafa1

  Rezolvat de ClosetaXD. edit: Playerul respectiv a fost banat definitiv pentru injuraturile adresate staff ului cat si serverului alaturi de amicul lui Surundi. #phobia
 2. megarafa1

  Din spusele tale tu tot tii cu dintii faptul ca nu ai folosit X-ray , nu? Ei bine nu scapi de ban. Intamplarile vin cam asa : eu am stat online pe vanish timp de vreo 30 de minute in care tu probabil , repet , probabil ai folosit comanda de /list sau tab-ul pentru a vedea daca sunt admini online , neobservand nici un admin online ai activat respectivul X-ray si asa ai intrat in mina gasind doar diamante , nu si lapis sau gold sau ce ai tot specificat tu mai sus , diamante pe care le-ai gasit intr-un interval scurt de timp , dupa ce mi-ai starnit curiozitatea am stat spectator pe tine si am ajuns la concluzia ca folosesti X-ray din faptul ca tu efectiv te duceai fix la minereuri astfel lasand un tunel extrem de anormal . Tunel -->> *click* Chat -->> *click* Ban-ul ramane. Acesta fiind primul ban , este temporar dar al doilea ban devine permanent si pe IP , ai grija si o seara buna. Rog un coleg sa inchida topicul.
 3. megarafa1

  Pro , chiar daca nu indeplinesti cerintele , am cam avea nevoie de helperi pe server si daca aceea chiar este varsta ta imi da cateva sperante care sper sa nu se dovedeasca a fi false.
×