Jump to content
 • Sign Up

Seek

Staff MC
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Seek

 1. Seek

  Ai primit mute de la un Operator, mai exact de la ElenaAlexandra. Reclamantul de care spui tu cu numele Rin, este un simplu flyer. Nu are acces la comenzi de genul. Te sfatuiesc ca pe viitor sa fi mai atent cand faci o reclamatie.
 2. Seek

  Nick-name: Seek Sectiunea: Skyblock Propunere: un mic edit la shop-ul actual. Sa putem sa , selectam noi cate iteme sa vindem, sau sa cumparam. Si sa adaugati spawne egg de villiger. Descriere: Editarea sumei la itemele pe care vrem sa le cumparam sau sa le vindem. Mai multe detalii: In shop-ul actual se pot vinde 16 sau mai multe iteme. depinde ce vrem sa vindem, pentru a usura munca noastra cand vrem sa vindem itemele farmate. propun imbunatatirea shop-ului actual cu un edit in care putem selecta suma de iteme pe care vrem sa o vindem, sau sa o cumparam. De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Ne usuram munca cand vrem sa vindem sau sa cumparam ceva de la shop.
 3. Seek

  N-am , dar mai aveam putin 😂😂😂 Am/n-am ramas corigent/repetent
 4. Seek

  La solicitarea lui DisTrugator: Contributia mea pentru server, consta in pastrarea chat-ului curat, prin a, ajuta jucătorii noi cu informatii legate de server sau legate de joc in functie de modul jocului. Si prin donații dese pentru a putea ajuta cu adunarea banilor de host si plugin-uri. Propunerea mea este: cat mai multe event-uri cat de banale sunt ele, cred ca am putea sa il populăm încă putin
 5. Seek

  https://www.youtube.com/watch?v=ektftzuw91A Intrebare. Pot sa mai postez inca una ? Si dupa pot sa mai postez peste 24 hr ?
 6. Seek

  *Nickname: Seek *Nume real: Stoian Viorel *Vârsta: 19 *Primele 3 cifre din CNP: 199 *Adresă de contact (Skype): viorel.stoian007 *Ore jucate pe server: 6day 3 hr *Experiență în Minecraft: Aproximativ 5 ani *Vechime pe server: 3luni +/- cateva zile De ce vrei acest grad ?: Pentru a putea ajuta playeri noi/vechi de pe server! Pentru a tine un chat cat mai curat. Fara limbaj vulgar/spam sau reclame. Si pentru ca imi place sa fiu activ, sa ajut playeri. Pace la staff-ul McCLubCs
 7. Seek

  Ok! nu am fost pe faza si de multe ori culorile care te ajuta sa distingi staff-ul se face ca cea a jucatorilor. si nici nu ii stiu pe toti din staff.
 8. Seek

  *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: SsALBU *Motiv: Reclama *Dovezi: https://imgur.com/a/1EeFSD3 *Alte argumente: Facea reclama! nu am alte argumente.
 9. *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: KatalinTalent *Motiv: posibil hack..(din ce spune el) si cica (grief) *Dovezi: https://imgur.com/a/LMu9vrR *Alte argumente: Faceti ce credeti voi, eu doar am vrut sa vedeti.
 10. *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: scorpion0123 *Motiv: prelungire+caps *Dovezi: https://imgur.com/a/ASErOa5 *Alte argumente: l-am avertizat si tot a continuat.
 11. *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: RobertOff *Motiv: Ma intrebat SerkIsMyMom cum a fost la munca si ca ce lucrez. Eu de meserie sunt sudor(nu asta conteaza) Iar acest indivit RobertOff, are chef de misto-uri cu mine + ca are un limbaj vulgar. *Dovezi: https://imgur.com/a/Xceb2ve *Alte argumente: Faceti cu el ce credeti voi ca este mai bine. Pacat ca se murdareste chat-ul cu asemenea lucruri.
 12. *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: xDanixD *Motiv: Reclama la alt server *Dovezi: https://imgur.com/a/jltkQ6b *Alte argumente: Facea reclama la alt server. Tin sa mentionez ca am dat /report dar nu era nimeni din staff activ. Din acest motiv am facut reclamatie.
 13. Seek

  Stiu ca voi pierde facilitatile de donator! Stiu cum a fost atitudinea mea atunci. Si sincer nu stiu ce ma apucase atunci.. 😞 Nu imi sta in caracter de obicei doar ca am luat-o putin razna. In legatura cu facilitatile de la legend. Nu ma deranjeaza. Pace voua si sarbatori fericite la tot staff-ul, si la restul! ❤️ ✌️
 14. Seek

  *Nickname: Seek *Nume real: Stoian Viorel - Constantin *Vârsta: 19 *Primele 3 cifre din CNP: 199 *Adresă de contact (Skype): viorel.stoian007 *Ore jucate pe server: (skyblock''+ ce a fost inainte de wipe")1 Day 15 Hr. (Survival) 11Hr Si mai urmeaza! *Experiență în Minecraft: Aproximativ 5 ani. *Vechime pe server: Aproape 3 luni De ce vrei acest grad ?: Pentru a putea ajuta jucatori noi! Si pentru a fi la dispozitia jucatorilor care au intrebari legate de server, sau legate de modul de joc! Fie el skyblock, survival sau creative..etc! Si pentru a putea tine un chat curat, fara cuvinte vulgare, spam sau reclame!
 15. Seek

  New

  Nick-name: Seek Sectiunea: (Survival,Skyblock,Kingdoms, etc) Propunere: Apare pe chat un cuvant si trebuie sa il scrii cat mai repede! Daca l-ai scris primul sa castigi ceva, gen: Bani, iteme Descriere: La un anumit timp apare pe chat un cuvant random. Si cine il scrie primul sa castige ceva. Mai multe detalii: Sa apara pe chat la un anumit timp! Un cuvant random. Cine il scrie primul sa castige ceva. De la lucruri mici la lucruri mai op! De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Pai ar fi mai multa activitate! Ar fi ca un concurs intre jucatori. Pentru ca, sa fim seriosi orice jucator ar vrea ceva pe gratis.
 16. Seek

  Ha! Pai in primul rand. Nu cred ca am cersit iteme ca vai doamne sa imi dai mura in gura 😉 am cerut cateva cobble putin lemn sa pot sa continui singur. Si in legatura cu cel care prelungea nu cred ca am vreo obligatie momentan. Daca tot spui ca nu m-am interesat sa ii atrag atentia stai si joaca tu pe skyblock! Pentru ca nu este pic de helper, admin sau altceva inafara de Veteran si Vip
 17. Seek

  Thedarksid3r, pai nu mai vazut tu! Dar intreaba lumea sa vezi 🙂
 18. Seek

  Daca ar fi sa primesc Helper! Nu ar fi o problema!!! Asi incepe sa joc si altceva, Dar, doar de dragul de a fi Helper
 19. Seek

  Deci sa inteleg ca iar e respinsa cererea.. 😞
 20. Seek

  * Poreclă: Căutați * Nume real: Viorel * Varsta: 19 * Primele 3 cifre din CNP: 199 * Adresă de contact (Skype): viorel.stoian007 * Ore jucate pe server: 7 zile 23h 52min * Experiență în Minecraft: 4 sau 5 ani * Vechime pe server: 2 luni +/- De ce vrei acest grad ?: Imi place sa am un motiv mai intemeiat de a juca pe un server. Si pentru a avea placere de a fi mai activ mai mereu. Imi place sa ma joc mai mult, imi ocupa timpul liber in permanenta. PS: Pacea Fondatorilor faceti o treaba buna! sper sa ajunga departe serverul.
 21. Seek

  Ok! Am inteles. Multumesc oricum
 22. Seek

  Nick-name:Seek Sectiunea: Skyblock Propunere: Sa putem sa cumparam radius mai mare la insula! Descriere: Dupa ce am extins insula la maxim in parti, sa putem sa cumparam un radius mai mare, sa ne mai putem extinde Mai multe detalii: Dupa ce am extins insula la maxim in parti, sa putem sa cumparam un radius mai mare, sa ne mai putem extinde! din cate stiu acum este de 150x150. De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Pai daca esti mai creativ si mai agil! Ar fi tare sa poti cumpara sau castiga intr-un fel sa extinzi insula. Este utila pentru cine nu are destul loc sa faca toate constructile pe platforma actuala! Sper ca vi se pare utila ❤️
 23. Seek

  Stiu ca este foarte costisitor sa faci un asemenea event pe minecraft! stiu si eu ca este greu sistemul, dar este o idee foarte buna din punctul meu de vedere! Si astept si propunerile celorlalti! Pace la toti!!!
 24. Nick-name: Seek Sectiunea: Skyblock sau oricare alta! Dar in special pe modul pe care joc eu! Propunere: V-ati gandit in loc de un event drop. Sa faceti un event OX ? un Event cu intrebari din MC Descriere: Este o camera mai mare cu X si O pe jos. X-ul este fals iar O-ul este adevarat. Mai multe detalii: Este o camera mai mare cu X si O pe jos. X-ul este fals iar O-ul este adevarat. in aceasta camera in care Adminul/ownerul/Fondatorul pune intrebari, iar plaiery trebuie sa se puna pe adevarat sau fals De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Pai ar fi interesanta ideea aceasta pentru a juca mai multa lume. Este ceva ce nu am vazut foarte mult in minecraft
 25. Seek

  Nick-name: Seek Sectiunea: Skyblock Propunere: Propun construirea unui shop mai mare si mai dotat. Descriere: Un shop mai extins (mai mare) un shop cu etaj Mai multe detalii: Un shop mai mare cu etaj cu diverse lucruri care in momentul de fata nu sunt la shop De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Eu consider ca un shop mai mare ar fi util! Pentru ca in momentul de fata sunt multe iteme care nu le putem avea decat prin shop.
×
×
 • Create New...