Jump to content
 • Sign Up

Seek

Staff MC
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

302 profile views
 1. Seek

  Ai primit mute de la un Operator, mai exact de la ElenaAlexandra. Reclamantul de care spui tu cu numele Rin, este un simplu flyer. Nu are acces la comenzi de genul. Te sfatuiesc ca pe viitor sa fi mai atent cand faci o reclamatie.
 2. Seek

  Nick-name: Seek Sectiunea: Skyblock Propunere: un mic edit la shop-ul actual. Sa putem sa , selectam noi cate iteme sa vindem, sau sa cumparam. Si sa adaugati spawne egg de villiger. Descriere: Editarea sumei la itemele pe care vrem sa le cumparam sau sa le vindem. Mai multe detalii: In shop-ul actual se pot vinde 16 sau mai multe iteme. depinde ce vrem sa vindem, pentru a usura munca noastra cand vrem sa vindem itemele farmate. propun imbunatatirea shop-ului actual cu un edit in care putem selecta suma de iteme pe care vrem sa o vindem, sau sa o cumparam. De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Ne usuram munca cand vrem sa vindem sau sa cumparam ceva de la shop.
 3. Seek

  N-am , dar mai aveam putin 😂😂😂 Am/n-am ramas corigent/repetent
 4. Seek

  La solicitarea lui DisTrugator: Contributia mea pentru server, consta in pastrarea chat-ului curat, prin a, ajuta jucătorii noi cu informatii legate de server sau legate de joc in functie de modul jocului. Si prin donații dese pentru a putea ajuta cu adunarea banilor de host si plugin-uri. Propunerea mea este: cat mai multe event-uri cat de banale sunt ele, cred ca am putea sa il populăm încă putin
 5. Seek

  https://www.youtube.com/watch?v=ektftzuw91A Intrebare. Pot sa mai postez inca una ? Si dupa pot sa mai postez peste 24 hr ?
 6. Seek

  *Nickname: Seek *Nume real: Stoian Viorel *Vârsta: 19 *Primele 3 cifre din CNP: 199 *Adresă de contact (Skype): viorel.stoian007 *Ore jucate pe server: 6day 3 hr *Experiență în Minecraft: Aproximativ 5 ani *Vechime pe server: 3luni +/- cateva zile De ce vrei acest grad ?: Pentru a putea ajuta playeri noi/vechi de pe server! Pentru a tine un chat cat mai curat. Fara limbaj vulgar/spam sau reclame. Si pentru ca imi place sa fiu activ, sa ajut playeri. Pace la staff-ul McCLubCs
 7. Seek

  Ok! nu am fost pe faza si de multe ori culorile care te ajuta sa distingi staff-ul se face ca cea a jucatorilor. si nici nu ii stiu pe toti din staff.
 8. Seek

  *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: SsALBU *Motiv: Reclama *Dovezi: https://imgur.com/a/1EeFSD3 *Alte argumente: Facea reclama! nu am alte argumente.
 9. *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: KatalinTalent *Motiv: posibil hack..(din ce spune el) si cica (grief) *Dovezi: https://imgur.com/a/LMu9vrR *Alte argumente: Faceti ce credeti voi, eu doar am vrut sa vedeti.
 10. *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: scorpion0123 *Motiv: prelungire+caps *Dovezi: https://imgur.com/a/ASErOa5 *Alte argumente: l-am avertizat si tot a continuat.
 11. *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: RobertOff *Motiv: Ma intrebat SerkIsMyMom cum a fost la munca si ca ce lucrez. Eu de meserie sunt sudor(nu asta conteaza) Iar acest indivit RobertOff, are chef de misto-uri cu mine + ca are un limbaj vulgar. *Dovezi: https://imgur.com/a/Xceb2ve *Alte argumente: Faceti cu el ce credeti voi ca este mai bine. Pacat ca se murdareste chat-ul cu asemenea lucruri.
 12. *Nick-ul tau: Seek *Nick-ul reclamatului: xDanixD *Motiv: Reclama la alt server *Dovezi: https://imgur.com/a/jltkQ6b *Alte argumente: Facea reclama la alt server. Tin sa mentionez ca am dat /report dar nu era nimeni din staff activ. Din acest motiv am facut reclamatie.
 13. Seek

  Stiu ca voi pierde facilitatile de donator! Stiu cum a fost atitudinea mea atunci. Si sincer nu stiu ce ma apucase atunci.. 😞 Nu imi sta in caracter de obicei doar ca am luat-o putin razna. In legatura cu facilitatile de la legend. Nu ma deranjeaza. Pace voua si sarbatori fericite la tot staff-ul, si la restul! ❤️ ✌️
 14. Seek

  *Nickname: Seek *Nume real: Stoian Viorel - Constantin *Vârsta: 19 *Primele 3 cifre din CNP: 199 *Adresă de contact (Skype): viorel.stoian007 *Ore jucate pe server: (skyblock''+ ce a fost inainte de wipe")1 Day 15 Hr. (Survival) 11Hr Si mai urmeaza! *Experiență în Minecraft: Aproximativ 5 ani. *Vechime pe server: Aproape 3 luni De ce vrei acest grad ?: Pentru a putea ajuta jucatori noi! Si pentru a fi la dispozitia jucatorilor care au intrebari legate de server, sau legate de modul de joc! Fie el skyblock, survival sau creative..etc! Si pentru a putea tine un chat curat, fara cuvinte vulgare, spam sau reclame!
 15. Seek

  New

  Nick-name: Seek Sectiunea: (Survival,Skyblock,Kingdoms, etc) Propunere: Apare pe chat un cuvant si trebuie sa il scrii cat mai repede! Daca l-ai scris primul sa castigi ceva, gen: Bani, iteme Descriere: La un anumit timp apare pe chat un cuvant random. Si cine il scrie primul sa castige ceva. Mai multe detalii: Sa apara pe chat la un anumit timp! Un cuvant random. Cine il scrie primul sa castige ceva. De la lucruri mici la lucruri mai op! De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Pai ar fi mai multa activitate! Ar fi ca un concurs intre jucatori. Pentru ca, sa fim seriosi orice jucator ar vrea ceva pe gratis.
×
×
 • Create New...