Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Oui#

  Afirmativ!
 3. Last week
 4. Praf^^

  AI experienta, citeste regulamentul nostru pt admini.. Pro, e nevoie de admini!
 5. taviboss12345

  Nick-ul tău: DJJOSH315 *Ora și data la care ai primit mute: Pe data de 12 ianuarie , pe undeva pe la intervalul orei 10 *Motivul: imprecis *Durata mute: permanent *Adminul care a acordat mute-ul: DisTrugator *Alte argumente: *De ce ai pretenția la unmute? (argumentare): In opinia mea un mute nu ar trebui sa fie permanent doar pentru cateva injuraturi aruncate intre niste playeri oarecare , as da mute permanent cuiva care injura la adresa intregului server sau comunitatii daca as fi avut autoritatea , eu as limita o pedeapsa de genu la 48 de ore
 6. Lewffie

  Nu am observat sa fie folosita arena de pvp actuala anyways. De aceea propun sa fie adaugata o arena cu keep.
 7. phobia

  Dacă o să adăugăm o arena cu keep arena de pvp actuală nu o să mai fie folosită de nimeni pentru că tuturor le este frică că o să-şi piardă itemele. Şi aşa nu mai există pvp altundeva, nimeni nu stă fără protecţia pvp activă.
 8. KreatorFTW

  Sunt chair cateva pluginuri bune.
 9. DisTrugator

  De fapt ... exista plugin Nu te grabi cu Concluziile
 10. Oui#

  Nick: Oui Varsta: 27 Steam ID (numeric): STEAM_0:1:58324946 Ore jucate pe server: in jur de 8 10 ore nu stiu exact. Joc destul de putin dar cand intru se intampla sa fie cate un codat Numar de cereri de ban postate: 0 Experienta admin (AMX Mod): am fost admin pe unele servere care intre timp nu mai exista Experienta Counter-Strike 1.6: in jur de 4000 de ore jucate Motiv cerere: pentru a bana cei care joaca cu aim Ati citit regulamentul pentru admini?: Da
 11. Lewffie

  Nu neg faptul ca e diferit de pvp-ul fara keep prin presiunea care o ai pe tine din cauza sansei de a pierde vreun duel si itemele. Nu e un HCF ca sa faci grind la iteme pentru a face pvp. PVP-ul pe un server bazat pe survival ar trebui sa fie atat pentru cei hardcore (fara keep) si pentru cei care mai putin stiu arta pvp-ului(cu keep).
 12. phobia

  Nu. Care mai e distracţia pvp-ului? Unde mai e riscul? Unde mai e.. jocul în sine?
 13. phobia

  Cu părere de rău nu există un aşa plugin şi există n metode de a exploata asta. Deci.. nu. T/C
 14. KreatorFTW

  Nick-name: KreatorFTW Sectiunea: (Survival,Skyblock,Kingdoms, etc) : SV Propunere:Introducere PlugIn - /Refer [Player name] Descriere: La fiecare jucator adus, cu 30 minute de activitate, se poate da /refer Popescu, iar domnul Popescu /Acceptrefer. Mai multe detalii: Dupa ce cel adus da /acceptrefer, Ionescu primeste ceva in inventar. O sum de bani, 3 dmd, whatever. De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Populezi serverul mult mai repede. P.S. Astia care au chef de comentarii rautacioase sau mistouri, va puteti abtine de data asta.
 15. Lewffie

  Nick-name: Lewciifer Sectiunea: Survival, poate si Skyblock Propunere: Sa se creeze o arena pentru PVP unde sa stea KeepInventory-ul pe true Descriere: Nu cred ca cineva vrea sa-si piarda itemele unui alt player la pvp(doar cei amatori de pvp desigur), de aceea cred ca o arena unde jucatorii pot sa se antreneze fara pierderi, cred ca este necesara. Sa fie la un warp (/warp keeppvp) sau la acelasi /warp pvp la care sa fie adaugat un buton, care la apasare te teleporteaza la "arena safe". Poate sa fie identica cu arena de la /warp pvp ca ideea arenei cu keep on e pentru ca playerul sa se poata antrena pentru un pvp mai serios fara keep sau pentru combo pvp Mai multe detalii: De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? : Am observat ca Combo PVP-ul a murit dupa wipe si am incercat sa inteleg care e diferenta intre cel de inainte de wipe si cel dupa, singura diferenta e lipsa unei arene unde te-ai putea antrena.
 16. DisTrugator

  Ti-am schimbat mute-ul permanent la mute temporar de 8 ore. Sa nu se mai repete. Folositi privatul pentru orice fel de discutii dubioase intre voi
 17. phobia

  Presupunând că ai făcut-o în chatul public, cel mai probabil o să-ţi mut mute-ul permanent într-un mute de 140 de ore. Asta va decide DisTrugator. Ar trebui totuşi să-ţi fie învăţare de minte, puteai să te înjuri cu el cât voiai în mesajele private, nu pe chatul public. O să văd ce pot face.
 18. siverstone2

  ne-am injurat intre noi , ne cunoastem , adica noi ne injuram intre noi si am luat mute.(permanent)
 19. phobia

  Pe ce motiv ai primit mai exact mute? Ce ai făcut atât de rău încât ai primit mute permanent?
 20. siverstone2

  Nick-ul tau: ManGuy Motivul: Nespecificat Durata mute: permanent Admin care a acordat mute-ul: DisTrugator Alte argumente: nu De ce ai pretentia la unmute?(argument):Deoarece am prieteni pe server si vreau sa vorbesc cu ei si vreau sa fac trade-uri.
 21. lupoiualex

  Pro.
 22. DisTrugator

  Rezolvat.
 23. j232j

  *Nick-ul tău: j232j *Nick-ul reclamatului: Yasuo *Motiv: Limbaj *Dovezi: https://imgur.com/zvJEoSM https://imgur.com/msKsU8H
 24. lupoiualex

  Pro
 25. ArsenieBoca

  pro .jucator serios on zilnic
 1. Load more activity
×