Jump to content
 • Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Lud

  Nickname: Lud Nume: Octavian Ore Jucate:
 3. Last week
 4. AbsolutVodka

  Ai gresit categoria, am mutat topic-ul in categoria corecta, mai multa grija data viitoare.
 5. PAULAEVACUTA

  Salut! Daca e la buna dispozitie a conducerii doresc sa particip la o proba pentru a primi grad de builder pe server. In aceste doua saptamani am efectuat doua proiecte pe creative care, in opinia mea sunt de calitate. Eu lucrez pe profil fantastic-medieval. Multumesc
 6. Andrei Ukf

  Nickname: AndreiUKF Nume real: Mustatea Andrei Vârsta: 21 Primele 3 cifre din CNP: 197 Adresă de contact (Discord): Andrei UKF#6956 Ore jucate pe server: 50+ Experiență în Minecraft: Din anul 2011 Vechime pe server: Aproximativ o luna
 7. AbsolutVodka

  Ai parola noua a contului pe discord.
 8. WolfyRc

  Nickname: WolfyRc Nume real: Caragea Rares Adresa de contact (Skype/Discord): WolfyRC#5030 Ultima autentificare cu succes: 12.03.2019 Alte detalii ale contului: schimbarea parolei (parola noua : ****** )
 9. AbsolutVodka

  In acest topic se vor posta cererile pentru recuperarea parolei pierdute in cazul in care nu ati adaugat un email pentru a va securiza contul (ceea ce este recomandat). Model cerere: Nickname: Nume real: Adresa de contact (Skype/Discord): Ultima autentificare cu succes: Alte detalii ale contului:
 10. Earlier
 11. AbsolutVodka

  Grad acordat.
 12. Andrei Ukf

  Nickname: AndreiUKF Nume real: Andrei Ore jucate (+ dovada):
 13. DisTrugator

  Ai primit Veteran.
 14. Crisblu

  Nickname: Crisblu Nume real: Mario Ore jucate (+ dovada):
 15. DisTrugator

  Helperul respectiv a primit o mustrare constand intr-un avertisment. La urmatoarea abatere se vor lua masuri. Cat despre tine, si tu vei lua in avertisment pentru flame la adresa Echipei Administrative. Ti s-a precizat faptul ca Balanta a fost resetata in urma deciziei Echipei din cauza unor unor metode de money farm practicate de jucatori inainte de adaugarea Shop-ului. Aceasta decizie a fost sustinuta si de 80% dintre jucatori. Toti au pierdut banii, nu doar tu. Ai fost indrumat sa ceri explicatii si pe discord daca nu ai fost multumit de raspuns.
 16. BrunosSmifanu

  So,pe langa faptul ca eram de fata,si tu faceai gura mare la el.Deci mai pe scurt nu cred ca ai motiv de reclamatie.Ce ii drept nici el nu a reactionat asa de bine dar tinand cont ca tu ai inceput primu nu cred ca avea rost sa o faci =)
 17. Valentin Calinescu

  *Nick-ul tau: Kajirae *Nick-ul reclamatului: Dominte_Emanuel *Motiv: nerespectarea indatoririlor de Helper, refuzul de a ajuta si insulta *Dovezi: 3 screenshots, atasate *Alte argumente: nu e normal ca un helper sa ii spuna unui player ca asteapta cu nerabdare sa nu mai joace pe srv. Raspunsul pe care l-am primit in urma unei intrebari nu este DELOC adecvat.
 18. AbsolutVodka

  Bruno_Smiff si Aryn promovati la Moderator dRg3004, IceWizz si Dominte_Emanuel promovati la Helper eusuntlita promovat la Builder in urma ajutorului acordat pe sectiunea Survival Beta Raa3 si SkivoS promovati la Builder
 19. AbsolutVodka

  Am observat ca poti culege sweet berry de peste tot. Acel item nu a fost inca finalizat, deci nu avem ce ii face. In urmatoarele actualizari ale server-ului de 1.14 vom rezolva acest bug, dar pana atunci avem altele mult mai prioritare.
 20. sorinsorin57

  Bug: Poti culege sweet berry din protectia altor oameni. Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=KtEazJZWjOc&feature=youtu.be O descriere a situației: -
 21. AbsolutVodka

  Astept un update cu cele 50 de ore acumulate pe Beta in prezent. Grad acordat.
 22. Tenytns

  Nickname: Tenytns Nume real: Andrei Ore jucate (+ dovada):
 23. Golden

  Nickname: Golden Nume real: Andrei Ore jucate (+ dovada):
 24. AbsolutVodka

  Ai fost acceptat in perioada de proba de 5 zile.
 25. dRg3004

  Aș incerca sa indepartez injuraturile , prelungirile , spamul , etc.
 26. AbsolutVodka

  Vocabularul tau te cam da de gol ca nu ai 20 de ani, nu stiu ce sa zic, nu prea scrii corect gramatical, adica nu se inteleg frazele. In fine am inteles ce ai avut de zis, dar vreau si parerea membriilor Staff. Edit: Din pacate cererea ta a fost respinsa. Gradul nu se acorda.
 27. Hizo

  As putea ajuta comunitatea, prin tinand linistea, ajutand playeri la diferite trebuie. Mie imi place sa ajut playeri iar prin aceasta functie o pot face mai usor.
 28. AbsolutVodka

  Let's bring up some Nightcore
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...