Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. lola

  Nu am vrut sa vorbesc despre prietenul meu.....
 3. phobia

  Nu era treaba ta să vorbești pentru prietenul tău, trebuia s-o facă el.
 4. lola

  Este nou la fel ca si mine si nu stie... Limitează-te la doar un răspuns, nu la mai multe. Ai buton de edit. #phobia
 5. phobia

  Dacă ai fii vrut să vină doar prietenul tău i-ai fii dat mesaj privat prin comanda /msg [Nume] text. În regulament scrie destul de clar, reclama de ORICE tip nu este permisă. Nu cred că nu știi această comandă.
 6. Today
 7. 0zone

  *Nickname: 0zone *Nume real: :| *Vârsta:17 *Data și ora la care ai primit ban: 20:30 *Autorul banului:GaBryY14 *Motivul:Reclama pentru un server de teamspeak *Alte precizări: Nu am intentionat sa aduc playeri de pe serverul acesta pe teamspeak,ci am vrut sa-i dau unui prieten serverul, căci el m-a intrebat *De ce ai pretenția la unban? (argumentare cerere): Este un server foarte frumos si vreau sa ma joc cu tovarasii.
 8. DisTrugator

  ShadowStep99 a primit remove pentru inactivitate.
 9. lola

  *Nickname:Lola *Nume real: Balanescu Loredana *Vârsta:17 *Data și ora la care ai primit ban: 21>00 / 20.10.2018 *Autorul banului:GaBryY14 *Motivul:Am spus sa intre putin distrugatorul pe discord sa vorbesc ceva cu el *Alte precizări:Multumesc! *De ce ai pretenția la unban? (argumentare cerere)> pentru ca nu am gresit si inca doresc sa joc pe acest server fain.
 10. Yesterday
 11. phobia

  @lupoiualex te rog să nu mai faci double-post, ai buton de edit.
 12. lupoiualex

  Era frumos ca trageai pe langa ei si le dadeai damage..
 13. lupoiualex

  Nu stiu cum ai tupeul sa vii aici cu cerere de unban, scuzati inactivitatea. Uite dovada, daca o sa va uitati cu slow motion o sa vedeti cele "7600h" in cs 1.6. https://www113.zippyshare.com/v/NhE7VUAn/file.html
 14. Last week
 15. phobia

  Revino peste 14 zile cu o nouă cerere după ce te încadrezi complet în cerinţele noastre, data viitoare respectă modelul nostru şi uită-te mai atent peste condiţiile noastre pentru grad. Respins. T/C
 16. Seek

  Poreclă: Seek * Nume real: Stoian Viorel - Constantin * Varsta: 19 * Primele 3 cifre din CNP: 199 * Adresa de contact (Skype): viorel.stoian007@yahoo.com * Ore jucate pe server: 3 Day 21 Hours * Experiență în Minecraft: 4 ani * Vechime pe server: 2 saptamani
 17. DisTrugator

  Am sa fac o paranteza, intru cat nu a fost explicat clar cum va puteti face propriul SHOP. Folositi sign-urile de [TRADE] pe care le plasati urmand pasii de aici: Tutorial Essentials Trade Sign Pentru ca jucatorii sa ajunga la Shop-ul vostru folositi sistemul de Warps integrat in Skyblock, pe scurt tot ce trebuie sa faceti e sa plasati un sign cu [Welcome] pe primul rand si optional un mesaj de intampinare pe urmatoarele randuri. Jucatorii care doresc sa va viziteze insula sau Shop-ul vor folosi meniul /is warps sau pur si simplu comanda /is warp [Nume].
 18. Paranoid

  Mi s-a mai spus ca sunt urat, dar nu in felul asta. Tot 1, pastram traditia.
 19. Paranoid

  10/10. Pierce-ul din ureche face toti banii.
 20. phobia

  Au fost adăugate 3 tipuri de flori la shop : Rose Bush, Sunflower, Liliac. A fost adăugat un tutorial pentru a-ţi face propriul shop la tine pe insulă. (/warp tutorialshop). Voi aştepta şi alte propuneri dacă va mai fi ocazia. Succes în dezvoltarea insulelor şi vă urez o zi/seară frumoasă. T/C.
 21. Solitec

  Inteleg, indiferent, cred ca minishop ar fi o idee super, plus ar putea fi o idee super pentru jucatorii care se pricep la designul shopurilor iar pot vinde lucruri pe care alti au nevoie iar nu este in shop. Multumesc pentru explicatie apropo
 22. phobia

  Dacă am adăuga astea în shop ar fi mult prea uşor. O să mă gândesc în adăugarea florilor. Dar leather/feather/mâncare nu prea cred. Sunt ouă de gâini/vaci la shop. +se mai spawnează şi natural pe o platformă de grass.
 23. Golden

  Propun mai bine un plugin de chest shop,dar trebuie sa te gandesti ca daca nu se pupa cu plugin ul actual nu o sa functioneze.
 24. Solitec

  Salut! Aici sunt cateva pe care nu le poti gasi - Leather - Feather - Mancare - Flori
 25. DisTrugator

  Frumusetea necontestabila
 1. Load more activity
×