Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. DisTrugator

  Va primi mute 8 ore. T/c
 4. DisTrugator

  Va primi o avertizare pentru limbaj, desi nu e o fapta chiar atat de grava pentru a face o reclamatie, sa fim seriosi.
 5. Last week
 6. Nick-ul tau: xPaulFTW Nick-ul reclamatului: ucigasu Motiv: Injurii aduse mie. Dovezi: https://imgur.com/a/KsPpaA4 Alte argumente: Stateam chill pe server si a inceput sa ma injure.
 7. Nick-ul tau: xPaulFTW Nick-ul reclamatului: x_Strik3r Motiv: Injurii aduse mie. Dovezi: https://imgur.com/a/mhttqdQ Alte argumente: Stateam chill pe server si a inceput sa ma injure.
 8. lupoiualex

  Contra, nu te-am vazut pe server si in plus nu ai citit regulamentul ­čśë
 9. In aceasta categorie vor posta cei care doresc pluginuri configurate de comunitatea noastra , pluginuri cu sursa oficiala ( dev.bukkit - spigot ) Nu vor´╗┐ ´╗┐fi luate in considerare´╗┐ cererile ´╗┐de confiigurare´╗┐ ale´╗┐ unor pluginuri´╗┐ care nu sunt aprobate de administratori bukkit Orice link catre pluginurile fara sursa va fi sters N´╗┐U se accepta pluginuri personale , asanumite creatii neaprobate de spigot si bukkit sau piratate de pe alte site-uri Oferim suport la configurare doar pentru pluginurile Non Premium , Pluginurile Gratuite ! ´╗┐ N´╗┐´╗┐u se cere un model anume ! Doritori sunt rugati sa descrie in detaliu ce configurari doresc in compatibilitate cu pluginul´╗┐´╗┐
 10. Marius Gabriel

  Nick:X3DoNe Varsta:16 Steam ID (numeric):- Ore jucate pe server:https://www.gametracker.rs/player/89.44.246.222:27015/X3DoNe/ Numar de cereri de ban postate:nu mai stiu exact Experienta admin (AMX Mod):3 ani Experienta Counter-Strike 1.6:5 ani Motiv cerere:Sa dau bani celor codati si sa pastrez server-ul curat Ati citit regulamentul pentru admini?:da
 11. DisTrugator

  V-am pus DNS-ul pe noua adresa. Ar trebui sa se propage in cam 24 de ore. V-am mai adaugat ca DNS si CS.CLUBCS.RO, oricum era liber.
 12. Earlier
 13. ArsenieBoca

  acesta este 89.44.246.222:27015 Tickrate: 1000 FPSNumar de sloturi: 32
 14. Zixlet

  Survival, doar Survival joc, extrem de rar intru pe Creative sa fac o constructie mica ca mai apoi sa o refac pe Survival ­čÖé Discord: Yuu#1869
 15. DisTrugator

  Incepand de azi demarez procedurile de actualizare a serverului la Versiunea 1.13.2. Treptat voi actualiza sectiunile si unde va fi cazul voi da WIPE. Survivalul momentan ramane pe 1.12 si voi reveni asupra lui cand voi avea toate pluginurile lansate in versiuni stabile pentru 1.13.2. Din pacate munca pe sectiunea Quests se suspenda momentan, Insane s-a retras din lipsa de timp iar din Staff-ul actual se pricep foarte putini sau de asemenea nu au timpul necesar cum nu il am nici eu. Nu pot da un termen anume cat va dura aceasta actualizare, asta depinzand si de implicarea Staff-ului. Daca vor contribui poate terminam intr-o saptamana, daca nu, ne putem indinde pe 2 luni ... Irelevant. La final mai vreau sa fac o precizare legata de inactivitate, cei inactivi mai mult de 10 zile din Staff, fie si din cel Administrativ sau Donatori vor ramane fara grade. Cei care se vor implica si vor pune mana pentru a ajuta vor fi promovati !
 16. AbsolutVodka

  Poti pune si discord sau email daca ai. Pe ce sectiune joci cel mai mult?
 17. Zixlet

  *Nickname: Zixlet *Nume real: Andrei *V├órsta: 20 ani *Primele 3 cifre din CNP: 198 *Adres─â de contact (Skype): Nu mai folosesc *Ore jucate pe server: 167 ore dupa ultimul wipe *Experien╚Ť─â ├«n Minecraft: Joc de la versiunea 1.2.5 Minecraft *Vechime pe server: 3-4 ani
 18. AbsolutVodka

  Voi incerca sa rezolv culoarea textului, dar va trebui sa vad cum fac sa se aplice permanent....pentru ca am mai umblat odata la ea si s-a resetat dupa o zi.
 19. AbsolutVodka

  Am observat acest bug dupa ce am facut update-ul respectiv, impreuna cu cateva altele marunte, insa nu am timp saptamana asta de ele... trebuie sa-mi dau atestatul. Le voi rezolva in cursul saptamanii viitoare.
 20. *Problema / Bug: Title *Descriere: in loc de icon-urile, care inainte de update erau existente, acum sunt doar niste patrate *Dovada (poza):
 21. Lewffie

  Textul negru nu se vede ok pe unele background-uri
 22. Lewffie

  Sa ai posibilitatea sa vinzi cate 64 ar fi mai comod pentru cei care au resurse in cantitati mari, dar nu si pentru cei cu resurse in cantitati mici.
 23. DisTrugator

  Contacteaza-ma pe Discord DisTrugator#2548 sa-ti comunic noua parola.
 24. ZerozGame

  Numele de pe minecraft xX_ZerozGame_Xx ss: https://imgur.com/a/JsA6ac3 ma gasiti discord Nerdy4#4551 pentru a clarifica mai detaliat daca este nevoie si pentru a mi da mesaj cand a ti putea sa imi dati unregister
 25. Nick-name:Seby Sectiunea: (Survival,Skyblock,Kingdoms, etc) :Skyblock Propunere:As dori sa pot vinde la minereuri cate 64 nu 16 sau chiar block-uri asa cum este si cand vinzi cabblestone. Descriere:In shop-ul actual daca vrei sa vinzi minereuri vinzi cate 16 bucati , ar fi mult mai usor si util. Mai multe detalii:Sa se schimbe din 16 in 64 sau chiar block-uri. De ce consideri ca aceasta propunere este utila ? :Usureaza foarte mult munca , sa nu stai sa pierzi 20 min cand vinzi toate minereurile. P.S. Daca ati putea adauga si block-uri de zapada in shop .
 26. AbsolutVodka

  Seek promovat la Moderator.
 27. DisTrugator

  Ai primit automat Blacklist de la sistem pe tot serverul. Ti-am scos acum IP-ul din lista celor blocate si nu ar trebui sa ai probleme. P.S: IP-urile blocate de sistem nu apar in vreo lista fizica pe server ci doar pe dedicat in IPTable @phobia. @Maxim incearca sa te conectezi acum pe server. Ar trebui sa mearga.
 28. phobia

  Jucatorii care s-au conectat de pe acest IP: - Max, Maximilian C├ónd ├«ncerc s─â-┼úi dau check pe history, nu v─âd nimic legat de vreun ban. ┼×i nu ai zis nimic de contul "Maximilian", nu po┼úi face mai mult de un cont pe IP.
 29. Maxim

  *Nickname:Nici nu am reusit sa ma inregistrez. *Nume real:Maximilian *V├órsta:17 ani *Data ╚Öi ora la care ai primit ban:10.03.2019 ora:17:50 *Autorul banului:AdmBot *Motivul:M-am conectat cu prea multe conturi(cred). *Alte preciz─âri:Am intrat cu nimele "MAX",primisem kick spunandu-mi sa intru cu numele "Max", dupa ce am intrat cu "Max" am vazut ca deja e inregistrat asa ca am incercat alt nume dar, nu am mai putut ca luasem ban ip. 178.132.167.175 *De ce ai preten╚Ťia la unban? (argumentare cerere): Ban aiurea
 1. Load more activity
├Ś
├Ś
 • Create New...