Facebook
Steam
Welcome, Guest

TOPIC: RECLAMATIE ASX

RECLAMATIE ASX 20 Feb 2016 16:04 #18278

 • Veteranul
 • Veteranul's Avatar
 • Offline
 • User is blocked
 • Posts: 2
 • Karma: 0
Nick-ul tau: Veteranul sau VulpoiBatran
IP-ul tau: 78.96.216.238
Steam ID-ul tau: STEAM_0:0:33084819
Data incidentului:19.02.2016
Ora incidentului: Aproximativ ora 21:15
Nick-ul adminului reclamat: ASX sau LNA
Steam ID-ul adminului reclamat: STEAM_0:0:27066221
Motivul reclamatiei: 4 banuri nejustificate si nenumarate abuzuri si incalcari repetate ale regulamentului.
Dovada ta: prntscr.com/a5pd0p

Vreau sa precizez ca sunt un jucator vechi al sv de aproximativ 5 ani,am respectat intodeauna toate regulile sv,sunt un jucator de CS cu STEAM cumparat original,joc CS de 14 ani,am avut nenumarate sv de cs de toate modurile incepand cu un sv de CS 1.4.Sunt un jucator cunoscut pe sv de majoritatea adminilor si de playeri avand un comportament civilizat, nejucand niciodata codat.
Adminul ASX ma abuzeaza de multa vreme inventand reguli proprii de genul ca "nu este permis sa faci panda",dar incalcand in acelasi timp toate regurile adminilor existente pe forum lucru pe care la recunoscut fara nici o problema pe sv.Am primit de la el total nejustificat 2 banuri de cate 2 zile plus inca 2 banuri de 2 ore si nenumarate slay,slap,gag,kick si amenintari repetate ca o sa primesc ban permanent.
Va rog dl.ADU sa analizati aceasta reclamatie cu atentie si echidistant, la finalul careia doresc sa luati o masura concreta de sanctiune impotriva owner-ului ASX.

Va multumesc !
The topic has been locked.

RECLAMATIE ASX 20 Feb 2016 17:13 #18282

 • asx
 • asx's Avatar
 • Offline
 • Site Administrator
 • Posts: 784
 • Thank you received: 37
 • Karma: 77
Salut, Vulpoiule!

Aceasta va fi prima si ultima data cand ma voi justifica in fata ta.

1. Lumea paralela in care traiesti, cea in care tu respecti toate regulile, iar adminii abuzeaza de tine, e o lume fictiva. Prima regula pe care o incalci tu este regula numarul 9 din regulamentul pentru jucatori, care spune asa: "9. Jocul este liber, in limita bunului simt!". Daca tie nu iti spune nimic a doua parte a acestei propozitii, atunci e destul de clar cu ce avem de-a face aici. Cand tu faci camp cate un minut dupa o cutie, timp in care te injura jumatate de server si ies cativa jucatori, nu te supara, dar e o lipsa totala de bun simt si de respect fata de ceilalti jucatori. Nimeni nu spune sa nu faci camp, jocul e free, dar, Vulpoiule, nu asa cum o faci tu. Ti-a fost explicat acest lucru de o suta de ori, dar vad ca nu intelegi. Bineinteles, cand primesti cate un slap pentru ceea ce faci, urmeaza, inevitabil, comentariile tale, care duc la slay/kick/ban etc., de unde si deduci tu ca esti "abuzat".

2. Esti singurul jucator de pe acest server care comenteaza la toate deciziile adminilor. Esti in clubul select al jucatorilor care comenteaza in momentul in care sunt mutati pentru echilibrarea echipelor. Mi-ai scris in doua situatii diferite: "Ti-am zis sa nu ma mai muti." si "Pe altul n-ai gasit sa muti?". Vulpoiule drag, cine te crezi tu, mai exact? Cum adica "Ti-am zis sa nu ma mai muti."? Tu realizezi faptul ca esti aberant, iar atitudinea ta e o problema pe care trebuie sa o rezolvi?

3. Esti absolut socat cand primesti gag/slay/kick/ban pentru ceea ce faci, pentru ca, bineinteles, tu respecti toate regulile, iar altii abuzeaza de tine. Nu e asa, Vulpoiule. Te-am rugat frumos de mai multe ori sa-ti vezi de jocul tau, sa joci linistit, fara sa faci comentarii inutile. Daca ai fi fost baiat destept, m-ai fi ascultat si ai fi evitat toate "abuzurile" de care ai avut parte. Dar tu, in schimb, o cauti mereu cu lumanarea, iar apoi te miri ca are lumea ce are cu tine.

Iti recomand sa-ti bagi mintile in cap, sa joci normal pe server, asa cum o fac toti colegii tai, iar apoi vei vedea ca nu va mai avea nimeni nicio treaba cu tine. Insa, in cazul in care nu-ti revizuiesti atitudinea, iti voi da ban permanent pe server, asa cum ti-am promis, intrucat prezenta ta nu aduce decat neliniste si tensiune pentru toti ceilalti care incearca sa se destinda pe acest server. Prefer sa avem un jucator problematic in minus, decat sa pierdem altii normali.

Este ultima data cand iti voi mai raspunde la vreo intrebare sau la vreun comentariu. Ia aminte cu privire la ce-am scris mai sus si potoleste-te, o data pentru totdeauna, daca vrei sa mai joci aici.
Burned out flames should never re-ignite.
Last Edit: 20 Feb 2016 17:52 by asx.
The topic has been locked.

RECLAMATIE ASX 21 Feb 2016 00:02 #18297

 • Veteranul
 • Veteranul's Avatar
 • Offline
 • User is blocked
 • Posts: 2
 • Karma: 0
Nu ma asteptam sa fiu in continuare amenintat de adminul ASX si pe forum la fel ca pe sv ca voi primii ban permanent fara niciun argument concret.
Adminul ASX incearca sa duca in derizoriu reclamatia si sa diminueze gravitatea faptelor sale comise in mod repetat si cu rea credinta.Eu spre deosebire de el nu inventez lucruri si ma bazez numai pe regulamentul adminilor si al jucatorilor existent pe forum,in aceasta situatie este necesar sa fac urmatoarele precizari bazate pe regulamentul adminilor,cel pe care ASX a recunoscut pe sv ca nu are nicio problema sa il incalce:

1.Regula nr. 9 de care sunt acuzat ca am incalcat-o “Jocul este free,in limita bunului simt” nu a fost incalcata, intodeauna am avut un comportament civilizat si de bun simt,nu am injurat,nu am amenintat si nu am jucat codat niciodata,acestea ar fii o incalcare a acestei regului.Faptul ca mai stau cateodata la panda mai mult sau mai putin,ca unele runde se termina mai repede si altele mai incet,ca unii jucatori ies si altii intra pe sv face parte din dinamica jocului de CS.Nu am intalnit pana acum situatia sa fiu injurat de vreun jucator,cu atat mai putin de jumatate de sv pt. faptul ca a durat runda mai mult,in functie de jucatori rundele dureaza in mod diferit.
2.Faptul ca pun cateodata unele intrebari pe sv il legatura cu admini si jucatori nu incalca nicio regula,nu exista nicio regula de genul: “Este interzis sa se puna intrebari in legatura cu diferite actiuni ale adminilor” sau “Nu comentati nimic din ce vedeti ca se intampla pe sv”.Conform regulei 9 “Jocul este free,in limita bunului simt” inseamna ca sunt liber sa fac orice comentariu atat timp cant este unul decent,nu inteleg de unde are adminul ASX aceste proniri dictatoriale si aceasta atitudine agresiva de a cenzura tot.
3.Adminul ASX a comis fapte foarte grave si in mod repetat care nu pot fii trecute cu vederea,prevazute clar in regulamentul adminilor: 4 banuri total nejustificate,o gramada de amenintari si de slay,kick,gag neregulamentare,poate ownerul ASX a uitat regulamentul din momentul in care mi-a recunoscut pe sv ca il incalca cum vrea el,doresc in aceasta situatie sa ii reimprospatez memoria:
K. Nu abuzati de comenzi.
L. Nu intrati in discutii contradictorii sau in altercatii verbale cu ceilalti jucatori/admini. Sunteti responsabili de asigurarea bunei dispozitii in timpul jocului.
M. Motivele banurilor acordate trebuie sa fie scurte si concise (wall, aim, speed, limbaj etc.)
N. Prezentati mereu dovezi (demo-uri, screenshot-uri) in cazul reclamatiilor sau cererilor de unban.
Masuri ce se cuvin in cazul abaterilor de la punctul G:
1. Daca un jucator foloseste un limbaj neadecvat, atentionati-l prin intermediul chat-ului.
2. Daca jucatorul continua cu injuriile, aplicati-i un gag de 10 minute.
3. Daca, dupa primirea gag-ului, jucatorul continua cu injuriile si prin u@, aplicati-i un kick.
4. Daca, dupa primirea kick-ului, jucatorul se reintoarce pe server si continua cu injuriile la adresa adminului prin u@, aplicati-i un ban de 2 ore (120 de minute).
Alte reguli:
1. Fiti impartiali! Tratati toti jucatorii cu aceeasi unitate de masura.

Nu inteleg de ce ownerul ASX are aceasta atitudine agresiva si despretuitoare la adresa unui jucator vechi pe acest sv exact asa cum se observa in raspunsul lui la reclamatie.
Pe langa incalcarea repetata si cu rea vointa a regulamentului,adminul ASX are si circumstante agravante conform regulii “In primul si in primul rand,adminul trebuie sa fie un model pentru jucatori,cu o conduita si un limbaj ireprosabile.”
Daca un admin trebuie sa fie un model pt. jucatori,cu o conduita si un limbaj ireprosabil,un owner ar trebuii sa fie un model pozitiv si mai mare decat un simplu admin,ceea ce nu este cazul ownerului ASX care este un model negativ si nu poate avea circumstante atenuante ca este un admin incepator si ca a gresit neintentionat.
Ii rog pe toti adminii din staff sa analizeze cu atentie aceasta reclamatie,la finalul careia doresc sa se ia o masura clara de sanctiune impotriva ownerului ASX pe masura gravitatii faptelor lui,eu propunand in acest caz pentru 4 banuri complet nejustificate + incalcari repetate ale regulamentului adminilor + circumstante agravante,sa fie suspendat din orice functie de admin timp de 4 saptamani.

Va multumesc !
The topic has been locked.

RECLAMATIE ASX 21 Feb 2016 12:04 #18300

 • asx
 • asx's Avatar
 • Offline
 • Site Administrator
 • Posts: 784
 • Thank you received: 37
 • Karma: 77
Salut!

Ai primit ban permanent pe server.

Incearca sa nu-l mai suni pe AdU in weekend, omul are o familie si o viata, spre deosebire de tine. :)

TC.
Burned out flames should never re-ignite.
The topic has been locked.

RECLAMATIE ASX 22 Feb 2016 01:07 #18307

 • AdU
 • AdU's Avatar
 • Offline
 • Moderator Global
 • Posts: 928
 • Thank you received: 18
 • Karma: 60
Salut Veteranul.Ce imi ceri tu sa fac probabil ar inseamna sa inchidem serverul.In plus stabilesti si perioada de suspend,ceea ce mi se pare deplasat..omul caruia i se adreseza in reclamatia,isi cam pierde noptile pe loguri sau alte probleme cu serverul.Eu comunic destul de des cu asx,i-am inteles punctul de vedere si privesc acest incident ca pe unul izolat..ia legatura cu el si daca ajungeti la consens,ti se va scoate banul.

Scuze de post dupa TC,am fost mentionat si nu am avut timp pana acum .
Last Edit: 22 Feb 2016 01:11 by AdU.
The topic has been locked.

RECLAMATIE ASX 22 Feb 2016 11:30 #18309

 • asx
 • asx's Avatar
 • Offline
 • Site Administrator
 • Posts: 784
 • Thank you received: 37
 • Karma: 77
Bineinteles ca e un caz izolat, chiar unic as putea spune. Faptul ca Vulpoiul e singurul de pe server care are probleme ar fi trebuit sa-i dea de mult de gandit.

Omul, fara nicio urma de indoiala, are ceva probleme la etajele superioare, acesta fiind si motivul pentru care a primit ban. Vulpoiul nu a primit ban pentru camp sau pentru comentarii, problemele lui sunt mult mai grave de atat.

Din pacate pentru el, a trecut momentul in care puteam ajunge la un consens, a avut grija de asta prin ultimele postari de pe forum. Singura lui sansa va fi sa ma razgandesc si sa-i reduc banul la 6 sau 12 luni, cu speranta ca in aceasta perioada va reusi sa-si schimbe radical atitudinea. Nu-i dau prea multe sanse, insa. :)
Burned out flames should never re-ignite.
Last Edit: 22 Feb 2016 11:34 by asx.
The topic has been locked.
Time to create page: 0.163 seconds