Facebook
Steam
Welcome, Guest

TOPIC: In atentia membrilor staff!

In atentia membrilor staff! 02 Iul 2017 23:10 #20379

  • Alucard
  • Alucard's Avatar
  • Offline
  • Amator
  • Posts: 60
  • Thank you received: 17
  • Karma: -1
In ultimul timp am observat un mare dezinteres aratat fata de atributiile ce ii revin unui membru staff. Nu fac acest post pentru cei ce au donat pentru grad deoarece nu avem neaparat pretentii de la ei sa faca datoria unui membru staff. Donatia e donatie si va fi tratata ca atare. Fac acest post pentru cei ce si-au dorit sa intre in staff pentru a ajuta serverul. In afara donatorilor, stafful este destul de mic si nici daca ne-am face treaba probabil nu am putea face fata. Acestea fiind spuse, din acest moment toti membrii staff care au fost acceptati pe cerere vor fi atent monitorizati de catre owneri iar cei/cele ce nu isi fac treaba vor fi atentionati asupra acestui fapt. La a doua atentionare se va trece la demote fara posibilitatea de a mai putea aplica pentru un loc in staff timp de 60 de zile. Nu va cerem sa fiti 24/24 on pe server sau sa faceti ceva aparte. Vrem doar sa fiti activi si sa va faceti treaba, incepand de la moderarea chat-ului public de pe server pana la a lua initiativa cand vedeti ceva ce ar putea fi schimbat( in limita posibilitatilor ).

Ca o nota secundara a acestui post incurajez toti playerii sa foloseasca sectiunea de reclamatii atunci cand observa ca un membru staff nu isi face treaba sau ca nu il ajuta cand i se cere ajutorul. Nu imi doresc sa vad reclamatii cum ca membrul staff respectiv nu v-a dat iteme sau nu v-a ajutat sa sapati o groapa. Astfel de reclamatii nu vor fi luate in considerare si de asemenea vor fi pedepsite. Vreau sa vad reclamatii scurte si la obiect, argumentate corespunzator si preferabil dupa ce observati acest comportament de mai multe ori deoarece de multe ori membrii staff sunt ocupati fie cu treburi administrative fie cu alti jucatori.

Acest topic va fi folosit pentru afisarea atentionarilor primite de catre membrii staff. Pe acest topic vor posta doar moderatorii sectiunii noastre de pe forum care de altfel au grad de owner pe server.
The Bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
Last Edit: 02 Iul 2017 23:17 by Alucard.
The topic has been locked.
Moderators: Thedarksid3r, phobia, GaBryY14, totalais, ElenaAlexandra
Time to create page: 0.092 seconds