Facebook

TCP Optimizer

Descriere: TCP Optimizer este un program gratuit, uşor de folosit, care oferă o interfaţă intuitivă pentru tuning şi optimizarea conexiunii la Internet. Nu trebuie instalat, doar descărcaţi şi executaţi fişierul. Programul poate ajuta atât începătorii cât şi utilizatorii avansaţi în optimizarea parametrilor TCP / IP din Windows Registry, conform tipului de conexiune folosit. Instrumentul utilizează algoritmi avansaţi de detectare a setărilor folosite. Programul funcţionează cu toate versiunile curente de Windows, şi include instrumente suplimentare, cum ar fi testarea latenţei medii pe gazde multiple, şi găsirea celei mai mari dimensiuni posibile a pachetului (MTU). TCP Optimizer este orientată spre conexiunile cu bandă largă, cu toate acestea, poate fi de ajutor pentru orice tip de conexiune la internet, de la dial-up la Gigabit.

tcp_result.pngPentru început faceţi un test la Speedtest.net (de preferat selectaţi Bucureşti). Aşteptaţi rezultatul şi verificaţi uploadul, fiindcă este cel mai important factor. Conform testului am un upload de 10.93 Mb/s.

Pornim TCP Optimizer.exe:

tcp1.jpg

După cum observaţi din imagine n-am selectat valoarea de 10 Mb/s, ci am ales să fiu mai conservativ cu setările şi am folosit 6 Mb/s. Am bifat pppoe fiindcă am abonament RDS prin fibră optică. Am selectat placa de reţea folosită pentru internet şi am bifat valoarea Optimal. După click pe Apply changes.

tcp2.jpg

Acceptaţi modficările. click Ok. Ultimul pas este determinarea MTU optim.

tcp3.jpg

Cu aceste setări efectuate ieri, mi s-a îmbunătăţit bullet registry. Am simţit o ameliorare a direcţiei gloanţelor în Counter-Strike 1.6.

 

 

Descarca TCP Optimizer 3.0.7

Sursa: speedguide.net

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or