Ping Fix in Windows 7

Sistemul de operare Windows 7 este cel mai recent OS lansat de Microsoft. Este mai sigur, mai plăcut şi aş putea continua cu laudele, dar ca gamer împătimit pe mine mă interesează doar performanţa în jocurile online. Totuşi contrar aspectelor pozitive ale sistemului de operare, la această categorie Windows 7 rămâne cu mult în urma Windows XP.

Unii dintre utilizatori care instalează sistemul şi încep să joace online, experimentează lag, ping, loss şi framare excesivă. Un posibil fix, rezolvare al acestei probleme se află în regiştrii, dar înainte de a-l aplica trebuie să efectuaţi un simplu test pentru a determina, dacă acest fix funcţionează în cazul vostru. Cel mai bun mod de a testa este să dezactivaţi dispozitivul de sunet din Device Manager, şi să testaţi dacă lagul persistă. Dacă da, aveti altă problemă. În cazul în care decalajul dispare, reactivaţi dispozitivul dvs. de sunet şi încercaţi următoarul fix:

Deschideţi regedit. Navigaţi la: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile. Căutaţi: NetworkThrottlingIndex care are valoarea default 10 şi schimbaţi cu FFFFFFFF . Restartaţi sistemul.

win7mmcs.jpg

Deoarece programele multimedia necesită mai multe resurse, MMCS Windows pune în aplicare un mecanism de limitare a traficului  non multimedia de reţea la 10 pachete pe milisecundă. Supraîncărcarea va intra în vigoare numai atunci când sunt difuzate programe multimedia, care sunt sensibile la timp. Totuşi, acest mecanism de limitare poate cauza o scădere a performanţelor de reţea în timpul perioadei active de redare multimedia. Această scădere a performanţei este posibil să apară numai în reţelele de mare viteză care sunt saturate la capacitate maximă.

 

Comments (0)

Cancel or