Facebook

Schimba Locatia Page File in Windows 7

Page File este o porţiune rezervată din hard disk, care este o extensie a RAM-ului, memoriei, folosit pentru date din RAM, care nu au fost utilizate recent. Să presupunem, că aveţi mai multe programe deschise, unele folosite, altele minimizate. Sistemul de operare va încerca să elibereze din RAM-ul utilizat şi va muta datele din memoria RAM în page file pe hard disk. De obicei acest fişier este setat implicit pe partiţia sistemului, adică pe C: . Pentru a uşura din volumul de date de procesat al hardului este recomandat să mutaţi acest fişier pe alt hard, sau cel puţin pe o altă partiţie. Este uşor de schimbat, este necesar doar un cont de administrator în Windows 7.

1. Daţi click dreapta pe iconiţa My Computer, apoi în meniul apărut click pe Properties, sau din meniul Start, porniţi Control Panel şi alegeţi System. În fereastra de System, căutaţi şi click pe Advanced system settings.

page_file_02.jpg

2. Aici alegeţi Advanced, apoi click pe Settings.

page_file_03.jpg

3. Iar alegeţi Advanced, click pe Change.

page_file_04.jpg

4. Alegem partiţia C: , selectăm No paging file şi aplicăm cu Set.

page_file_05.jpg

5. Aici alegem o partiţie de pe alt hard, sau partiţia următoare. Reglăm Custom size la 2 GB, este suficient, apoi aplicăm schimbările cu Set.

page_file_06.jpg

Daţi un OK, restart la calculator şi sunteţi gata.

 

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or