Recuva

Ai şters din greşeală un fişier important? Ai pierdut ceva când calculatorul tău s-a stricat? Nu dispera! Recuva recuperează fişiere şterse de pe calculatorul tău cu Windows, din Recycle Bin, din camera foto sau video şi din MP3 player. Toate aceste funcţii sunt gratis. Acesta este ultimul utilitar excepţional de la Piriform, pe care nu l-am prezentat încă pe site. Se pot întâmpla multe lucruri neaşteptate la calculatorul personal şi chiar se pot pierde fişiere importante din cauza unui virus sau troian, discul se poate deteriora etc.

Recuva dispune de o interfaţă simplă, uşor de utilizat, are şi un configurator, care te va ghida pas cu pas în procesul de recuperare al datelor. Există opţiuni de filtrare a tipurilor de fişiere căutate, se poate utiliza şi deep scan pentru recuperarea de date înainte de formatarea sau deteriorarea discului. Este singurul program gratis cu astfel de calităţi, funcţionează pe partiţii FAT şi NTFS, este compatibil cu toate sistemele de operare de la Windows 2000 pînă azi.

 

Descarca Recuva

 

Instalarea este simplă. Porniţi programul, el va începe cu un configurator, daţi click pe NEXT.

recuva01.jpg

Alegeţi tipul de date căutate, care pot fi poze, muzică, documente, filme, arhive, mesaje sau altele. După ce aţi selectat categoria dorită, daţi click pe NEXT.

recuva02.jpg

Se poate determina locaţia căutării. ATENŢIE: căutarea poate fi şi pe dispozitive externe, USB, MP3, camere foto, video etc. Apoi se dă click pe NEXT.

recuva03.jpg

Dacă selectezi  DEEP SCAN, atunci se pot recupera date înainte de formatarea sau deteriorarea discului. Porneşte căutarea cu click pe START.

recuva04.jpg

Scanarea durează mai mult, aşteptaţi ca programul să-şi facă treaba.

recuva05.jpg

După apariţia ferestrei cu rezultatele căutării, selectaţi fişierele pe care doriţi să le recuperaţi şi daţi click pe RECOVER.

recuva08.jpg

Sursa: www.piriform.com

 

Comments (0)

Cancel or