h0lm GUI v4.1

Un GUI (Graphical User Interface) foarte popular pentru jocul Counter-Strike: Source este h0lm GUI versiunea 4.1. Autorul acestuia este Lars Holm Jespersen, care adaugă nişte elemente vizuale evidente la prima vedere. Printre acestea se numără un HUD nou, tabela de scor modificată, îmbunătăţită, un meniu de clase stilizat şi nu în ultimul rând un background inspirat din harta de_inferno. Culoarea predominantă a GUI-ului este cea albastră, care se potriveşte perfect cu Counter-Strike: Source. Backgroundul se potriveşte cu rezoluţii clasice, cât şi mai moderne widescreen ( 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x768, 1680x1050 ).

holm_background_inferno.jpg

Instalarea este relativ simplă, descărcaţi arhiva cu GUI, extrageţi arhiva oriunde doriţi. Apoi copiaţi conţinutul arhivei în locaţia unde aveţi aplicaţia steam instalată. Aceasta se află de obicei în:

C:\Program Files\Steam\steamapps\nume-cont\counter-strike source\cstrike\ .

Acceptaţi suprascrierea fişierelor. Nu vă temeţi, acest GUI nu vă modifică setările preferate din config şi poate fi folosit şi în cadrul competiţiilor ESL ( Electronic Sports League ). Un ultim pas pentru finalizarea instalării este trecerea următoarei linii la sfârşit în configul vostru: exec h0lmGUI.cfg .

holmgui_hud.jpg

Porniţi jocul şi veţi vedea diferenţele vizuale. Dezinstalarea se face prin ştergerea următoarelor foldere: materials, resource şi scripts ( ştergeţi linia exec h0lmGUI.cfg din config ). La următoarea pornire a jocului se vor descărca fişierele default.

holmclass.jpg

 

Descarca h0lm GUI v4.1

 

Comments (0)

Cancel or