Configul CS:GO al lui f0rest

forest.jpgPatrik f0rest Lindberg este un fost jucător celebru de Counter-Strike 1.6, care a făcut recent trecerea pe noul joc Counter-Strike: Global Offensive. Acesta a postat pe pagina sa de facebook configul propriu şi setările folosite în CS GO. El a făcut parte din echipe consacrate în competiţiile internaţionale ca Begrip, fnatic şi SK-Gaming. Aceste echipe au câştigat multe competiţii şi au contribuit la popularizarea jocului. După abandonarea vechiului CS 1.6 de către organizatori şi desfiinţarea echipei de CS 1.6, s-a alăturat echipei de Global Offensive NiP-Gaming cu coechiperul său Get_RighT. Acum toate evenimentele majore includ doar Global Offensive din seria counterstrike.

 

 

Descarca config CS GO f0rest

 

După descărcare extrageţi fişierele config.cfg şi autoexec.cfg în C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg şi acceptaţi suprascrierea lor.

 

Setari Counter-Strike: Global Offensive f0rest

  • forest_settings_01
  • forest_settings_02
  • forest_settings_03

După cum vedeţi din VIDEO SETTINGS, el joacă cu monitor cu format normal 4:3 şi la o rezoluţie mică 1024 x 768. În fereastra VIDEO ADVANCED, observăm că efectele grafice sunt setate la minim, Vertical Sync este dezactivat. În ceea ce priveşte mouse-ul are acceleraţia oprită, foloseşte o sensibilitate de 3.5. Aceste măsuri ajută la creşterea FPS în joc.

 

Comments (1)

Cancel or

  • bv un cfg bun ;)

ARTICOLE VIZUALIZATE