Buy Script Maker pentru CS: GO

Counter-Strike: Global Offensive este cel mai nou joc din franciza counterstrike, apărut în august 2012. Baza jocului este aceeaşi cu versiunile apărute anterior. Sunt multe schimbări în grafică, funcţionarea armelor, echipamentelor etc. La început de rundă, trebuie să cumperi arme şi echipament, cu ajutorul cărora te vei înfrunta cu echipa adversă. În CS GO există un meniu îmbunătăţit, prin care cumperi mai uşor lucrurile dorite.

 

Global Offensive Buy Menu

  • cs_go_buy_menu_02
  • cs_go_buy_menu_03
  • cs_go_buy_menu_05

Dar uneori procedura este destul de lentă şi dacă vrei să faci un rush, să ajungi cât mai rapid în poziţie bună pe hartă, trebuie să-ţi cumperi armele, echipamentele cât mai rapid. Pentru acest lucru există programul CSGOBuyScriptMaker. Ce face acest program? Creează binduri de taste pentru cumpărături arme, cu ajutorul căreia la o simplă apăsare de tastă, primeşti toate lucrurile stabilite în inventar, nu mai trebuie să treci prin meniuri separate, bineînţeles dacă ai banii necesari. După descărcarea arhivei extrage-o oriunde doreşti şi lansează programul prin CSGOBuyscriptMaker.exe.

cs_go_buy_script_01.jpg

Este foarte uşor de utilizat. Prin Add key stabileşti tasta de cumpărături, apoi alegi dintre Weapons şi Equipment un pistol, o armă, grenăzi, vestă etc. La Path to CS: GO vei indica locaţia jocului, care se află de obicei în C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive . Salvezi cu butonul Save/Update. Poţi folosi mai multe taste pentru mai multe configuraţii de binduri. Trebuie să fii logat în windows cu drepturi de administrator ca să funcţioneze. Baftă la fraguri !

 

Descarca CS GO Buy Script Maker

 

Comments (0)

Cancel or