Anexis GUI 2012

Cu prilejul competiţiei Dreamhack Bucureşti, am avut ocazia să urmăresc o echipă daneză cvasi-necunoscută, Anexis, care s-au calificat în finala evenimentului cu un joc remarcabil şi au pierdut în faţa celor de la Fnatic, care nu au nevoie de prezentare. Au jucat două hărţi: prima, train le-a fost nefavorabilă, avantajul sniperelor din echipa adversă înclinând balanţa în favoarea celor de la Fnatic cu scorul de 16-9. Pe tuscan însă a durat foarte mult, pînă echipa cea mai bună din anul 2012 a reuşit să îi înfrângă. A fost nevoie de jocul excelent al lui karrigan (Fnatic) şi a lui zanoj (Anexis), ca să ducă jocul în multiple prelungiri, în final scorul oprindu-se la 26-23. Pe locul 3 a terminat o echipă din Brazilia, GamerHouse, surclasând în finala mică pe IGG.H (în prelungiri), cea mai bună echipă românească din acest turneu.

Am găsit cu această ocazie un GUI din 2012 al echipei Anexis. acesta conţine configurile jucătorilor, funcţionează la rezoluţia de 640, 800, 1024 şi 1280, are funcţii pentru înregistrare fişiere demo sau snapshot. De asemenea are un motd modificat, spray-uri custom Anexis, texturi detaliate, binduri utile, un background nou şi o secţiune pentru fanii echipei, unde sunt linkuri şi informaţii despre jucători şi echipă. Înainte de instalarea propriu-zisă, asiguraţi-vă dacă aveţi alt gui, de dezinstalarea acestuia.

 

INSTALARE ANEXIS GUI 2012

1. Extrage arhiva descărcată oriunde doreşti.
2. Intră în folderul GUI şi alege folderul cu numele rezoluţiei la care joci. Eu de exemplu joc cu 1024x768.
3. Copiază conţinutul folderului ales ( cstrike şi valve) în C:/Program Files/Steam/SteamApps/nume-cont/counter-strike/ şi acceptă suprascrierea fişierelor.
4. Deschide folderul GUI/MP3 şi copiază folderul cstrike în locaţia de mai sus.
5. Deschide CS 1.6 şi savurează noul look.

 

BACKGROUND

anexis_gui_2012.jpg

DEZINSTALARE ANEXIS GUI 2012

1. Deschide folderul Uninstall din arhiva descărcată.
2. Extrage arhiva din folder, oriunde doreşti.
3. Copiază folderele cstrike şi valve în C:/Program Files/Steam/SteamApps/nume-cont/counter-strike/ . Acceptă suprascrierea fişierelor.
4. Porneşte CS 1.6.

 

VIDEO DREAMHACK BUCURESTI

 

Descarca Anexis GUI 2012

 

Comments (0)

Cancel or