Facebook
Steam

Dreamhack Balkan GUI 2011

Dreamhack este cel mai mare festival digital din lume şi deţine recordul Guinness pentru organizarea celui mai mare eveniment LAN, LAN Party. În 2009 evenimentul a avut peste 200.000 de vizitatori. În anul 2011 au decis să includă în competiţii şi regiunea Balcani, au colaborat cu PGL (Professional Gamers League) din România în organizarea şi desfăşurarea evenimentului. Acesta s-a derulat sub numele Dreamhack Balkan, la care au participat echipe din următoarele ţări: Bosnia, Bulgaria, Croaţia, Serbia şi România şi a avut loc la Constanţa în Forte Games. Aici s-au jucat meciuri de Counter-Strike 1.6 şi StarCraft II. Câştigătorii au evoluat la turneul final, Dreamhack MSI BEAT IT, care a avut loc în Suedia.

Cu această ocazie s-a produs un GUI (Graphical User Interface) oficial al competiţiei, Dreamhack Balkan GUI 2011, care conţine setările aprobate de organizatori. Acesta este preponderent convenabil celor care joacă în reţele LAN (Local Area Network), şi celor care dispun de conexiuni rapide. Are hărţile de_forge şi de_mirage adăugate, un background nou şi setări ajustate LAN-ului, include şi clientul anticheat folosit în ligă, EasyAntiCheat.

Instalarea programului este posibilă doar pentru jocul Counter-Strike 1.6 original, cu versiunile piratate nu funcţionează. Trebuie să aveţi platforma steam instalată şi să deţineţi o licenţă a jocului. Executaţi fişierul descărcat:

dreamhack2011_01.jpg

Daţi click pe NEXT.

dreamhack2011_02.jpg

Acceptaţi condiţiile de utilizare şi daţi click pe I AGREE.

dreamhack2011_03.jpg

Verificaţi dacă calea către locaţia şi instalarea steam este corectă, dacă nu click pe BROWSE şi navigaţi la folderul counter-strike, dacă corespunde click pe NEXT.

dreamhack2011_04.jpg

Aici alegeţi opţiunile dorite de configurare. Dacă doriţi MOUSE FIX bifaţi opţiunea, eu o aveam deja, alegeţi rezoluţia la care jucaţi şi bifaţi valoarea corespunzătoare, eu folosesc 1024x768, apoi daţi click pe NEXT. Aici găsiţi Mouse Fix pentru Windows XP sau Windows 7 separat.

dreamhack2011_05.jpg

Daţi click pe NEXT şi lăsaţi programul să-şi creeze shortcuturile, veţi avea în meniul Start o opţiune de unistall în cazul că doriţi să o dezinstalaţi, utilă zic eu pentru că mulţi nu ştiu cum se dezinstalează un GUI.

dreamhack2011_07.jpg

Aşteptaţi instalarea propriu-zisă, apoi daţi click pe FINISH. Distraţi-vă!

dreamhack2011_08.jpg

 

Descarcă Dreamhack Balkan GUI 2011

 

  

Sursa: http://computergames.ro

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or