Facebook

Setari FPS CS: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive este un joc nou, lansat în vara anului 2012, bazat pe motorul Source, al developerului Valve Software. Este ultima versiune de Counter-Strike în momentul de faţă şi spre deosebire de celebrul Counter-Strike 1.6, acesta are cerinţe destul de mari pentru un joc competitiv. Dacă nu aveţi o placă video din ultimele generaţii, veţi avea probleme în a genera destule FPS-uri pentru un joc fluid şi veţi fi dezavantajat în joc. Soluţia ar fi cumpărarea unei plăci video noi, dar acestea costă. Verificaţi cerinţele de sistem enumerate mai jos şi comparaţi-le cu componentele voastre. Dacă nu cunoaşteţi componentele voastre, folosiţi-vă de utilitarul Speccy. Acest tutorial vă va ajuta în mărirea fps-urilor generate de placa video. Dar pentru a face un pas mai mare, vă recomand şi tutorialul de Optimizare Windows 7 pentru Jocuri, care vă garantează o alocare mai bună a resurselor calculatorului vostru.

 

CERINTE SISTEM MINIME CS GO ( COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE )

Sistem Operare: Windows® 7/Vista/XP
Procesor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 sau AMD Phenom™ X3 8750
RAM: 1 GB RAM pentru XP / 2 GB RAM pentru Vista
HDD: 7.6GB spaţiu disponibil
Placa Video: 256 MB RAM, compatibil DirectX 9, cu Pixel shader 3.0

 

CUM CRESC FPS ÎN CS GO ( COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE )

Eu deţin un calculator cu AMD Phenom II X4 810 la 2600 MHz, 4 GB RAM Kingston şi o placă modată, silenţioasă ATI Radeon HD 4650 cu 512 MB RAM. Totuşi placa nu e destul de eficientă şi a trebuit să fac câteva modificări pentru mărirea FPS-urilor. Am intrat în Video Settings şi Advanced Video Settings, unde am setat următoarele valori:

 

Recomandari Setari Video

Video Settings

cs_go_04.jpg

Advanced Video Settings

cs_go_05.jpg

Adaugare Config

download_photo.jpgAm căutat un config, care îmbunătăţeşte bullet registration, măreşte FPS şi dezactivează elementele grafice, care nu sunt necesare. Extrage configul din arhivă în C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg . Este de menţionat că setările pentru rates, sunt maximizate pentru un net bun şi servere, care funcţionează la tick maxim, 128. Pentru executarea configului la fiecare pornire a jocului, faceţi următoarele:

 

Adaugare Optiuni de Lansare

1. Deschideţi aplicaţia steam. Selectaţi LIBRARY.
2. Selectaţi Counter-Strike: Global Offensive
3. Daţi click dreapta şi selectaţi Properties.

cs_go_01.jpg

4. Alegeţi SET LAUNCH OPTIONS .

cs_go_02.jpg

5. Adăugaţi linia -console -novid -freq 60 +exec autoexec.cfg -high. Daţi OK. Dacă aveţi monitor cu frecvenţa mai mare de 60, puteţi schimba acel număr. De obicei monitorurile LCD nu au frecvenţa mai mare de 60.

cs_go_03.jpg

Cu aceste setări am între 70-110 fps pe servere dedicate. Verificaţi dacă se vede schimbarea cu linia net_graph 1 introdusă în consolă. Acesta afişează date despre fps, numărul de update-uri pe secundă etc.

 

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or

    ARTICOLE VIZUALIZATE