Utilizare Easy Anticheat

eac_cover.pngCounter-Strike 1.6 este un joc foarte popular, chiar dacă a apărut de mai mult de un deceniu şi rămâne în urmă faţă de celelalte titluri mai noi cu grafică avansată. Nici Counter-Strike: Source nu a reuşit să-l depăşească, chiar dacă vizual este mai frumos. Dar nu numai grafica contează, dovedit de faptul că bătrânul 1.6 este încă în topul preferinţelor multor jucători de FPS. În august Valve a lansat cea mai nouă versiune a francizei, care se numeşte Counter-Strike: Global Offensive, compatibil cu PC şi console. Acesta începe să fie adoptat pe scară largă de profesionişti, multe competiţii adăugând titlul în defavoarea lui CS 1.6. Un mare dezavantaj al CS 1.6 este numărul uriaş de jucători incorecţi, folosind programe ajutătoare, coduri, pentru a avea avantaj faţă de jucătorii corecţi. Valve are un program de detectare a codurilor: VAC 2 ( Valve Anticheat 2), care nu detectează toate formele de coduri şi are o reacţie întârziată. Mulţi nici nu cred că acesta funcţionează, alţii afirmă că nu este actualizat, pentru ca jucătorii să facă pasul la alte jocuri mai noi.

Au fost multe încercări de a crea un anticheat, care să funcţioneze mai bine, dar nici una din încercări nu a reuşit. Mai nou se foloseşte şi se răspândeşte un program de detecţie a codurilor numit Easy Anticheat. În România este utilizat pe serverele PGL, serverele clanwar şi multe alte servere, care şi-au achiziţionat o licenţă. Cei care doresc o licenţă pentru serverele proprii, şi-o pot procura de pe această pagină. Preţurile încep de la 11-12 RON. Pentru ca acesta să funcţioneze, trebuie cumpărată o licenţă pentru server şi VAC trebuie dezactivat. Apoi şi jucătorul trebuie să-l pornească înainte de conectarea pe acel server, unde este instalat EAC-ul, altfel va primi kick. Acesta se poate descărca de pe site-ul oficial easyanticheat.net.

 

INSTALARE EASY ANTICHEAT

După descărcare, puneţi fişierul unde doriţi, într-un loc uşor accesibil. Daţi click pe el, citiţi şi acceptaţi condiţiile de utilizare ( este foarte important să nu vă treziţi cu banarea contului, sau informaţii private divulgate prin sistemul de upload a screenurilor ). Apoi alegeţi România. Porniţi Counter-Strike 1.6 şi alegeţi PGL sau Krond în funcţie de serverul pe care doriţi să jucaţi. Apoi intraţi pe serverul ales. După ieşirea de pe server, sau schimbarea serverului pe unul cu VAC, opriţi programul din bară.

 

eac_pics.jpg

Jocuri suportate:

Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Condition Zero
Counter-Strike: Source
Counter-Strike: Global Offensive
Team Fortress 2

ATENŢIE: Nu folosiţi modele customizate, din câte am citit, mulţi jucători au fost banaţi, pentru folosirea modelelor cu vestă de culoare roşie sau albastră. Probabil şi alte modele sunt interzise. Acesta oferă avantaje de vizibilitate în locuri întunecate. De asemenea sunetele şi sprite-urile custom, sunt interzise. Descrierea este foarte vagă, am căutat pe net nişte condiţii mai detaliate, despre lucrurile interzise sau aprobate, dar nu am găsit mai nimic. Încercaţi să lăsaţi totul pe default. Folosiţi programul pe propria răspundere.


Descarca Easy Anticheat

 

Comments (0)

Cancel or