Licenta Steam

Pentru a cumpăra prin SMS licenţă de Counter-Strike 1.6 de pe forumul ComputerGames, trebuie să urmezi paşii de mai jos: intră pe ComputerGames Shop şi click pe Autentificare

compg01.png

Dacă ai deja cont pe ComputerGames Forum, tot ceea ce trebuie să faci este sa îţi introduci username-ul (numele de utilizator) împreună cu parola şi click pe Continua. Daca eşti client nou, introdu numele, adresa de e-mail şi parola dorită şi click pe Continua.

compg02.png

Alege-ţi jocul sau serviciul pe care doreşti să-l cumperi iar dacă acesta are opţiunea de a putea fi cumpărat prin SMS, click pe butonul Cumpara prin SMS.

compg03.png

Completează datele de livrare comandă şi click pe Trimite comanda.

Odată ajuns pe pagina de plată (http://secure.mobilpay.ro), click pe butonul Verifica.

compg04.png

Pentru a efectua plata, trimite SMS la numărul cerut (în cazul nostru 7410) cu textul afişat (în cazul nostru 683331).

compg05.png

Odată primit codul de validare prin SMS (în cazul nostru GHIJXA), introdu-l in căsuţa de validare şi click pe Valideaza. Vei fi automat direcţionat către ComputerGames Shop unde ţi se va afişa key-ul aferent comenzii tale. Totodată key-ul va fi trimis şi pe mail şi se va regăsi şi în Istoricul Comenzilor de pe ComputerGames Shop.

compg06.png

Sursa: http://forum.computergames.ro

Pentru instalarea platformei steam, crearea contului, instalarea jocurilor şi recomandări legate de securitatea contului citeşte tutorialul de Instalare Steam.

 

Comments (0)

Cancel or