Facebook

Lansare CS Promod 1.10

După o aşteptare lungă de 15 luni, în sfârşit apar versiuni noi de CS Promod. În decursul lunii decembrie am asistat la lansarea versiunii 1.09, respectiv ultima versiune 1.10. Această pauză lungă a fost explicată de dezvoltatori, prin lansarea de către Valve Software a rivalului Counter-Strike: Global Offensive. Astfel s-a decis amânarea update-urilor majore CS Promod. Trecutul şi istoria jocului o puteţi citi într-un alt articol mai vechi scris de mine, aici. Acum să vedem ce ne aduce această versiune. Instalarea este şi mai simplă, nu mai este necesară instalarea Counter-Strike: Source sau a jocului Free to Play Team Fortress 2. Ambele folosesc motorul source. Am scris un articol separat, tutorial de instalare CS Promod 1.10. Acest joc CS Promod este complet gratis.

După instalare, puteţi intra în opţiuni şi configura tot ce doriţi, cum vă convine. Multe lucruri pot fi setate ca la CS 1.6. Reculul seamănă mai mult cu bătrânul CS 1.6 decât cu Counter-Strike: Source. În Counter-Strike: Global Offensive acest recul este mai haotic, mai greu de controlat pentru jucătorii vechi obişnuiţi cu CS 1.6. Am jucat şi CS: GO, dar îmi place CSP, pentru că este un joc ca 1.6 cu grafică îmbunătăţită. Generează mai uşor FPS-urile, decât CS: GO, care are un fel de post procesare şi ai nevoie de o placă recentă pentru a genera destule FPS pentru un joc fluid.

Hărţile sunt redesenate, dar cele mai importante schimbări le găsim în geanta bombei şi kitul dezamorsare. Acestea au fost complet schimbate, kitul are în plus un screen LCD, care va lumina în locuri întunecate. Are un multimetru pentru voltaj, curent şi rezistenţă.

 

BOMB BAG

csp_bomb_bag.jpg

DEFUSE KIT

csp_defuse_kit.jpg

Totuşi cele mai importante schimbări vin în crearea unor modele noi pentru TERO şi CT. British S.A.S. se numeşte noul model pentru Contra-Terorişti. Acesta este mai închis la culoare, deci mai greu de văzut în locurile întunecate. Dezvoltatorii au promis, că vor corecta hărţile în aşa fel, ca să se vadă mai uşor. Teroriştii au primit modelul Phoenix, care este mai uşor de detectat pe hartă, au creat modele cu identitate proprie, care se diferenţiază de restul jocurilor din franciza Counter-Strike.

 

Model Counter Tero: British S.A.S

  • csp_british_01
  • csp_british_02
  • csp_british_03

Model Tero: Phoenix

  • csp_phoenix_01
  • csp_phoenix_02
  • csp_phoenix_03

CS Promod 1.10 Gameplay

De asemenea au fost corectate nenumărate buguri, probleme în joc. Baftă la fraguri! Am găsit un server CSP românesc: PlaySystems CSP 1.10 Server #1 IP: 188.215.93.50


COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or