Facebook

Tactical Intervention

A trecut mai mult de un deceniu, de când Minh Le şi Jess Cliffe au schimbat definitiv lumea jocurilor multiplayer online, prin lansarea Counter-Strike, atunci doar un mod al originalului Half-Life. Counter-Strike a devenit un produs separat şi de atunci este foarte popular. Momentan în jur de 120.000 de persoane se joacă pe steam pe servere CS 1.6, mai mulţi decât cei care joacă Skyrim şi Modern Warfare 3 împreună. Valve va lansa cel mai nou joc al francizei, Global Offensive anul acesta, care este în stadiul beta şi are o grafică excelentă. Cliffe este acum angajat Valve, iar Minh Le a plecat de la companie. El îşi dezvoltă propriul joc cu echipa sa, care seamănă cu Counter-Strike şi se numeşte Tactical Intervention.

 

Trailer Tactical Intervention

Clipul este scurt, nu ne dezvăluie prea multă acţiune, dar are câteva caracteristici ce nu se regăsesc în Counter-Strike: urmăriri vehicule, câini atacatori şi coborâri pe funie. Acest joc readuce misiunile de escortare a VIP-urilor în locaţii sigure, are texturi detaliate etc. Va fi oferit în formula free to play în primăvara lui 2012, conform Online Gaming Planet, momentan este în etapa closed beta. S-a pregătit un website nou pentru lansare, oricine se poate înregistra, poate veţi avea norocul să participaţi în beta.

tactical01.jpg

"Sunt bucuros să împărtăşesc ultimul meu proiect cu jucătorii" a spus Le, dezvoltator al Tactical Intervention. "Ultimul shooter tactic bazat pe jocul de echipă, continuă din punctul a ceea ce am încercat să realizez cu Counter-Strike. Cred că jucătorii vor fi entuziasmaţi de inovaţiile implementate în joc, în special misiunile cu vehicule şi noul concept de echipă."

"Parteneriatul cu OGPlanet ne-a permis să lansăm Tactical Intervention, ca un titlu Free-to-Play, asigurându-ne că jocul este accesibil tuturor jucătorilor. Avem destul conţinut nou pentru lansare şi vor fi actualizări periodice cu arme noi, hărţi şi altele."

tactical03.jpg

 

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or