Facebook

Brawl Busters

brawl_busters01.jpgBrawl Busters este un joc online multiplayer free to play, dezvoltat de o companie coreeană, SkeinGlobe şi publicat de Rock Hippo Productions pentru calculator personal. Jocul a fost lansat la finele 2011 şi adăugat în catalogul jocurilor free to play din platforma steam în luna februarie 2012. Jocul se vede în persoana a treia, acţiunea constă în lupte competitive şi cooperative bazate pe o tactică concretă de echipă contra inamicilor controlate de calculator. Grafica este asemănătoare Team Fortress 2, gen desene animate, totuşi conceptul jocului diferă total. Are controale simple şi intuitive, conţine tutoriale, pentru familiarizarea cu aspectele jocului, lecţii, misiuni şi statistici utilizatori.

În joc puteţi alege din cinci clase diferite de caractere: Firefighter, Rocker, Boxer, Blitzer sau Slugger. Aceste personaje au caracteristici diferite, fiecare are avantaje şi dezavantaje faţă de ceilalţi. Dacă urmaţi lecţiile puse la dispoziţie, vă veţi familiariza cu ele. După descărcarea jocului şi înregistrare trebuie să vă creaţi personajul cu care veţi juca. Alegeţi corpul, faţa dorită, accesoriile şi după o analiză atentă alegeţi o clasă din cele enumerate mai sus, care se potriveşte cu stilul vostru de joc. Nu vă grăbiţi, fiindcă veţi juca cu acest personaj destul de mult, pînă veţi avea acces la celelalte clase. Apoi veţi intra în tutorial, care nu durează mai mult de cinci minute şi în care veţi înţelege despre ce este vorba, veţi avea cunoştinţele de bază cu care să începeţi jocul. Aveţi la dispoziţie şi misiuni single player, pe care le recomand pentru a-ţi forma priceperea şi pentru antrenament contra zombies. Vei câştiga puncte de experienţă şi bani cu care poţi achiziţiona diferite accesorii, vei fi răsplătit şi cu bonusuri interesante. După ce ai crescut în pricepere poţi alege şi secţiunea multiplayer sau ranked matches, care au mai multe moduri de joc: Team Deathmatch, Boss Battle, Free for All, Glow Rush, Zombie Survival.

Jocul te va ţine ocupat din primul moment, are destule misiuni şi tipuri de joc pentru a fi explorate şi jucate. Este simplu şi distractiv, chiar acesta a fost ţelul producătorilor. Conţinutul este în continuă schimbare, este updatat constant, iar creatorii promit moduri şi hărţi noi. Pentru instalare este necesară aplicaţia steam, nu este nevoie să achiziţionaţi nici un joc, de fapt sunt multe jocuri gratis instalabile pe această platformă. Pentru cei care nu dispun de steam, citiţi tutorialul de instalare steam.

 

Cerinţe Sistem Minime

Sistem Operare: Windows XP, Vista sau Windows 7
Procesor: Pentium 4 2.00 GHz
RAM: 512 MB
HDD: 2 GB spaţiu liber
Placa Video: GeForce FX 5600, ATI 9600 PRO
DirectX: DirectX 9.0c

Cerinţe Sistem Recomandate

Sistem Operare: Windows XP, Vista sau Windows 7
Procesor: Dual Core sau mai recente
RAM: 1 GB sau mai mult
HDD: 2 GB spaţiu liber
Placa Video: GeForce FX 6800 GT, ATI X800 PRO
DirectX: DirectX 9.0c

 

Descarca Brawl Busters

 

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or