Facebook

Ajutor

Cum adaug linkuri in topicuri?

Cum adaug linkuri in topicuri?

Pentru ca topicurile şi posturile voastre să fie cât mai ordonate, linkurile se adaugă conform unor funcţii implementate în forum. Totul este uşor, trebuie să citiţi tutorialul acesta. Pentru a posta pe forum trebuie să vă înregistraţi, iar la crearea topicurilor alegeţi categoria cea mai potrivită subiectului dorit de discutat.

1. Click pe TOPIC NOU din meniul forumului. Alegeţi categoria în care doriţi să postaţi şi treceţi titlul subiectului (verificaţi dacă există model de postare şi urmăriţi instrucţiunile).

 

link00.jpg

 

2. Dacă doriţi să faceţi referire la o poză, alegeţi iconiţa încercuită din bară, la Size (mărime) treceţi 250, iar la URL adresa web completă a pozei, apoi click pe Insert. Personal folosesc mediafire pentru conţinut de fişiere, include funcţia embed a pozelor.

 

link02.jpg

Dacă nu aveţi funcţia embed pe site-ul respectiv, nu se va vedea poza, faceţi o simplă referire către adresa pozei - vezi metoda următoare:

3. Dacă vreţi să faceţi referire la un demo sau alt fişier uploadat undeva, alegeţi iconiţa încercuită, la URL treceţi adresa web completă, iar la text scrieţi Demo, apoi click pe Insert. Urmează redactarea mesajului, iar după ce aţi terminat tot de scris, daţi click pe Submit şi mesajul va apărea în categoria selectată. În cazul în care aţi omis ceva, aţi greşit sau vreţi să modificaţi, să adăugaţi ceva, folosiţi butonul EDIT. NU SCRIEŢI DOUĂ MESAJE CONSECUTIVE.

 

link03.jpg

COM_COMMENTS_COMMENTS_COUNT

Cancel or