Facebook
Steam
Welcome, Guest

TOPIC: Politica Donatiilor

Politica Donatiilor 21 Sep 2016 16:45 #18989

  • DisTrugator
  • DisTrugator's Avatar
  • Offline
  • Site Administrator
  • "A camera that puts a world of possibilities at your fingertips. Literally"
  • Posts: 597
  • Thank you received: 41
  • Karma: 14
Pentru a nu exista eventuale discutii in viitor pe tema donatiilor aveti expuse mai jos politicile serverului MC.CLUBCS.RO legate de donatii
Cititi inainte de a efectua o donatie !

1. Donatiile sunt STRICT optionale , puteti juca pe server fara a efectua o donatie si aveti acces garantat la toate facilitatile Minecraft Vanilla conform noi politici MOJANG AB legata de SCAMM-uri , si la multe facilitati oferite de pluginurile instalate
2. Donatii se vor folosi doar pentru plata serverului sau pentru trecerea acestuia la un plan superior . In concluzie nu trebuie sa va panicati ca , un owner va folosi banii din donatii in scop personal
3. Odata efectuata donatia , prin orice modalitate , banii respectivi vor intra direct in contul serverului de unde nu pot fi extrasi de catre ownerii fiind redirectionati spre plata hostului.
4. Donatiile PaySafe , Sms , Transfer de credit , PayPal se vor efectua doar in prezenta responsabilului cu donatiile de pe Skype ! Deci pentru a efectua o donatie , veti lua legatura cu acesta pe Skype , la ID : Mc.Clubcs.Ro ! Noi avem doar o singura adresa de Skype , ownerii nu au Skype public . Noi nu va trimitem cereri iar Skype-ul oficial va avea mereu ca poza de profil Logo-ul serverului !
5. Nu exista "Am donat si nu am primit" , odata efectuata plata , gradul va este acordat DIRECT sau in cazul in care aceasta trebuie verificata , in maxim 24 de ore de la efectuara platii bineinteles doar in cazuri Exceptionale !
6. Donatiile NU SUNT RETURNABILE ! Ganditi-va de 2 ori inainte sa efectuati o donatie deoarece odata ce ati platit nu va veti mai putea recupera banii.
7. Cereti intotdeauna aprobarea parintilor sau a tutorelui legal in cazul in care nu aveti varsta majora de 18 ani inainte de efectuarea unei donatii pentru evitarea unor eventuale probleme si acuzatii.
8. Aceste prevederi pot fi modificate fara o notificare in prealabil de catre Owneri
Last Edit: 21 Sep 2016 16:48 by DisTrugator.
The topic has been locked.
Moderators: Thedarksid3r, GaBryY14, totalais, ElenaAlexandra
Time to create page: 0.094 seconds